Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#139468 To λάθος ξεκίνησε με τα γκόου αγουέη μέρκελ και τα νταούλια. Όταν είσαι τόσο προκλητικός μην περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Spartan έγραψε:Γκόου μπακ, δεν έλεγε....? ? ?

Ε ότι έλεγε τέλος πάντων...

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#139476 Το πρώτο «ναι» στη συμφωνία από την γαλλική Εθνοσυνέλευση

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500012771
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:Το πρώτο «ναι» στη συμφωνία από την γαλλική Εθνοσυνέλευση

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500012771

Kαι σκέψου να πουν οι άλλοι ναι και εμείς όχι!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#139482 Έχουμε ήδη πει όχι, με την έννοια ότι η κομματική πλειοψηφία της κυβερνητικής πλειοψηφίας καταψηφίζει.
Τυχόν στήριξη από τα άλλα κόμματα θα είναι ένα τέρας και, αν όντως χάσει πάνω από το 1/3 των βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα δυνατότητας εφαρμογής της συμφωνίας από την κυβέρνηση.

Άρα, μιλάμε για σαρωτικό ανασχηματισμό και μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.

Φυσικά, ο Σόιμπλε ανοίγει δίλιτρες μοναστηριακές μπύρες, ομοίως και ο Ντάισελμπλουμ και άλλοι περίεργοι.
Άβαταρ μέλους
By vice246
Panosss έγραψε:vice πολύ μούφα μου ακούγεται...

Ολα μεσ' απ' τη ζωη βγαινουν….
Ο "ψαρας" ειναι φιλος παλιός… το κανει κατα καιρους μεχρι την κλήρωση…. προχτες προεκυψε σεναριο για ταινια.. .
θα ρωτησω εαν υπαρχει φωτορεπορταζ…
Άβαταρ μέλους
By bill33
vice246 έγραψε:
Panosss έγραψε:vice πολύ μούφα μου ακούγεται...

Ολα μεσ' απ' τη ζωη βγαινουν….
Ο "ψαρας" ειναι φιλος παλιός… το κανει κατα καιρους μεχρι την κλήρωση…. προχτες προεκυψε σεναριο για ταινια.. .
θα ρωτησω εαν υπαρχει φωτορεπορταζ…

ψαράς ,κυνηγός και ταξιτζής μόνο αλήθειες λένε!! :rtfm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#139554 Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, όμως εγώ αποφάσισα να μποϋκοτάρω επ'αόριστον οτιδήποτε σχετίζεται με γερμανικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Δε θέλω τίποτα από οτιδήποτε καταναλώνω να είναι γερμανικών συμφερόντων έστω και στο κατ'ελάχιστο.

Εκτός αν: Το έχω ανάγκη και δε μπορώ να βρω άλλη εναλλακτική - έστω και ακριβότερη.

Επίσης θα αρχίσω να κάνω έλεγχο στο barcode σε οτιδήποτε αγοράζω και να δίνω προτεραιότητα στο 520/521 (αυτό δε σημαίνει ότι θα αγοράσω τηλέφωνο siemens με κωδικό 520).

Σημείωση: Δεν έχω τίποτα με τους γερμανούς ως λαό. Αντιθέτως μάλιστα.

#boycottgermany
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
manosky έγραψε:Έχουμε ήδη πει όχι, με την έννοια ότι η κομματική πλειοψηφία της κυβερνητικής πλειοψηφίας καταψηφίζει.
Τυχόν στήριξη από τα άλλα κόμματα θα είναι ένα τέρας και, αν όντως χάσει πάνω από το 1/3 των βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα δυνατότητας εφαρμογής της συμφωνίας από την κυβέρνηση.

Άρα, μιλάμε για σαρωτικό ανασχηματισμό και μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.

Φυσικά, ο Σόιμπλε ανοίγει δίλιτρες μοναστηριακές μπύρες, ομοίως και ο Ντάισελμπλουμ και άλλοι περίεργοι.

Το 1/3 είναι περισσότερο από τα 2/3; :dizzy: :help:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#139629 Αυτο με το ψαρι θυμιζει λιγο τη φαση με το 50€υρο στο χωριο, που ολοι χρωστουσαν σε καποιον, το πηρε ο φουρναρης το εδωσε στον μπακαλη, αυτος στον περιπτερα, αυτος στον μηχανικο, αυτος στην πουτανα κλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#139694 Πέρασε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

ΣΥΝΟΛΟ: 299
ΝΑΙ: 229
ΟΧΙ: 64 (32 από ΣΥΡΙΖΑ)
ΠΑΡΩΝ: 6 (όλοι σπό το ΣΥΡΙΖΑ)

Απούσα --> Τσανάκα (ΣΥΡΙΖΑ)
Άβαταρ μέλους
By vice246
#139706 Σε λιγο θα ακουγεται ξανα το πρόστυχο… ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…
Απαλλοτριωθηκαν… :lol:

Εικόνα