- 03 Νοέμ 2017, 21:57
Δικαίωμα στην ξάπλα έχει ο καθένας όπως έχει και για εργασία, το επικίνδυνο της υπόθεσης είναι η ΒΡ που έχει ροπές προς τις μεγάλες διαρροές από ατυχήματα, αν τύχουν 1-2 καλές σαν του κόλπου και κατρακυλήσουν οι μετοχές για 1-2 χρόνια τι μέλλει γεννέσθαι ?
Μακάρι ο Μουσάτος να έχει καλή τύχη στο πρόγραμμα που έβαλε για το υπόλοιπο της ζωής του, προσωπικά η διαφωνία μου στο σκεπτικό του χωρίς να είναι υποχρεωτικό να την δεχθεί κανείς είναι ότι ο άνθρωπος έρχεται στη ζωή για να προσφέρει στην κοινωνία, να είναι παραγωγικός, να δημιουργήσει νέα ζωή με απογόνους, να διερύνει την υπάρχουσα γνώση με τις σπουδές των απογόνων του και να βάλει το δικό του λιθαράκι με τις όποιες δυνάμεις του σε αυτό που λέμε ζωή γιατί η κοινωνία προχωράει μέσω των απογόνων, το δώρο της ζωής δεν κάνει να το σπαταλάμε με φραπόγαλο και ξάπλα στο ανάκλιντρο 24/7, το μεγαλύτερο αγαθό που μας προσφέρεται με τη ζωή είναι ο χρόνος και είμαστε υποχρεωμένοι στον εαυτό μας και στην κοινωνία να μην τον σπαταλάμε άσκοπα, αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία ζωής, προσωπικά θεωρώ για τον εαυτό μου ότι αν περάσει μια ημέρα χωρίς να κάνω κάτι είναι μια ημέρα χαμένη και δεν το αντέχω ούτε σαν πράξη ούτε σαν σκέψη.
Εύχομαι όμως τα καλύτερα να του συμβούν και να έρθουν όλα όπως τα έχει προγραμματίσει, άλλωστε τι αξία έχει η σκέψη ενός μερμυγκιού μπροστά στο μεγαλείο του δικαιώματος στην δια βίου 6μηνων ξεκούραση 2 φορές το χρόνο ενός ανθρώπου που δεν θέλει υποχρεώσεις, απογόνους, ζόρια και ευθύνες ?