Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#147982 otso, μην σπας το κεφάλι σου, αφού δεν το κατέχεις...
Έχω 2 υπολογιστές μόνιμα ανοικτούς εκτός από όταν κάνουν restart, αν σε κάποιον browser είχε ξεμείνει κάποιο tab με το παλιό φόρουμ, τότε φαίνεται σαν επίσκεψη.
Δεν έχω λόγους να κρύβομαι, αν έμπαινα θα το έλεγα, δεν βλέπω κάτι μεμπτό.
Και το ίδιο ισχύει για τον οποιονδήποτε προφανώς, δεν έχει υπογραφεί καμία αποκλειστική συνεργασία των μελών με αυτό εδώ το φόρουμ: ο καθένας είναι ελεύθερος να παρακολουθεί και να γράφει όπου θέλει και δεν τον κρατάει κανένας με το ζόρι πουθενά.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
otso έγραψε:παντως ο ΙΚΕ δεν μου το εστειλε , και δεν μπορω να τον καταλαβω γιατι εχει αναλαβει αυτη την σταυροφορια.

Μπορεί να πεσε στην παγίδα των πυραμίδων και να του χει μείνει άχτι, ικανό τον έχω. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By otso
bill33 έγραψε:
nass έγραψε:Συγνώμη που παρεμβαίνω στην χρήσιμη (ΝΟΤ) και ευγενική (ΝΟΤ) κουβεντούλα αλλά το τι έγινε πέρισι στο 4TF περιγράφεται σε αυτό και σε αυτό το θέμα. ΔΕΝ είχε να κάνει με τη Lyoness, ΕΙΧΕ όμως να κάνει με power game του ΣΧ "δείτε ποιός είναι το αφεντικό" απ΄όταν αρνηθήκαμε να ξεμπανάρουμε το τσιράκι του sv2 και τις κλασσικά ορθές επιλογές που κάνει ο ΣΧ (ΝΟΤ). Εχουν γραφτεί εξαντλητικά, από εκεί και πέρα όποιος θέλει πιστεύει ό,τι θέλει.

ΣΧ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Ας με κατηγόρησε ότι "Μακαρι να δειχνατε τετοια ευαισθησια και οταν ο καθε bill33 με βριζει ολη μερα ","Αντε, αντε στο καλο, Να ξεβρωμιζουμε απο τον Φιλιπινο της σιδηρας "κας", μεχρι το οποιο αλλο λαμογιο που βριζει εκ του ασφαλους καλα κρυμμένος... Το παρτι τελειωσε και ας ποναει " :s_cry
Εγώ τον :inlove: :inlove: είμαστε και φίλοι στο FB ,και στις δύο σελίδες που έχει :) :shifty: :s_roses :s_roses
Για αυτό

με τον σχ δεν εισαι αρα μενει ο αλλος , αν κανω λαθος το παιρνω πισω μην σκανιασεις.
Που προτεινουμε ,για να φυγεις απο μοντ; αντε μπας και δουμε τον γκεακο με τα ωραια πατουμενα

και οσο για το αλλο που εγραψες αν εχω ιδία πειρα , φυσικα ειχα δεσει τριπολιτσιοτη απο την κοτσιδα σε καλλιεργητη αλλα τον μαρκαλισε ποιμενικος δεν ειχα προχειρο τον τραγο , ειχε πλακα και αποφασισα οσους δεν παω να τους κανω αυτο το χουνερι.
εσυ δεν κινδυνευεις σε παω
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:
με τον σχ δεν εισαι αρα μενει ο αλλος , αν κανω λαθος το παιρνω πισω μην σκανιασεις.
Που προτεινουμε ,για να φυγεις απο μοντ; αντε μπας και δουμε τον γκεακο με τα ωραια πατουμενα

και οσο για το αλλο που εγραψες αν εχω ιδία πειρα , φυσικα ειχα δεσει τριπολιτσιοτη απο την κοτσιδα σε καλλιεργητη αλλα τον μαρκαλισε ποιμενικος δεν ειχα προχειρο τον τραγο , ειχε πλακα και αποφασισα οσους δεν παω να τους κανω αυτο το χουνερι.

Ουτε τι διαβάζεις δεν καταλαβαίνεις.Εκτός αν νομίζεις ότι ο ΣΧ ονομάζεται Γιώργος οπότε δεν είναι θέμα μόνο κατανόησης.
Και φυσικά τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία γιατί εγώ δεν σε πάω καθόλου.Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι.

O . ξέρεις που είναι,στείλε του το αιτημα σου. :)
Άβαταρ μέλους
By Govus
drdino έγραψε:
htanso21 έγραψε:Εγώ βασικα το μονο που θυμάμαι (ή θα ήθελα να θυμάμαι) απο το παλιο φορουμ, ηταν τα τραπέζια, οι πίστες, οι καφέδες...
ΑΧ ωραίες εποχές!

Θυμήθηκες και το ΑΧ ε;

Εγώ θυμήθηκα και το λευκό MKI Yaris :shifty:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:
otso έγραψε:

Ουτε τι διαβάζεις δεν καταλαβαίνεις.Εκτός αν νομίζεις ότι ο ΣΧ ονομάζεται Γιώργος οπότε δεν είναι θέμα μόνο κατανόησης.
Και φυσικά τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία γιατί εγώ δεν σε πάω καθόλου.Το έχεις καταλάβει φαντάζομαι.

O . ξέρεις που είναι,στείλε του το αιτημα σου. :)

Αγροτες ενωμενοι, ποτέ νικημενοι, ειρηνη υμίν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#148072 οχι να μην κλειδωθει,αλλα να επικεντρωθει στο προβλημα και οχι στα προσωπικα που εχουν καποιοι με καποιους.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Anonymous Founder έγραψε: Μου αρέσει που ο trident1971 έχει καλή εικόνα για τον Ernani, έναν τύπο που αν και έχω πιει και καφέ μαζί του, φρόντισε να με βρίζει παντού, γιατί δεν... διαγράφω δια παντός από το φόρουμ τον trident1971 και τις απόψεις του. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα αυτούς που τον έχουν φίλο, εμένα με διέγραψε...

Μηπως να το ξανακοιταζατε αυτο;

Κατα τα άλλα, ο edit mod διας προσπαθει να μας πει οτι ο edit mod sv2 σπαταλησε τοσο χρονο για 4 χιλιάρικα... λελ και 3 ο μι τζι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148108 Δεν θα ξανακοιτάξω κάτι σε ότι αφορά την ελευθερία των απόψεων, όσο ενοχλητικές κι αν είναι σε εμένα ή σε κάποιους άλλους.
Η καλύτερη στάση είναι η ανοικτή συζήτηση, αρκεί να μην υπερβαίνει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Αν για παράδειγμα κάποιος γράφει μια μισάνθρωπη ανοησία, το καλύτερο είναι να αντιπαρατεθείς μαζί του με ανθρωπιά.
Δεν θα πέφτουμε στο χαμηλό επίπεδο, θα προσπαθούμε να φέρουμε μεστό αντίλογο.
Γι αυτό και έχουμε επιλέξει την ανοχή και την συγκατάβαση, παρά την αντιπαράθεση, και τις ποινές με το παραμικρό.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
A-Viper7 έγραψε:Κατα τα άλλα, ο edit mod διας προσπαθει να μας πει οτι ο edit mod sv2 σπαταλησε τοσο χρονο για 4 χιλιάρικα... λελ και 3 ο μι τζι

Όχι! Σπατάλησε χρόνο επειδή μπορούσε και επειδή έκανε τον χαβαλέ του. Μόνο ένας χαζός μπορεί να περιμένει ότι θα βγάλει λεφτά προωθώντας δωρεάν πυραμιδοκάρτες σε ένα φόρουμ και το αυτό ισχύει για όσους νομίζουν ότι υπήρχε κάποιο τέτοιο σχέδιο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148112 Αν το παραπάνω ισχύει για το φόρουμ, επεκτείνεται και στην πραγματική ζωή: αν είσαι μια φορά χαζός στο φόρουμ, πόσες φορές είσαι έξω από αυτό;
Κοινώς, αν τα πιστεύεις αυτά που λες παραπάνω, μάλλον δεν θεωρείς τον εν λόγω ιδιαίτερα ευφυή...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Αν το παραπάνω ισχύει για το φόρουμ, επεκτείνεται και στην πραγματική ζωή: αν είσαι μια φορά χαζός στο φόρουμ, πόσες φορές είσαι έξω από αυτό;
Κοινώς, αν τα πιστεύεις αυτά που λες παραπάνω, μάλλον δεν θεωρείς τον εν λόγω ιδιαίτερα ευφυή...

Για να ασχοληθείς με αυτά τα κόλπα πρέπει να έχεις μεγάλο κύκλο και προσωπικές γνωριμίες. Μόνο έτσι θα σε εμπιστευθεί ο άλλος. Ποιός θα εμπιστεύονταν κάποιον που δεν γνωρίζει μέσα σε ένα απρόσωπο φόρουμ ώστε να πάει να τον βρει και να ζητήσει κάρτα; Για δε εγγραφή δεν το συζητώ καν. Ποιός τρελός επιχειρηματίας θα δώσει 2 χιλιάρικα σε έναν άγνωστο από το ίντερνετ; Άσε που τα λεφτά πάνε κατευθείαν στους Αυστριακούς, ο SV πελάτης αυτών είναι στην τελική. Ο εν λόγω λοιπόν έχει πολλές γνωριμίες και έτσι διεύρυνε την ομάδα του. Αν περίμενε από αγνώστους σε ένα φόρουμ... καλύτερα να έβγαζε διαφημιστικά φυλλάδια.

Να δώσω ένα παράδειγμα; Αν έμπαινε εδώ ένας τύπος και έλεγε ότι είναι ευχαριστημένος πελάτης της Χ εταιρείας λιπαντικών και ότι μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον εισαγωγέα, θα τον παίρναμε στα σοβαρά; Όχι βέβαια. Αν όμως αυτός ο τύπος ήταν προσωπικός μας γνωστός, φυσικά και θα εκτιμούσαμε αυτό που έχει να μας πει. Ασχέτως αν θα το δεχόμασταν ή θα το απορρίπταμε.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 14 Αύγ 2015, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά