Geo f1 έγραψε:Εγω απο προχθες εκοψα το ασανσερ στην δουλεια.
Αλλα πολυ σαπιλα!!
Κανονισε να σε πονουν τα γονατα τωρα...
Και τελος μηνα μας πανε στον 6ο!!!
Εγώ χθές ξεφόρτωσα και ανέβασα 15 σακιά με ξύλα των 35 κιλών στον 1ο όροφο με τα χέρια και χωρίς ασανσέρ! Καλά τα πήγα!
The Ace έγραψε:Καλά το ήξερα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δύναμη στο κορμό τους, αλλά αυτό εδώ παραπάει ....δύο κλεψιμαίικες επαναλήψεις της κακιάς ώρας ?!?!?![]()
Και ειδικά γιατί ο Ούγκεν φαίνεται γεροδεμένος....
Ντάξει, δεν είναι καθόλου λίγα αυτά. Αν βλέπω καλά, πρέπει να είναι 50 + 50, και άλλα 10 η μπάρα, συνολο 110 κιλά. Εγώ ούτε τα μισά δεν έχω σε ελεύθερη μπάρα...
Mercyful_Fate έγραψε:The Ace έγραψε:Καλά το ήξερα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δύναμη στο κορμό τους, αλλά αυτό εδώ παραπάει ....δύο κλεψιμαίικες επαναλήψεις της κακιάς ώρας ?!?!?![]()
Και ειδικά γιατί ο Ούγκεν φαίνεται γεροδεμένος....
Ντάξει, δεν είναι καθόλου λίγα αυτά. Αν βλέπω καλά, πρέπει να είναι 50 + 50, και άλλα 10 η μπάρα, συνολο 110 κιλά. Εγώ ούτε τα μισά δεν έχω σε ελεύθερη μπάρα...
Στην περιγραφή λέει 130 κιλά, δεν μου βγαίνει αυτό το βάρος με τα βάρη που βλέπω πάνω (δεν είναι ολυμπιακή μπάρα, άρα είναι 10 ή 12,5 κιλά), για 120 τα βγάζω, για 1RM ή τις 2 μισές που κάνει, δεν είναι φοβερό βάρος...

EDDIE_147 έγραψε:Σφιχτοlevel unlocked: πιέσεις για στήθος σε επικλινή με αλτήρες 30kg
Πόσο επικλινή; 15 μοίρες;
πόσα σετ επί πόσες επαναλήψεις;
Έκανα 5x5 και ξεκίνησα από 20 και τέλειωσα με 5 επαναλήψεις στα 30.
Σωστές οι επαναλήψεις αλλά στο ανέβασμα μου φυγε η μαγκιά (την άλλη φορά θα ζητήσω βοήθεια μη σπάσω κανά καρπό).
κάνω κι απ' αυτά που λες.
Το πρόβλημα σε πολλά κιλά είναι να τα σηκώσει ο πήχης.
Το στήθος τα σπρώχνει.
@monster
Όχι.
Για πε.