Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#859753 Μετα τα χθεσινα 25αρια και 87αρια σε Μπουγατσες και γαυρους, ας παρηγορηθουμε και με το 1,05 του ΓκεοΦ1. Το ζητημα πανω απ ολα ειναι να εκκρινεται ντοπαμινη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#859781 Το λάθος του Κασσελάκη είναι ότι μετέτρεψε την θητεία του (που λέει ο λόγος θητεία, 14 μέρες θα κάτσει), σε μείζων πολιτικό/επικοινωνιακό θέμα. Δεν του είπε ο Ναύαρχος ότι οι Έλληνες δεν είναι αμερικανάκια και έχουν υπηρετήσει, οπότε γνωρίζουν; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#862667 Ναι το 650.
Πλέον έχει και 800, το οποίο από κοντά δεν είναι όσο άσχημο δείχνει στις φωτογραφίες.

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#862880 Περίεργο που δεν φέρει φάρο η μοτοσυκλέτα της ΣΝ.

Ο αρματοφορέας όμως, στα @@ του. Μου έχει τύχει να μας σταματήσει ο Δκτης Στρατονομίας της 1ης Στρατιάς, με φάλαγγα, και να του πω ότι αν έχει πρόβλημα, να μου στείλει μπιλιετάκι, γιατί έχω και δουλειές να κάνω. :whistlink: Το βλέπει ο Δκτης μου και γελάει... καλά λέει, θα το στείλω στην 1η Στρατιά. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By dimik
#862882 Ο δκτης του 950 ΛΣΝ εννοείς μάλλον ο οποίος βρίσκεται στην 1η Στρατιά και έχει ως περιοχή ευθύνης και την ΕΟ από Τέμπη μέχρι Βόλο.

Πρώην δριτης διμοιρίας ελέγχου κυκλοφορίας στον 950 ΛΣΝ και σύνοδος φαλλαγων με ΤΘ ουκ ολίγες φορές.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#862889 Ο 950 ΛΣΝ είναι; Ούτε θυμάμαι. Είχε βγει μόλις από την ΚΠ το "καρακόλικο", στο σχόλασμα, μας είδε να περνάμε και είπε να κάνει την μαγκιά του. Λοχαγός ήταν και μου συστήθηκε ως ο Δκτης ΣΝ της Φρουράς της 1ης Στρατιάς. Εγώ είχα να πάω ένα Μ113 A2 και ένα 680 Μ3, φορτωμένα πάνω σε αρματοφορέα, στο ΠΕΒ, και βιαζόμουν. Έγραψε εκεί κάτι δικά του για τον οδηγό του GD 290 μου* και του είπα ότι θα μιλήσουν οι Δκτες των Φρουρών μας. Χαιρετηθήκαμε προβλεπόμενα, αλλά τσάμπα χαρτί ξόδεψε... Πήγε το χαρτάκι στον Ταξχο της 33 και του έριξε άκυρο. :lol:

*με ρωτούσε τότε ο ΕΜΘ "κ. Υπλχε, θα έχω πρόβλημα;" "Όχι ρε, μη σκας, θα ξηγηθεί ο δικός μας, δεν γουστάρει να ρίχνουν ποινές ξένοι σε μας, μόνον αυτός ρίχνει" (γιατί ήταν γνωστό τσεκούρι ο συγκεκριμένος Ταξχος). :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#862897 Λοχαγός πολύ πιθανό να ήταν διοικητής, εγώ είχα ταγματάρχη.

Το θέμα είναι να έκανε σωστά την δουλειά του, ώστε αν υπήρχε ατύχημα παρακάτω και διαπιστωνε ελλείψεις/παραβλέψεις η έρευνα, να μην έφτανε στο σημείο να πει γιατί η ΣΝ που σταμάτησε την φαλλαγα δεν τις έγραψε.

Από εκεί και πέρα ναι δεν λειτουργούν οι ζώνες στα οχήματα, ναι τα λάστιχα είναι ΓΤΠ και γενικά όλη η ανεπάρκεια του συστήματος.

Όμορφα ωραία στρατιωτικά, το γρανάζι έχει μια δουλειά να κάνει και οφείλει να την κάνει σωστά.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#862917 Δεν διαφωνώ στο να γράψει κάτι για θέματα ουσίας και ασφαλείας. Όμως έγραψε τον οδηγό μου επειδή δεν έφερε κάλυμμα κεφαλής. Μάλιστα έγραψε ένα σωρό πράγματα στην κλήση και το έδωσε για να υπογράψει ο οδηγός. Του λέω: "κ. Λγε, σε εμένα θα το επιδώσετε, ως τον επικεφαλής της φάλαγγας, και εγώ θα αποφασίσω αν θα το παραλάβει ο υφιστάμενός μου, ή θα το αποστείλετε υπηρεσιακώς." Το διαβάζω λοιπόν και έλεγε ότι ο ΟΔΑΣ εβρέθη να χειρίζεται υπηρεσιακό όχημα χωρίς να φέρει το προβλεπόμενα κάλυμμα κεφαλής (Ιούνιο στην Λάρισα με 35 Κελσίου...) και ότι δήθεν δεν του απέδωσε τον προβλεπόμενο χαιρετισμό. Λέω στον δικό μου: "Λοχία, δέχεσαι τα ευρήματα του ελέγχου;". Μου λέει "ναι". Εντάξει, υπόγραψέ το τότε και θα το δούμε στην δική μας Φρουρά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#862930 Κλασικό κομπλεξικό γιδοταγαρο

Με έχουν γράψει ως επικεφαλή φάλαγγας που έκανε δρομολόγια εν μέσω άσκησης στον Έβρο γιατί ήταν βρώμικη η καρότσα των Steyr και δεν φορούσαμε ζώνες που δεν έφταναν ούτε μέχρι την κοιλιά.

Πήγε στον δκτη του τάγματος ο οποίος πριν ήταν δκτης της ΣΝ στην Αλεξπολη και έπεσε άκυρο φυσικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#863003 Ναι βεβαιως.

Δεν εχει κα-μι-α σημασια τί ειναι / δεν ειναι λαθος στην φωτο, το σημαντικο ειναι οτι εχουμε αλλη μια πειραματικη επιβεβαιωση του θεωρητικου μοντελου που ερμηνευει την σκοτεινη υλη του συμπαντος ως την μαζα του απομαγνητοξεφωνημενου κειμενου ολων των συζητησεων για την στρατιωτικη ζωη & εμπειριες, που εχουν διεξαχθει στο Ληνιολικο απο 1831 και δωθε.