Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η 'αριστερά'...
Spartan έγραψε:Γκόου μπακ, δεν έλεγε....? ? ?
Ε ότι έλεγε τέλος πάντων...
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500012771
dimviii έγραψε:Το πρώτο «ναι» στη συμφωνία από την γαλλική Εθνοσυνέλευση
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500012771
Kαι σκέψου να πουν οι άλλοι ναι και εμείς όχι!!!
Τυχόν στήριξη από τα άλλα κόμματα θα είναι ένα τέρας και, αν όντως χάσει πάνω από το 1/3 των βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα δυνατότητας εφαρμογής της συμφωνίας από την κυβέρνηση.
Άρα, μιλάμε για σαρωτικό ανασχηματισμό και μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.
Φυσικά, ο Σόιμπλε ανοίγει δίλιτρες μοναστηριακές μπύρες, ομοίως και ο Ντάισελμπλουμ και άλλοι περίεργοι.
Panosss έγραψε:vice πολύ μούφα μου ακούγεται...
Ολα μεσ' απ' τη ζωη βγαινουν….
Ο "ψαρας" ειναι φιλος παλιός… το κανει κατα καιρους μεχρι την κλήρωση…. προχτες προεκυψε σεναριο για ταινια.. .
θα ρωτησω εαν υπαρχει φωτορεπορταζ…
vice246 έγραψε:Panosss έγραψε:vice πολύ μούφα μου ακούγεται...
Ολα μεσ' απ' τη ζωη βγαινουν….
Ο "ψαρας" ειναι φιλος παλιός… το κανει κατα καιρους μεχρι την κλήρωση…. προχτες προεκυψε σεναριο για ταινια.. .
θα ρωτησω εαν υπαρχει φωτορεπορταζ…
ψαράς ,κυνηγός και ταξιτζής μόνο αλήθειες λένε!!
Δε θέλω τίποτα από οτιδήποτε καταναλώνω να είναι γερμανικών συμφερόντων έστω και στο κατ'ελάχιστο.
Εκτός αν: Το έχω ανάγκη και δε μπορώ να βρω άλλη εναλλακτική - έστω και ακριβότερη.
Επίσης θα αρχίσω να κάνω έλεγχο στο barcode σε οτιδήποτε αγοράζω και να δίνω προτεραιότητα στο 520/521 (αυτό δε σημαίνει ότι θα αγοράσω τηλέφωνο siemens με κωδικό 520).
Σημείωση: Δεν έχω τίποτα με τους γερμανούς ως λαό. Αντιθέτως μάλιστα.
#boycottgermany
manosky έγραψε:Έχουμε ήδη πει όχι, με την έννοια ότι η κομματική πλειοψηφία της κυβερνητικής πλειοψηφίας καταψηφίζει.
Τυχόν στήριξη από τα άλλα κόμματα θα είναι ένα τέρας και, αν όντως χάσει πάνω από το 1/3 των βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα δυνατότητας εφαρμογής της συμφωνίας από την κυβέρνηση.
Άρα, μιλάμε για σαρωτικό ανασχηματισμό και μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.
Φυσικά, ο Σόιμπλε ανοίγει δίλιτρες μοναστηριακές μπύρες, ομοίως και ο Ντάισελμπλουμ και άλλοι περίεργοι.
Το 1/3 είναι περισσότερο από τα 2/3;
ΣΥΝΟΛΟ: 299
ΝΑΙ: 229
ΟΧΙ: 64 (32 από ΣΥΡΙΖΑ)
ΠΑΡΩΝ: 6 (όλοι σπό το ΣΥΡΙΖΑ)
Απούσα --> Τσανάκα (ΣΥΡΙΖΑ)
Απαλλοτριωθηκαν…