Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Εγω απο προχθες εκοψα το ασανσερ στην δουλεια.

Αλλα πολυ σαπιλα!! :x

Κανονισε να σε πονουν τα γονατα τωρα...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#88131 Mιά χαρά !
Εγώ χθές ξεφόρτωσα και ανέβασα 15 σακιά με ξύλα των 35 κιλών στον 1ο όροφο με τα χέρια και χωρίς ασανσέρ! Καλά τα πήγα! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
The Ace έγραψε:Καλά το ήξερα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δύναμη στο κορμό τους, αλλά αυτό εδώ παραπάει ....δύο κλεψιμαίικες επαναλήψεις της κακιάς ώρας ?!?!? :shifty:

Και ειδικά γιατί ο Ούγκεν φαίνεται γεροδεμένος....

Ντάξει, δεν είναι καθόλου λίγα αυτά. Αν βλέπω καλά, πρέπει να είναι 50 + 50, και άλλα 10 η μπάρα, συνολο 110 κιλά. Εγώ ούτε τα μισά δεν έχω σε ελεύθερη μπάρα... :oops:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Mercyful_Fate έγραψε:
The Ace έγραψε:Καλά το ήξερα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δύναμη στο κορμό τους, αλλά αυτό εδώ παραπάει ....δύο κλεψιμαίικες επαναλήψεις της κακιάς ώρας ?!?!? :shifty:

Και ειδικά γιατί ο Ούγκεν φαίνεται γεροδεμένος....

Ντάξει, δεν είναι καθόλου λίγα αυτά. Αν βλέπω καλά, πρέπει να είναι 50 + 50, και άλλα 10 η μπάρα, συνολο 110 κιλά. Εγώ ούτε τα μισά δεν έχω σε ελεύθερη μπάρα... :oops:

Στην περιγραφή λέει 130 κιλά, δεν μου βγαίνει αυτό το βάρος με τα βάρη που βλέπω πάνω (δεν είναι ολυμπιακή μπάρα, άρα είναι 10 ή 12,5 κιλά), για 120 τα βγάζω, για 1RM ή τις 2 μισές που κάνει, δεν είναι φοβερό βάρος...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#88276 νομίζω θα είναι πιο εντυπωσιακό να τράβαγα την αδερφή μου να κάνει κανονικές με 60, έστω και 3-4 :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#89773 Σφιχτοlevel unlocked: πιέσεις για στήθος σε επικλινή με αλτήρες 30kg
Άβαταρ μέλους
By famas
EDDIE_147 έγραψε:Σφιχτοlevel unlocked: πιέσεις για στήθος σε επικλινή με αλτήρες 30kg

Πόσο επικλινή; 15 μοίρες; :lol: πόσα σετ επί πόσες επαναλήψεις;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#89785 Δεν έβγαλα μοιρογνωμόνιο αλλά ήταν ένα κλικ πάνω.

Έκανα 5x5 και ξεκίνησα από 20 και τέλειωσα με 5 επαναλήψεις στα 30.

Σωστές οι επαναλήψεις αλλά στο ανέβασμα μου φυγε η μαγκιά (την άλλη φορά θα ζητήσω βοήθεια μη σπάσω κανά καρπό).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#89787 Κάνε μλκιες.Πολλά κιλά για να βγαζεις ολα τα σετ χωρίς βοήθεια. Θα αναγκαστεί να κλεψεις στο τελος. Και μην ανεβαζεις πολλές μοίρες, θα γυμναζεις ώμους αντί για στήθος. Εμένα η καλύτερή μου ηταν ανοίγματα με αλτήρες σε παγκο αλλά ο καρπός σταθερός και αντικρισταο ενας με τον άλλονε. Αφού μετα στο γυρισμό για το σπίτι πλακωνομουνα τουλάχιστον με 3 νοματαιους ,έτσι γιατι ήμουνα ΚΤΗΝΟΣ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#89829 @g
κάνω κι απ' αυτά που λες.
Το πρόβλημα σε πολλά κιλά είναι να τα σηκώσει ο πήχης.
Το στήθος τα σπρώχνει.

@monster
Όχι.
Για πε.