Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mousatos έγραψε:οδηγός λεωφορείου πίστας

Πώς θα σε αναγνωρίσω στα επικείμενα ταξίδια μου;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885035 Πήρε μπρος και η Σαντορίνη , από Μάϊο όμως. Είχα πρόταση εργασίας εκεί από τουριστικό γραφείο που ειδικεύεται σε επισκέψεις σε οινοποιεία του νησιού. Χαλαρά , περίπου δυο εκδρομές τη μέρα , ικανοποιητικά λεφτά , αναλογικά.
Έτσι από περιέργεια έστειλα βιογραφικό. Διαπιστώνω οτι τώρα είναι καλή εποχή για κλείσιμο συμφωνίας εργασίας .
Η σεζόν ξεκινάει σε λίγο και βιάζονται να βουλώσουν τρύπες δίνοντας ικανοποιητικά λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#885235 Παίδες θέλω μια βοήθεια. Σε λιγότερο από δύο μήνες έχει γενέθλια ο αδερφός μου (κλείνει τα 50) και ένα δώρο της προκοπής δε του εχω κάνει ποτέ. Πείτε καμιά ιδέα..
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#885238 Προσωπικά θα κοίταγα συνδυασμό με δύο σκέλη:

1. Σοβαρό ρολόι, ή ποτό/ά, ή λαμπάτο ενισχυτή, ή *insert χόμπι*

2. Ταξιδάκι, ή αν είναι εργένης ενισχυμένο δώρο από την κατηγορία 1, χωρίς συνδυασμό.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 13 Μαρ 2025, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885239 Πες μας τι του αρεσει
Και συ το μπατζετ σου

Ταξιδι μου ρθε το 1ο στο μυαλο. Αλλα ξεφευγει
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#885247 Ταξίδι όντως ξεφεύγει, άσε που δε με έχει και ανάγκη. Πλαστικός χειρουργός είναι., παντρεμένος με 3 κορες. Απλά θέλω κάτι που όταν το βλέπει να χαίρεται που του το έδωσε ο αδερφός του.
Άβαταρ μέλους
By otso
Dodger έγραψε:Ταξίδι όντως ξεφεύγει, άσε που δε με έχει και ανάγκη. Πλαστικός χειρουργός είναι., παντρεμένος με 3 κορες. Απλά θέλω κάτι που όταν το βλέπει να χαίρεται που του το έδωσε ο αδερφός του.

Γιαννη ηλεκτρικο ποδηλατο

αν ειναι καπνιστης παλι υπαρχουν προτασεις
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Dodger έγραψε:Παίδες θέλω μια βοήθεια. Σε λιγότερο από δύο μήνες έχει γενέθλια ο αδερφός μου (κλείνει τα 50) και ένα δώρο της προκοπής δε του εχω κάνει ποτέ. Πείτε καμιά ιδέα..
https://www.skroutz.gr/s/10554050/Katsaros-Tsipouro-choris-Glykaniso-Palaiomeno-3-Eton-40-700ml.html

https://ergastirikompologiou.gr/product ... -pamb-170/
Άβαταρ μέλους
By otso
#885317 Πως φαινεται ο μπεκρης
κομπολοι και πιπα απο γιουσουρι κεχριμπαρι εχουν ολοι .
Ασ μας πει τα χομπι του .

Αν και τωρα που το σκεφτομαι ραντεβου με μια μοντελα στην ηλικια που ειναι θα το εκτιμουσε .