g8777 έγραψε:Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για γυναίκα αράχνη / αγκαλιτσας από την μία πλευρά και αυγουλοματηδες από την άλλη.
ΠΑΝΤΑ υπαρχει μια γυναικα απο πισω
Fiat Panda 7,6l/100km
g8777 έγραψε:Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για γυναίκα αράχνη / αγκαλιτσας από την μία πλευρά και αυγουλοματηδες από την άλλη.

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News24/7, η ΕΔΕ προτείνει την παραπομπή στο πειθαρχικό και των οκτώ αστυνομικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου. Απόταξη για τους τέσσερις και αργία με απόλυση για τους υπόλοιπους τέσσερις.
Βίκυ Σαμαρά
27 Δεκεμβρίου 2018 22:27
Επιτέλους Δικαιοσύνη: Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News 24/7 η Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος των οκτώ αστυνομικών για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου.
Ειδικότερα η ΕΔΕ προτείνει να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛΑΣ με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικής ποινής και οι οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα προτείνεται απόταξη για τους τέσσερις από τους οκτώ, δηλαδή το πιο βαρύ πειθαρχικό μέτρο που σημαίνει να φύγουν οριστικά από το Σώμα. Και για τους υπόλοιπους τέσσερις προτείνεται αργία με απόλυση, το δεύτερο πιο βαρύ πειθαρχικό μέτρο, που θα επιβληθεί για διάστημα ορισμένων μηνών ανάλογα με το τι θα κρίνει το πειθαρχικό.
Σημειωτέον ότι είθισται, όταν η ΕΔΕ καταλήγει σε πρόταση για ποινή, τα πειθαρχικά να την υιοθετούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αμφισβητήσουν όλη τη διαδικασία της Εξέτασης.
Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα, άλλαξαν τρεις επικεφαλής και ο τελευταίος χρειάστηκε ένα μήνα για να ολοκληρώσει την ΕΔΕ καθώς ξεκίνησε τη διαδικασία εξαρχής.
Αφού ο χειρισμός του ζητήματος ολοκληρωθεί σε υπηρεσιακό επίπεδο, η υπόθεση θα φτάσει και στα χέρια της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.
Serf έγραψε:Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς

Που έσπασαν στο ξύλο έναν αναίσθητο άνθρωπο;;;

gianik έγραψε:Έσπασαν στο ξύλο;;;;
.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα βρεθούν την προσεχή Δευτέρα (3/12) ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν προθεσμία.
Να σημειωθεί ότι οι 4 αστυνομικοί εμφανίζονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατηγορητήριο, μεταξύ των άλλων, αναφέρει: «Έπληξες (με κλωτσιά, με παρατεταμένο πάτημα του χεριού, με πάτημα στο πόδι του) προκαλώντας σε αυτόν (σ.σ.: Ζακ Κωστόπουλο) σωματική βλάβη η οποία ήταν αυξημένη, λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει».
Παράλληλα συνεχίζει το κατηγορητήριο: «Συνεπεία των κακώσεων αυτών ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου (σ.σ.: αστυνομικού), όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες, δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά, προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στο θάνατό του».

markvag έγραψε:
Και μακάρι τέτοια περιστατικά, που προφανώς και υπάρχουν, όχι μόνο να φτάνουν στη δικαιοσύνη και να καταδικάζονται (εφόσον αποδεικνύονται αληθή φυσικά), αλλά και οι υπεύθυνοι να φεύγουν από το Σώμα, έτσι ώστε να μην αμαυρώνουν την εικόνα της πλειοψηφίας, που δεν έχει σχέση με τέτοιες συμπεριφορές. Θεωρώ πως ο κάθε σωστός αστυνομικός (η πλειοψηφία δηλαδή, που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και με ψίχουλα ως αμοιβή), θα θέλει να φεύγουν κάτι τέτοιοι καρκίνοι...
corsair έγραψε:
Αν ημουν αστυνομικος πλεον θα φροντιζα να φτάσω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ σε οποιοδηποτε περιστατικό. Γιατι να διακυνδινευσω την ζωη μου ή τον μισθο μου?
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]