Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#120297 Για To salon de bricolage μπηκα λιγο στο site τους..τι ειναι αυτο ρε σεις; κλειστο κλαμπ μονο για μελη;;
Red monster για πες πληροφοριες.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#120418 Και το Oinocent είναι καλό wine bar στο κέντρο ...

Για πείτε κανένα αξιοπρεπές ταβερνάκι-εστιατόριο στο Ναύπλιο max 15€/άτομο.

Ελπίζω να το δεί κανένας και να μην βλέπουν όλοι μπάλα ...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#120455 Τελικα κατσαμε στο Para Siempre στην Χαρητος...
Πολυ καλο ,το προτεινω..
Το Κολωνακι ψιλονεκρα σημερα.. :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#120587 Ήθελα να το γράψω κι εγώ το Oinoscent γιατί ξέρω ότι είναι καλό μαγαζί αλλά δεν μου πήγε η καρδιά.

Δυστυχώς μόλις χθες ένας εκ των ιδιοκτητών και πρώην συμμαθητής μου, έχασε τη μάχη με την κωλοαρρώστια. :(
Άβαταρ μέλους
By Scotch
royal_airness έγραψε:Για πείτε κανένα αξιοπρεπές ταβερνάκι-εστιατόριο στο Ναύπλιο max 15€/άτομο.
Ελπίζω να το δεί κανένας και να μην βλέπουν όλοι μπάλα ...

Αλαλούμ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#120623 Φτιάχνει πολύ καλό κοτόπουλο σχάρας με πολύ καλή σάλτσα,τουλάχιστον αυτό που είναι απέναντι απο το στρατόπεδο .Ο Πανταζής grill στο λιμάνι έκλεισε;Αγόραζα μπεργκερ απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
giannik1977 έγραψε:Το Κολωνακι ψιλονεκρα σημερα.. :oops:

Το Κολωνάκι έχει "πεθάνει" απο αρχές 2013. Ακόμα και πρωινές ώρες ειδικά μεταξύ 09:00-11:00 να περπατήσεις στους δρόμους του, όταν κάποτε "πήδαγες" πάνω απ΄τα αυτοκίνητα για να καταφέρεις να διασχίσεις ένα δρόμο, τώρα περπατάς χύμα στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας .... :oops:
Παρ΄όλα αυτά, άνοιξε και καινούριο "καφέ" με όμορφη διακόσμιση, κοντά και στην ίδια πλευρά πεζοδρομίου με το Starbucks της Πατρ. Ιωακείμ, που ξεφεύγοντας απο τη "γκλαμουριά" της πλατείας :roll: , μπορείς να "χαζέψεις" αλλά και να περάσεις ήρεμες στιγμές.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Deleted User 1 έγραψε:Η Σκουφα εχει πεθανει και η Χαριτος. Το Κολωνακι γενικως μια χαρα κραταει το χειμωνα. Φετος Rock, Bogart, Blondie's, Cabaret, Dybbuk κτλ πηγαν μαμιοντας.

< G3

Εχοντας παει φετος πρωτη φορα, Rock, bogart και Dybbuk πιο πολυ μ αρεσε το Bogart αλλα o dj του Rock ειναι εκπληκτικός στις επιλογες του.
Κολωνακι πλεον μονο πρωι και απογευμα εχει κοσμο κι αυτο απο τους εργαζομενους στα διαλειμματα.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#120681 Το Bogart ειναι πιθανοτατα το μαγαζι που μαζευει τις ωραιοτερες γυναικες στην αθηνα. Απ' την αλλη γεμιζει σε επικινδυνα επιπεδα και ειναι πολυ μλκ που το επιτρεπουν. Οι μικροτερες ηλικιες ισως δεν ενοχλουνται τοσο, εγω ομως και η παρεα μου πηγαμε 2 φορες και δεν παιζει να ξαναπατησουμε.

< G3