Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#247004 Μπορείς να πάρεις ότι ξύλο θέλεις και να είναι βαμμένο σαν κερασιά.

Οι του σκηνοθέτη έχουν μικρές διαφορές και στο σχεδιαστικό (πέραν του πάχους και υποθέτω και ποιότητας ξύλου). Πχ στις δύο πιο πάνω η μία έχει πιο κοντό κάθισμα και τα χιαστί ξύλα είναι πίσω από τα εμπρός κάθετα ενώ στην άλλη είναι ένα μπρος ένα πίσω και το κάθισμα βγαίνει μέχρι πιο έξω. Επίσης διαφορές έχει και στη στήριξη της πλάτης κλπ. Και είμαι σίγουρος ότι και στα μεταλλικά τμήματα (συνδετικά-μεντεσέδες) θα υπάρχουν διαφορές. Οπότε θέλει λίγο ψάξιμο.

Σωστό ότι η γυναίκα είναι αρχηγός. Εγώ μια εποχή δεν είχα κρεβάτι, είχα στρώμα στο πάτωμα. Κρεβάτι πήρα όταν γνώρισα αυτήν που τελικά παντρεύτηκα....
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Το θέμα είναι να βρω ταιριαστή καρέκλα για το τραπέζι, και δεν εννοώ τα χρώματα αλλά το ύψος κλπ. Δεν μπορώ ούτε με πιο χαμηλή από το ιδανικό για μένα αλλά ούτε το πιο ψηλό. Αν βρω πλήρες ταιριαστό σετ έχει καλώς. Σαν σύνολο δεν θέλω να ξεπεράσω τα €300.

Τα υψη των καθισματων στις καρεκλες τραπεζαρίας ειναι συγκεκριμενα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#247874 οοοχιιιιιι :protest:

το ξυλο που εχει κατω απο το πανι της πλατης σου μαμαει την σπονδυλικη στυλη.
Πρεπει να καθεσαι αυστηρα σαν να εισαι σε ανακριση.Μολις πας να χυθεις στην καρεκλα ακουμπανε τα κοκκαλα στο ξυλο.
Για ξαπλα και τα ποδια στο καγκελο δεν το συζηταμε, δεν αντεχεις ουτε 1 λεπτο.Βρες καρεκλες χωρις ξυλο στην πλατη.
Παρε σκηνοθετη,βγαζουν με τετοιο χρωμα σε ξυλα και πανια οπως αυτες που εβαλες.
Εχω τετοια στο χωριο,βαζω την γυναικα να καθεται εκει. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#247885 +1, επικό άκυρο τρώει η συγκεκριμένη.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#247930 Παίζει να είμαι ο μόνος που δε γουστάρει τις καρέκλες σκηνοθέτη. Πανιά που χαλαρώνουν και μετά βρίσκουν τα καπούλια στα ξύλα ή που καίγονται από τον ήλιο και ξαφνικά βρίσκεσαι στο πάτωμα... :thumbsdown:

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δε γουστάρει τις καρέκλες σκηνοθέτη. Πανιά που χαλαρώνουν και μετά βρίσκουν τα καπούλια στα ξύλα ή που καίγονται από τον ήλιο και ξαφνικά βρίσκεσαι στο πάτωμα... :thumbsdown:

< >

δεν χαλαρωνουν τα πανια,ουτε ακουμαει ο ποπος στα ξυλα.Μαλλον θα εχεις κατσει σε καμια κινεζικη σκηνοθετη με πανι του κωλου.Για να σκιστει το καραβοπανο πρεπει να το αφησεις πολλα χρονια στον ηλιο,και το χειμωνα να τις αφηνεις εκτεθειμενες σε ηλιο/βροχη.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Scotch έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δε γουστάρει τις καρέκλες σκηνοθέτη. Πανιά που χαλαρώνουν και μετά βρίσκουν τα καπούλια στα ξύλα ή που καίγονται από τον ήλιο και ξαφνικά βρίσκεσαι στο πάτωμα... :thumbsdown:

< >

+ οτι δεν εχω κατσει ποτε σε μια που να μην κουνιεται ολοκληρη κια να ειναι ετοιμορροπη.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#247943 15 χρονια τωρα καθομαι στις ιδιες καρεκλες σκηνοθετη με ιδιο πανι, τις ζοριζω ωστε να στηριζονται στα δυο πισω "ποδια" και εγω να αιωρουμαι, και δεν εχουν χαμπαριασει τιποτα.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By drdino
#247952 :ysterical:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#247957 Εικόνα

http://m.ikea.gr/eksoterikoi-xoroi/trap ... 126/24257/

Τις έχω 3 χρόνια. Πολύ άνετες, παίρνουν μια μεταβλητή κλίση λόγω του ευκαμπτου σκελετου και των "καλωδιων". Επίσης, έμειναν 2 χειμώνες έξω και δεν έπαθαν το παραμικρό.

...>.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
mirage έγραψε:Εκανες μπαλετο ή ελληνορωμαικη οταν ησουν μικρος;

Μποθ

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#247996 Αυτά που λέει ο dimviii για τις πολυθρόνες με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
Ακριβώς έτσι όπως τα λέει είναι. :s_thumbsup

saxon_747 έγραψε:http://m.ikea.gr/eksoterikoi-xoroi/trapezia-kai-karekles-exoterikou-horou/karekles-kipou/karekla-me-mpratsa-23126/24257/

Τις έχω 3 χρόνια. Πολύ άνετες, παίρνουν μια μεταβλητή κλίση λόγω του ευκαμπτου σκελετου και των "καλωδιων". Επίσης, έμειναν 2 χειμώνες έξω και δεν έπαθαν το παραμικρό.

Φαντάζομαι ότι είστε οικογενειακώς λεπτοκαμωμένοι, όχι σαν τον Geako (κι εμένα). :s_blush
Αλλιώς... "κουνάει" λιγουλάκι.