Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:Αν και δεν θα το χαράμιζα ποτέ για γάμο:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ video-clip για ένα εξαιρετικό τραγούδι! Ίσως το πιο όμορφο που έχω δει!

Πως μου ξέφυγε αυτό για το γάμο μας... 25/08/2007 :inlove: ... Πότε πέρασαν ρε γμτ 8 χρόνια γάμου;;;;; :omg:

DAP έγραψε:Χτες φιλοι γιορτασαν το πενηντα χρονια γαμου.....Φυσικα μονο με μασαμπουκα και τιποτα αλλο..... :innocent:
Σκεφτηκα για δωρο να τους παρω ενα πιεσομετρο αλλα πιο ωριμες σκεψεις με οδηγησαν προς βιβλιοπωλειο.....

:metalo: :metalo: Πάτερ rulezzzzzzzzzzz!!!! :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μάλλον η πιθανότητα του ενδεχομένου να στο πετάξουν στο κεφάλι ήταν =1, έτσι;;; :lol: :lol:

KiloMeater έγραψε:Μιας και λέτε για γάμους, που πήγατε Ταξίδι;

7 βράδια. 3 Λουξεμβούργο, μείναμε εδώ και 4 βράδια Άμστερνταμ (δεν μπορώ να βρω το παλιό αρχοντικό που μείναμε).

Περιττό να πω ότι περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και ήταν και το Λουξεμβούργο και το Άμστερνταμ υπέροχα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#153771 μονο εγω δεν πηγα ταξιδι? :(
συζουσαμε πριν το γαμο,ειχαμε φτιαξει το σπιτικο ολο,και χρωσταγαμε επιπλα ηλεκτρικα κλπ.
Πηγαν εκει τα χρηματα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#153777 Κυριακή ο γάμος, Τετάρτη πρωί φύγαμε για μια εβδομάδα στη Σαντορίνη, τα εισιτήρια κι η διαμονή πληρωμένα από τα πεθερικά. Επιστροφή στην Αθήνα, δύο μέρες μετά αναχώρηση για Παρίσι. Μια εβδομάδα εκεί, αεροπορικά και διαμονή πληρωμένα από τον κουμπάρο.
Επιστροφή, τέσσερις μέρες στην Αθήνα, αναχώρηση για Λονδίνο. Αεροπορικά πληρωμένα από κουμπάρο και διαμονή στο σπίτι του στο Λονδίνο. Άλλη μια εβδομάδα.
Επιστροφή στην Αθήνα για μια εβδομάδα και βουρ για Κεφαλονιά, στο εξοχικό των πεθερικών. Τρεις εβδομάδες εκεί.

Αυτά παθαίνουν όταν παντρεύονται δύο δάσκαλοι στις αρχές του καλοκαιριού. Έχουν μπόλικο χρόνο για διακοπές. Κι όταν έχουν και γαλαντόμους κουμπάρους/πεθερικά...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#155957 Θα ήθελα τη γνώμη των συμφορουμιτών στο εξής: ποιοι "πρέπει" βάσει εθιμικού δικαίου να κάθονται στο νυφικό τραπέζι πέρα από το ζευγάρι; Οι κουμπάροι; Οι γονείς; Τα αδέλφια μετά των συζύγων αυτών; Οι σύζυγοι των κουμπάρων (με/χωρίς τυχόν παιδιά); Αν από κάποιον ζητηθεί να μην καθήσει, θεωρείτε ότι πρέπει να προσβληθεί;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#155960 Θεωρητικά κάθονται γονεις, αδέρφια και κουμπάροι. Τώρα, αν το σόι είναι ψιλοτεράστιο φαντάζομαι ότι κάνεις.... περικοπές.

Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δε θα στράβωνε με κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#155987 Φαντασου τώρα τον πατερα ενος εκ του ζευγαριού να δηλώνει (απειλεί) οτι αν το αδελφι δεν κάτσει στο νυφικό δε θα καθήσει ουτε κι αυτός... 4 ημερες πριν το γαμο... και να γαμαει τη διάθεση του ζευγαριού...

Κι όχι σε κάποιο χωριό, στην Αθήνα...

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#156023 Ή ακόμα καλύτερα ένα τραπεζάκι πιο πέρα να κάθεται αυτός με το αδερφι.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:μονο εγω δεν πηγα ταξιδι? :(
συζουσαμε πριν το γαμο,ειχαμε φτιαξει το σπιτικο ολο,και χρωσταγαμε επιπλα ηλεκτρικα κλπ.
Πηγαν εκει τα χρηματα.

+1, αν και δε συζουσαμε, ειχαμε βαλει μπροστα την αγορα και τον εξοπλισμό του σπιτιου.
Ο γαμος στοιχισε κανα 100ρικο τα δικά μου, 250 το νυφικό (ένα λευκό φόρεμα, φυσικα) + 100 να το μαζέψει, κάτι λουλουδια απο εδώ και απο εκεί πες άλλα 100 και άλλα 150 το γεύμα (οικογένεια) Α, και 2χ36 τα παραβολα και κανα 20ρι για την εφημερίδα και άλλα τοσο για να πλυθεί το αμάξι!
Να στα βάλω όλα 8 κατοστάρικα; Και τα ρούχα μας έμειναν...
Όχι μόνο δεν πήγαμε ταξίδι αλλά την ίδια μέρα εγώ πήγα και στη δουλειά (μεγ'αλη |λογοκρισία| μου αυτό, το αναγνωρίζω πλέον όταν συνειδητοποίησα ότι δεν το αναγνώρισε κανείς άλλος στην δουλειά).

Πάμε ταξίδι και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί τόσα χρόνια, όμως, φίλε dim, δεν ξέρω αν ο περισσότερος κόσμος συνειδητοποιεί ότι ο γάμος ξεκινά την επόμενη μέρα! :s_yes :s_yes
Άβαταρ μέλους
By gianik
#156041 Ο γάμος ξεκινάει με τον ερχομό του 1ου παιδιού....
Άβαταρ μέλους
By gakost
#156050 Ο γάμος ξεκινάει με την συγκατοίκηση και συνεχίζεται με το παιδί. 2 διαφορετικές φάσεις με τα προβλήματα της η καθεμία και τα καλά της βεβαίως βεβαίως
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#156068 ο γαμος ξεκινάει με τον ερχομό της 25χρονης ξανθούλας νταντάς :metalo:

(να θυμηθώ να γυρίσω την κάμερα στα 720p και να ξεκινήσω το app εγγραφής στο NAS, για το παιδί, καταλαβαίνετε.... μην το κακομεταχειριστεί)
Άβαταρ μέλους
By DAP
#156073 O γαμος ξεκιναει με το πρωτο φαι απο τα χερακια της.......

το πιο ανοστο φαι που εχω φαει στη ζωη μου.... :slap: ......