Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
spoky έγραψε:
GeorgT έγραψε:Τη γινεται παρόμοιο σκηνικό έτυχε κ σε ΠΑΟΚτσιδικο φόρουμ με ενα παλικάρι τον Abaloutsake!

το κρίμα για αυτόν είναι οτι πέταξε την ζωή του πιστεύοντας σε μια Ανώνυμο Εταιρία και αλλα χαρωπά περι αδερφών. Παιζει και να ανεβηκε το μεσο IQ στον πλανήτη με τον θανατο του.

Κριμα.

:dizzy:
Πάνω στην απελπισία του κάποιος, θα πιαστεί απ' όπου μπορεί. Θρησκεία, μΠΑΟΚ, οτιδήποτε.
Ας τους το επιτρέψουμε στην τελική σαν τελευταία επιθυμία.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
GeorgT έγραψε:Τη γινεται παρόμοιο σκηνικό έτυχε κ σε ΠΑΟΚτσιδικο φόρουμ με ενα παλικάρι τον Abaloutsake! Χρονιά εγραφε στο φορουμ, αν κ δεν τον ειχα γνωρίσει ποτε απο κοντά (ηταν Γαλλια)

Ξαφνικά 11 Οκτωβρίου γραφει στο φορουμ:

Παράθεση από: Abaloutsake στις Οκτώβριος 11, 2015, 03:48:23
Eχασα τον πατερα μου απο ανευρυσμα εγκεγαλου, ετσι ξαφνικα.
Εχω δωσει πανω από 5000 ευρω και ειμαι εντελως ταπι και στεγνος.
Η μανα μου το ιδιο, ειναι στο νοσοκομειο και όλα κρεμονται από μια κλωστη.
Ειλικρινα βοηθεια.
Θα σας τα επιστρεψω όλα μεχρι δεκαρας και παραπανω.
Στον λογο μου.
Οποιος και οποια μπορει σας παρακαλω ας βοηθησει

Η συνέχεια πεθαίνει κ η μανα του κ μπαινει νοσοκομείο κ ο Abaloutsake με αναγκη για εγχείρησή κ για αυτον χωρις να υπαρχει χρήμα, ζητούσε ενας φιλος του βοήθεια αλλα ο μεγας Abaloutsake έγγραφε πρωί:

Νοέμβριος 02, 2015, 05:54:59 »

Οτι κι αν γινει καφηστε τον κλαψιαρη τον Αλαντιν.
Σας αγαπαω ολους.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ
Αν μπορει κανεις να βοηθησει καλως, αν οχι δεν τρεχει τιποτα, ολοι ΠΑΟΚ Ειμαστε και μυαλα να 'χαμε παλι ΠΑΟΚ ΘΑ'ΜΑΣΤΑΝ.
Την υγεια σας και τους αγαπημενους σας να προσεχετε.
Δωματιο 212

το οποίο ηταν κ το τελευταίοι του μήνυμα, η εγχείρηση εγινε αλλα δυστηχως δεν αντεξε :( :( :(

Πραγματικά απίστευτη ιστορία να ειναι καλα οπου κ αν ειναι το παλικάρι!

Και ακομα πιο :thumbsdown: ειναι οτι ειχε ζητήσει καύση κ για αυτο το λογο αρνήθηκε η ελληνική εκκλησιά εκει να δώσει βοήθημα στο φίλο του για τα παιδια του Abaloutsake μετα το θάνατο του (τουλαχιστον του εδωσε καποια κουπόνια για ΣΜ η καθολική εκκλησιά να παρουν καποια φαγώσιμα κλπ! :(

Οτι κ να λεμε R.IP. μεγαλε Abaloutsake !!!

Respect και Rest In Peace. Είναι αδύνατο να καταλάβουν οι υπόλοιποι τι σημαίνει πραγματικός οπαδός. Και αυτές τις στιγμές είμαστε όλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός...
Άβαταρ μέλους
By conrod
#188980 μου αρεσει... ο χειμωνας ανευ ψοφοκρυου :innocent:

δε μου αρεσει η σταση του αμαξιου μου απεναντι μου οταν θελω να παμε τα δυο μας βολτα...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#190228 Δεν μου αρέσει το μίνι κύμα κακοδαιμονίας που με κατατρέχει το τελευταίο 24ωρο! :lol:
-χθες το βράδυ μου έσπασε ο φρονιμίτης,κάποια στιγμή θα τον έβγαζα αλλά τωρα μάλλον θέλει πιο πολυ δουλειά για να βγει.
-το πρωί μου έπεσε το κινητό σε νερό ,τουλάχιστον δεν έπαθε κάτι η σιμ.Ισως μετά απο 2-3 μέρες να συνέλθει.
-σκίστηκε το παντελόνι στο καβάλο στην δουλειά :svivhaha: :lol: Τουλάχιστον έγινε λίγο πριν φύγουμε και έτσι δεν το πήρε είδηση κανείς.
:vava: :svivhaha: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
bill33 έγραψε:: Τουλάχιστον έγινε λίγο πριν φύγουμε και έτσι δεν το πήρε είδηση κανείς.

:whistlink: :whistlink: :whistlink:

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bill33 έγραψε:-το πρωί μου έπεσε το κινητό σε νερό ,τουλάχιστον δεν έπαθε κάτι η σιμ.Ισως μετά απο 2-3 μέρες να

Δώσ'το κάπου να το ανοίξουν και να το στεγνώσουν όσο γίνεται γρηγορότερα . Διαφορετικά θα οξειδωθούν οι κολλήσεις των ολοκληρωμένων στην πλακέτα και θα πάθει κοκομπλόκο σε 1 εβδομάδα. Παθών και μαθών.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#190375 Μ'αρέσει που μέσα Ιανουαρίου πάω Λονδίνο για εβδομαδιαίο training που δίνει ένα καλό certificate (κυνηγούσα sponsor για αυτό κάνα χρόνο τώρα)

Δε μ'αρέσει το timing με όλα αυτά που γίνονται....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#190399 !!!!
Ενας μελλοντικος μοντ εχει εντοπισει ηδη τους 4 χρηστες με τα ιδια αβαταρ!!! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 25 Νοέμ 2015, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά