Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#491169 Και εγώ δεν καταλαβαίνω το χαμό.

Αγαπημένη σοκολάτα είναι η lindt με αλάτι. Πριν κοροϊδέψετε(γιατί και εγώ κορόιδευα πριν φάω), αν την βρείτε, απλά δοκιμάστε.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#491212 Ναι ρε συ. Τι να μασήσω....
Αεροπορία υπηρετήσαμε.....
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#491221 Geako, είσαι χαμένος απο χέρι... Ο kyr παίζει να χάσει πιο πολλά κιλά μετά το φορτηγό nutella που κατέβασε...

Γαμάει η toblerone, αλλά σπάνια τρώω...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
kyr80 έγραψε:Και εγώ δεν καταλαβαίνω το χαμό.

Αγαπημένη σοκολάτα είναι η lindt με αλάτι. Πριν κοροϊδέψετε(γιατί και εγώ κορόιδευα πριν φάω), αν την βρείτε, απλά δοκιμάστε.

Άν σου αρέσουν με αλάτι δοκίμασε αυτή αν τη βρεις πουθενά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
MIXOStsi έγραψε:Geako, είσαι χαμένος απο χέρι... Ο kyr παίζει να χάσει πιο πολλά κιλά μετά το φορτηγό nutella που κατέβασε...

Γαμάει η toblerone, αλλά σπάνια τρώω...

Ειναι πολυ νωρις αλλα τριτη μερα παω καλα.
19/03 επομενη συναντηση με τη διατροφολογα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#491227 Χθες αφού χάσαμε την πτήση πήγαμε Sweet Habit Κηφισιά για brunch (ωραίες ομελέτες :eat: ), ταινιούλες με μπινελίκια μετά και το βράδυ μπιφτέκια και μπριζολάρες από τον μπαρμπα Μήτσο στον Ασύρματο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Red Garland έγραψε:

Can confirm, τα σπάνε. Έφερα απόθεμα Από Αμερική

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
kyr80 έγραψε:Αγαπημένη σοκολάτα είναι η lindt με αλάτι. Πριν κοροϊδέψετε(γιατί και εγώ κορόιδευα πριν φάω), αν την βρείτε, απλά δοκιμάστε.

Εγώ δεν κοροϊδεύω γιατί είναι όντως καλός (αν και απροσδόκητος) συνδυασμός. Αυτή που δεν μου άρεσε καθόλου είναι η παραλλαγή με τσίλι. Πραγματικά κλαίς τα λεφτά σου :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Red Garland έγραψε:

Με χαλάει το αμύγδαλο στη σοκολάτα. Προτιμώ φουντούκι.

Zorz έγραψε:
kyr80 έγραψε:Αγαπημένη σοκολάτα είναι η lindt με αλάτι. Πριν κοροϊδέψετε(γιατί και εγώ κορόιδευα πριν φάω), αν την βρείτε, απλά δοκιμάστε.

Εγώ δεν κοροϊδεύω γιατί είναι όντως καλός (αν και απροσδόκητος) συνδυασμός. Αυτή που δεν μου άρεσε καθόλου είναι η παραλλαγή με τσίλι. Πραγματικά κλαίς τα λεφτά σου :thumbsdown:

Και το τσίλι γ@μ@ει. Αλλά είναι πιο ιδιαίτερο σαν γεύση
Άβαταρ μέλους
By g8777
#491238 Ώστε φτάσαμε ως εκεί ε;;; :(
Σοκολάτα με αλάτι /τσίλι;;; :(

CORSAIIIIIIIIIIIIIIIIIIR

:s_shout :s_shout :s_shout

Ο Γρηγόριος σας πείραξε, Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΛΕΓΩ :adminpower:

Σιχαματα, ούτε στο Γκουανταναμο δεν σας θέλουν.
ΜΈΣΑ ΣΕ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ. Petrolheads Mars Expedition. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#491239 Ναι αυτό σε πείραξε. Στο τοπικ των συνταγών γίνεται της Πόπης οι σοκολάτες με αλάτι σε πείραξαν. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#491242 Toblerone
Για τον πεοντα, ειναι τοσο ψιλοκομμενο το αμυγδαλο που δημιουργει μια ηλιθια αισθηση, χωρια που θελει καλεμι για να ξεκολλησει απο τα δοντια