Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#90489 LA NUIT DE L'HOMME YSL... :inlove:

φοβερη,μαλλον βρηκα νεο αρωμα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#90497 Το σεσουαρ δεν αρρωσταίνει τα μαλλιά. Ίσα ίσα που η υγρασία είναι που κάνει ζημιά.

Προδιαθέτει βέβαια να είναι επαγγελματικό το σεσουαρ κι όχι τα μικρά, καθότι αυτά τα τελευταία στην κυριολεξία καίνε τα μαλλιά.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#90531 Κάτι που ξέχασα... Το χτένισμα/ βούρτσισμα κλπ προσφέρει μονάχα ένα καλό (ξεμπερδεύει τα μαλλιά) και Κατά τ άλλα Κανένα πλεονέκτημα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
CARυοθραύστης έγραψε:Κάτι που ξέχασα... Το χτένισμα/ βούρτσισμα κλπ προσφέρει μονάχα ένα καλό (ξεμπερδεύει τα μαλλιά) και Κατά τ άλλα Κανένα πλεονέκτημα.

Yπάρχει και αυτό που λέγεται καλωπισμός. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις έξω αχτένιστος :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#90655 Γιατί όχι;

Πέραν τούτου, μπορείς να τα χτενισεις μια φορά (άντε και δύο) Όσο είναι βρεγμένα. Στεγνά ποτέ μα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Geo f1 έγραψε:Τελικα δεν την παλεψα..

Ειχα δοκιμασει Timotei,Pantene Pro V,Wash & go..

Πχ λουζομουν κυριακη βραδυ,δευτερα μεσημερι φαγουρα..τριτη λαδομενα!!

Παγια πολιτικη μου ειναι να τα λουζω καθε 2 μερες!!

Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.

Ο συναδελφος (που φτιαχνει το pc) μου ειχε δωσει ενα δειγματακι και πραγματικα το αποτελεσμα ηταν πολυ διαφορετικο.
Νομιζω οτι αξιζει τα 13 € περιπου που κοστιζει.

Κοψε πιτσες και τηγανιτα και θα δεις βελτιωση.
Άβαταρ μέλους
By fot
#92831 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο ελαφρύ ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό sneaker για πολύ casual εμφανίσεις;
Σκέφτομαι για άλλο ένα ζευγάρι Chuck taylor ή κάποιο Pepe Jeans...
Χρώματα ευπρόσδεκτα! :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#103442 Σε περιπτώση που ενδιαφέρει κανέναν, ο Νotos Galleries κάνει σήμερα και αύριο bazaar με φετινα στα κεντρικά του στην Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά. Από μάρκες έχει Gant, Trussardi, Barbour, Lacoste και κάποιες ακόμα και τα έχει με 60% έκπτωση στην τιμή χονδρικής (70% αν έχει κανείς notos κάρτα).

Για την ιστορία χτύπησα Barbour Beaufort + κουκούλα στα 124€ και μια τύπου καπαρντίνα Lacoste 108€.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112660 Άλλαξε κάτι από τον κανόνα που ήξερα κι έλεγε ότι το σακάκι πρέπει να είναι πάντα κουμπωμενο σε όρθια στάση και πάντα ξεκουμπωτο σε καθιστή;;

Όλο και πιο συχνά βλέπω να το έχουν ανοιχτό λες και είναι ζακέτα :thumbsdown:

Το χειρότερο βέβαια είναι όταν κουμπωνουν το τελευταίο κουμπί, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#112661 Το "καθιστό ξεκούμπωτο" έχει να κάνει με απλή λογική, ευκολία και προστασία του ίδιου του ρούχου. Το "όρθιο ξεκούμπωτο" έχει να κάνει με το πόσο "αριστερός" είσαι :lol: Πέρα από τη πλάκα, όχι δεν έχει αλλάξει κάτι, απλώς δείχνει ίσως το πόσο βαριεστημένος είναι ο φορών το εν λόγω σακάκι.

Το πλήρες κούμπωμα έχει λογική αναλόγως καιρού -κυρίως- αφού όταν κάνει κρύο ή βρέχει και θα το κουμπώσεις πλήρως, και θα ανασηκώσεις γιακά, και θα κλείσεις το πάνω μέρος στο σταύρωμα για να μην εκτίθεσαι με το πουκάμισο. Εκτός και αν είσαι προετοιμασμένος με καμπαρντίνα ανά χείρας :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Pitt
CARυοθραύστης έγραψε:Όλο και πιο συχνά βλέπω να το έχουν ανοιχτό λες και είναι ζακέτα :thumbsdown:

Η κρίση φταίει.

Στην εποχή της αφθονίας, όταν παίρναμε μερικά κιλάκια επιπλέον, αλλάζαμε σακάκια. Τώρα τα φοράμε ξεκούμπωτα...

Δείξε κατανόηση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#112682 Δε Ασε αυτό που λες δεν έχει σε καμια περίπτωση λογική κι ούτε βέβαια βρίσκει εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
CARυοθραύστης έγραψε:Δε Ασε αυτό που λες δεν έχει σε καμια περίπτωση λογική κι ούτε βέβαια βρίσκει εφαρμογή.

:hmmm:

Αν εννοείς το κούμπωμα και το ανασήκωμα, το έχω δει χιλιάδες φορές από κουστουμαρισμένους όλων των ευρωπαϊκών εθνικοτήτων, κυρίως σε πιο βόρειες και κρύες πόλεις, άρα και λογική έχει και εφαρμογή βρίσκει, και δεν έχει να κάνει με προέλευση, τόπο, ή χωροταξικό (π.χ γραφείο, δουλειά, βόλτα/περίπατο κλπ)
Άβαταρ μέλους
By mirage
CARυοθραύστης έγραψε:Δε Ασε .

Τα ματακια μου καρδουλα μου