Μετά και το απλό 22 deg. halo, για την τριλογία μένει το νυχτερινό ουράνιο τόξο, google Moonbow.
https://jimmuclarku.blogspot.com/

axel12p έγραψε:Αν δεν απατώμαι, είχες ανεβάσει και ένα ακόμη halo παλαιότερα, μπροστά σε θάλασσα νομίζω.
και έτσι δίνεται η χαριστική βολή στο Leon που πλέον καταστραφηκε ολοσχερώς. Αυτό δηλώνει πλήρη άγνοια για ένα σημαντικό εργαλείο όπως ο πυροσβεστήρας. Ο πυροσβεστήρας χρησιμοποιείται μαζί με νερό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. axel12p έγραψε:Και εγώ θα θεωρούσα ότι δεν κάνει να ανοιχτεί το καπό, καθώς θα πίστευα ότι έτσι θα φουντώσει η φωτιά.Το καπώ φυσικά και δ ν πρέπει να ανοιχτεί αννδ ν έχεις έτοιμο κατασβεστικό μέσο. Όσον αφορά τον πυροσβεστήρα είναι ξηράς κόνεως δηλαδή σκόνη. Αν στοχεύσεις κατευθείαν στην βάση της φωτιάς καθάρισες. Αν ρίχνεις στο περίπου ή γύρω γύρω δεν κάνει τίποτα.
Επίσης, το νερό μετά τον πυροσβεστήρα, θα είχα την εντύπωση ότι αντί να σβήσει την φωτιά, απλά ξεπλένει τον αφρό του πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα να φουντώσει πάλι η φωτιά.
glf έγραψε:Καλά κάνεις και το έβαλες για να είμαστε όλοι πιο έτοιμοι για κάτι ανάλογο.
Προφανώς πήραν φωτιά τα λάδια, όταν έριξε στην αρχή νερό με πίεση κάτω από το αυτοκίνητο, έστειλε μια μικρή φωτιά απέναντι και φαινόταν να καίει για λίγη ώρα.
Το καλύτερο φυσικά θα ήταν να άνοιγαν το καπώ. Εδώ βέβαια που να ψάχνεις το χεράκι που ελευθερώνει το καπώ ε...
Απο την άλλη, σκέφτομαι πόσο σωστό είναι το άνοιγμα του καπώ στα Ford με το κλειδί που δε χρειάζεται να βάλεις χέρι μέσα.
Νομίζω ότι αν εβαζε το λάστιχο να τρέχει μέσα στο μοτερ μπορεί να κρυώνε την εξάτμιση και να σταματούσε η φωτιά..
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]