Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
markvag έγραψε:
axel12p έγραψε:Πέραν των άκρων όλοι οι υπόλοιποι έχουν πλέον δοκιμαστεί και ο κόσμος έχει διαπιστώσει στην πράξη ότι δεν υπάρχει μονόφθαλμος ανάμεσα τους, είναι όλοι τυφλοί! Τα δοκίμασε και διαπίστωσε ότι όλοι τα ίδια ... είναι :thumbsdown:

Από το παραπάνω (και την υπόλοιπη απάντησή σου) ένα συμπέρασμα βγαίνει: Μητσοτάκης μέχρι να παγώσει η κόλαση! :rtfm:

Αν εσύ δηλαδή θεωρείς ότι επί πχ συριζα ή ακόμα και επί Σαμαραά είχαμε παρακολουθήσεις των πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα ή του Σαμαρά, συγκάλυψη τραγικών δυστυχημάτων, πτώση των εισοδημάτων (και χωρίς μνημόνια, έτσι;), κτλ., δεν έχω να πω κάτι άλλο. Προσωπικά, αυτά που βλέπω από το 2019 δεν τα θυμάμαι ποτέ... Μόνο ο δρακουμέλ πλησιάζει...

Εγώ απλά σου εξηγώ τον λόγο για τον οποίο πλέον δεν πάει να ψηφίσει ο ένας στους δύο ψηφοφόρους.
Αν εσένα δεν σε χαλάει να στηρίζεις εφόρου ζωής κάτι που είναι εν γνώση σου κακό (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) δικαίωμα σου.

Στην θέση σου και εγώ μάλλον θα έκραζα τον κάθε Μητσοτάκη για να δικαιολογήσω την επιλογή μου! :lol:

Υ.Γ. Δε μου εξήγησες πως θα στείλεις το μήνυμα στο "λιγότερο κακό" που στηρίζεις, για να αλλάξει και να βελτιωθεί. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#883993 Όσο για το ότι είναι όλοι ίδιοι, παραθέτω απλά ένα γράφημα από το σημερινό πόρισμα για τα Τέμπη. Ειλικρινά δεν ξέρω ποια κυβέρνηση να πρωτο θαυμάσω για το ενδιαφέρον τους για τον σιδηρόδρομο!

Ας σεβαστούμε τους νεκρούς και ας διεκδικήσουμε αύριο κάτι καλύτερο από το λιγότερο ή το μεγαλύτερο κακό!
Εκτός και αν θεωρούμε ότι δεν το αξίζουμε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#884047 Στη Θεσσαλονίκη όταν η πορεία έφτασε στον ΟΣΕ, οι τελευταίοι ήταν Καμάρα!
Η Αριστοτέλους γεμάτη. Κόσμος ακόμα και στα κάθετα στενά, στη Μοδιάνο κτλ
Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο.

Τελευταία επεξεργασία από saxon_747 και 28 Φεβ 2025, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By glf
#884048 Κοζάνη πρώτα μαζεύτηκε ο κόσμος στην κεντρική πλατεία. Μετά τους χαιρετισμούς ξεκίνησε πορεία όπως και την προηγούμενη φορά που καταλήγει στον (παρατημένο) σιδηροδρομικό σταθμό.
Όταν έφτασε ο πιο πολύς λαός στο σταθμό, ξεκίνησαν και εκεί ομιλίες κτλ.
Και συνεχώς κατέβαινε κόσμος από την πλατεία. Πότε πότε "έμπαινε" στο πάρκο ένα μικρό μπλοκ με τα δικά του συνθήματα.
Οι μισοί πρέπει να είχαν κατέβει πρώτη φορά σε πορεία. Βέβαια κάτι τέτοια κάναμε πχ όταν ήταν να κλείσει το πανεπιστήμιο και μια φορά για το νοσοκομείο. Το να κατεβαίνει κόσμος για πρώτη φορά στο δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#884062 Λογικά μετά τη δημοσίευση του πορίσματος, τις σημερινές συγκλονιστικές διαδηλώσεις και πριν προλάβουν να σκάσουν κι άλλα...απρόοπτα, τον φασκιώνουν τον Κούλη οι τρομεροί επικοινωνιολόγοι του για να βγει φουλ θιγμένος και να...απειλήσει με πρόωρες εκλογές.
Και το κυρίαρχο δίλημμα θα είναι το εξής, καταδίκη του σταθμάρχη ή κλείσιμο των τραπεζών; Γνωστό και αγαπημένο. Και μόλις μάθουν οι αγορές ότι πειράξαμε τον Κούλη, θα νευριάσουν, τα σπρεντ θα εκτοξευθούν, ο Σόιμπλε θα αναστηθεί ως άλλος Μάμρα και ο Ερντογάν θα πάρει όλο το Αιγαίο.
Και Κούλη θα λέμε και θα κλαίμε, αλλά θα ναι αργά τότε.. :s_bored
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Lalfamaz έγραψε:Λογικά μετά τη δημοσίευση του πορίσματος, τις σημερινές συγκλονιστικές διαδηλώσεις και πριν προλάβουν να σκάσουν κι άλλα...απρόοπτα, τον φασκιώνουν τον Κούλη οι τρομεροί επικοινωνιολόγοι του για να βγει φουλ θιγμένος και να...απειλήσει με πρόωρες εκλογές.
Και το κυρίαρχο δίλημμα θα είναι το εξής, καταδίκη του σταθμάρχη ή κλείσιμο των τραπεζών; Γνωστό και αγαπημένο. Και μόλις μάθουν οι αγορές ότι πειράξαμε τον Κούλη, θα νευριάσουν, τα σπρεντ θα εκτοξευθούν, ο Σόιμπλε θα αναστηθεί ως άλλος Μάμρα και ο Ερντογάν θα πάρει όλο το Αιγαίο.
Και Κούλη θα λέμε και θα κλαίμε, αλλά θα ναι αργά τότε.. :s_bored

Υποθέτω πως η κυβέρνηση θα αλλάξει γραμμή, θα υιοθετήσει ένα πιο ανθρώπινο ύφος και σε λίγο καιρο "με εντολή Μητσοτάκη" θα βγει λαγός από το καπέλο

Ίσως παίξει και καμμία παραιτησουλα μόλις βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο.

Επειδή το πόρισμα είναι λίγο σαν χρησμός της Πυθίας, θα επιμένουν στο ανθρώπινο λάθος σαν κύρια αιτία του δυστυχήματος και στις διαχρονικές ελλείψεις. Όσον αφορά ευθύνες της κυβέρνησης, "ήταν πρωτόγνωρη κατάσταση και πιθανόν να γίναν παραβλέψεις λόγω απειρίας " αλλά θα βελτιωθούμε.

Ήδη ο έκπροσωπος τύπος έβγαλε ανακοίνωση.
Τελευταία επεξεργασία από saxon_747 και 28 Φεβ 2025, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#884066 αφιερωμενη η σημερινη μερα σε ολα τα δεξια σκουπιδια που επιμενουν να γλυφουν κωλοτρυπιδα Κουλη.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:
θα επιμένουν στο ανθρώπινο λάθος σαν κύρια αιτία του δυστυχήματος και στις διαχρονικές ελλείψεις.

Αληθεια δεν ειναι αυτο? :s_dunno

Εν μέρει ναι. Αλλά είναι μέρος μιας αλήθειας που βολεύει να ρίξουν το βάρος, έναντι άλλων αληθειών. :iconcool:

Πχ δε θα επιμείνουν στο ότι οι εργαζόμενοι έπαιρναν 2 ρεπό το μηνα, δούλευαν υπερωρίες και έκαναν μια δυσκολη βάρδια χώρις κάποια τεχνολογία να τους βοηθάει (πράγμα που νομοτελειακά θα οδηγήσει σε ανθρώπινο λαθος). Δε θα επιμείνουν στο ότι υπήρχε υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Αυτο νομιζω εντασσεται στις
διαχρονικές ελλείψεις.

Άρα δε μπορούμε να μιλάμε κυρίως για ανθρώπινο λάθος. :iconcool:

Από την άλλη, δεν ήταν διαχρονική έλλειψη η ύπαρξη παράνομου φορτίου, ούτε το μπάζωμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#884083 Εδώ πχ που φαίνονται πρόσωπα δεν μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις;

https://vm.tiktok.com/ZNdJVUdR7/