Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#312484 Τι έγινε με τον ιταλάκια και άδειασε το καφενείο, αμαλαχειναούμε; :s_sad
Γιατί έβαλε την κότα στα κάρβουνα για avatar; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#318423 έχω ακόμη 2 ώρες να καθαρίσω το σπίτι μιας κ έρχεται η :inlove:

κ είμαι 3 εβδομάδες εδώ, στο 3ο δωμάτιο γίνεται χαμός από ρούχα, βαλίτσες, ψώνια, πλυμμένα :lipsealed:

:superman: :superman: :superman: :superman:
Άβαταρ μέλους
By otso
#318426 Γιατι δεν το αφηνεις ετσι , ωστε να της δωσεις την ευκαιρία να δειξει την αγαπη της για σενα και να νοιωσει ικανοποιημενη που παντρευτηκε αντρα Ελληνα και οχι βορειο τζιτζιφιογκο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
otso έγραψε:Γιατι δεν το αφηνεις ετσι , ωστε να της δωσεις την ευκαιρία να δειξει την αγαπη της για σενα και να νοιωσει ικανοποιημενη που παντρευτηκε αντρα Ελληνα και οχι βορειο τζιτζιφιογκο.

γιατί αν το αφήσω έτσι, θα ακούω για μια ζωή το "είδαμε κ πως ήταν το σπίτι όταν ήσουν μόνος!" :lol: :lol:

αμ δε!

επίσης όταν το απαιτείς από κάποιον, πρέπει πρώτα εσύ (εν προκειμένω εγώ) να δίνω το παράδειγμα :)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#318472 Ο σωστός ο άντρας το μόνο πράγμα που συγυρίζει είναι η εργαλειοθήκη που έχει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου! :rtfm: :protest: :shifty: :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By otso
#318477 κοιτα επειδη ειμαι παντρεμμενος με βορεια οπως ξερεις και ειναι ο καθενας για την παρτη του , και αν βγαλεις τις καλτσες σου εκει θα μεινουν μεχρι την δευτερα παρουσια , ακομα και αν αναγκαστει να κανει κατι (αν λειπω) δεν θα ειναι στην σειρα , στα σωστα συρταρια , οπως τα τοποθετω κατα σειρα σπουδαιοτητας , δουλεια ,καθημερινα , ελεευθερος χρονος ,καλα.
τις προαλλες ξεσπασα, καθως με πηρε το παραπονο , οταν θυμήθηκα την συχωρεμενη την μανουλα μου που με ειχε πριγκηπα εμενα και βασιλια τον πατερα μου , χωρις να την βαραμε η να την βριζουμε η να την βαζουμε να δουλευει , αντιθετα με μαχες να μην παει στην δουλεια. 25 χρονια με βορεια ειμαι απιστευτος που εχω αντεξει τοσο πολυ ,ολοι οσους γνωριζα εχουν χωρισει .
ο τελευταιος ηρθε πριν 6 μηνες απο την σουηδια.
τελος παντων τι τα λεω μηπως θα με ακουσεις; απλα αποδεικνυεται σστην περιπτωσση σου οτι η παροιμια, παπουτσι απο τον τοπο σου ,αποδεικνυεται οχι τοσο σοφη και μου δινει κουραγιο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#318495 Γιατί το χαλάς τόσο νωρίς ρε ξενέρωτε;
Άβαταρ μέλους
By otso
#318510 απο που ; ασε με να φανταστω , συμφωνα με τις ιδεολογικες σου αρχες , μουσουλμανα απο το τζιμπουτι;
σιγα μην σαφηνε η μανα σου να παρεις ΞΕΝΗ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#318516 Σαββατο, μεσημερι, καφενες, τσιπρο, οτσο. :inlove:
Μας ελειψες. Σκληρε καργιολη. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:Ο σωστός ο άντρας το μόνο πράγμα που συγυρίζει είναι η εργαλειοθήκη που έχει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου! :rtfm: :protest: :shifty: :shifty: :svivhaha:

ετσι είναι ,όταν εχεις σκισει (σε λουρίδες :rtfm: ) τη γατα.

@ οτσο
σε βαζει να κανεις σιδερωμα δλδ? :omg:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε: καργιολη. :metalo:

ετσι με ''γαμα'' γεμιζει το στομα σου.
Άβαταρ μέλους
By otso
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε:Ο σωστός ο άντρας το μόνο πράγμα που συγυρίζει είναι η εργαλειοθήκη που έχει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου! :rtfm: :protest: :shifty: :shifty: :svivhaha:

ετσι είναι ,όταν εχεις σκισει (σε λουρίδες :rtfm: ) τη γατα.

@ οτσο
σε βαζει να κανεις σιδερωμα δλδ? :omg:

δεν ξεπεσα τοσο (μεταξυ μας δεν την αφησε η μανα μου)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:δεν ξεπεσα τοσο (μεταξυ μας δεν την αφησε η μανα μου)

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbsup: