Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#159907 το θεμα ειναι οτι πηγαμε στο τουρνουα με το υποτιθεται καλυτερο ροστερ που ειχαμε εδω και πολλα χρονια και καταφεραμε και παιξαμε το σημαντικοτερο παιχνιδι με 7 παιχτες
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#159909 Οπότε καλό θα ήταν να μείνουμε εκτός Ολυμπιακών μπας και ξεφορτωθούμε τα βαρίδια που πηδάνε την ομάδα τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#159910 7; Εγω 4 μέτρησα, τα 3 αμερικανά και τον Πρίντεζη.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#159914 Χάσαμε στα ίσια, το παλέψαμε μεν, χάσαμε στα ίσια και αρχιδάτα από τις σπανιόλες δε.

Το θέμα είναι να μείνουμε συμπαγείς και να είμαστε καλύτεροι στην επόμενη διοργάνωση. Από κλάψα και "σας τά 'λεγα" χορτάσαμε.

Ψηλά το κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
By nass
bibendum έγραψε:το θεμα ειναι οτι

...δεν βάζαμε ούτε τις βολές...

Νομίζω το διαχρονικότερο πρόβλημά μας είναι αυτό, η αστοχία σε παντός είδους σουτ.

Δεύτερη χρονιά τα ίδια :protest:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#159924 To θέμα είναι ότι κάναμε θεό τον παπάρα τον Σπανούλη επειδή κερδίσαμε το Βέλγιο και το Λιχτενστάιν και στο κρίσιμο σημείο έκανε 200 λάθη και τρίποντο έρμπολ. Και έρχεται ο 20χρονος και σου κάνει εμφάνιση All-Star λες και δίνει τέτοια παιχνίδια όλη του τη ζωή. Έχουμε κάνει ίνδαλμα τον Μπουρούση που όποτε έμπαινε μέσα έριχνε σφαλιάρες από δω κι από κει λες και ήταν πόρτα στη Μύκονο. Παίζουμε για την Ελλάδα και οι πιο παθιασμένοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν ελληνικά.
Άβαταρ μέλους
By nass
Corto Maltese έγραψε:To θέμα είναι ότι κάναμε θεό τον παπάρα τον Σπανούλη επειδή κερδίσαμε το Βέλγιο και το Λιχτενστάιν και στο κρίσιμο σημείο έκανε 200 λάθη και τρίποντο έρμπολ.

+1
Αμάν με τον υπερτιμημένο τον Σπανούλη, ποτέ του δεν ήταν παικταράς, να σου καθαρίζει τα παιχνίδια που καίνε...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#159931 Να μην πω και για τον κωλοκόρακα που σου γάμησε τη ψυχολογία μέσα σε ένα λεπτό με 4 φάουλ και έδωσε στο πιο κρίσιμο σημείο αμερικάνικα βήματα στον Αντε που άνετα το αφήνεις και σα διπλό σταθερό. Δηλαδή έλεος.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#159936 Προσπαθώ να γράψω χωρίς να σπάσω το πληκτρολόγιο, το monitor, το γραφείο και ότι άλλο βρω μπροστά μου. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? Στο ματς που όλοι λένε ότι θα μπούνε γερά και δυνατά και με τσαμπουκά και δεν ξέρω γω τι άλλο, να παίζουν όντως καλά και δυνατά οι τρεις "ξένοι" ? :dizzy: Δηλαδή αυτοί που είναι πιο μακρυά από την ομάδα και τα συστήματά της (που ξέρουν καλά υποτίθεται όλοι οι υπόλοιποι), και κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε τα "γνωστά", να βολοδέρνουμε στα 10μ και να μας μένει η μπάλα στα χέρια ? :s_mad

Nick, Κουφός (στα ίσια τον Πάου) και Κούνμπο οι μοναδικοί που τράβηξαν, άντε και ο Πρίντεζης που όταν βρήκε χώρο και έτρεξε, τα έβαλε τα ποντάκια του. Οι λοιποί από λίγα (Ζήσης) ως ελάχιστα (Σπανούλης) ως μηδέν (Μπουρούσης και όλοι οι υπόλοιποι, χωρίς δική τους ευθύνη).

Τα γράφω εκνευρισμένος, και πολλά ίσως είναι λάθος, δεν έχω δει καν στατιστικά, αλλά ήμαρτον....Τις τριπλάσιες βολές των ισπανών δεν τις λαμβάνω υπόψιν, είπαμε και ξέραμε ότι ειδικά ο Γκασόλ θα τις πάρει και θα του τις δώσουν ετσιθελικά. Εμείς τι κάναμε γι'αυτό ?