Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
REALZEUS έγραψε:ΑΠΜΑ: ΠΥΡ!!!
ΠΑΜΑ: Βάλλω τώρα!

''Πυρ
Ολμος εβαλλε
Εβαλλε αναμεινατε". :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#802447 Ποιός να του πει τι? :lipsealed:
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ιδιαίτερα ως προς τι ωθεί έναν άνθρωπο να τραβήξει ότι τράβηξε και να επιστρέφει

Άβαταρ μέλους
By Serf

Λίγο μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο στο https://www.dimokratia.gr/politiki/5563 ... to-aigaio/

Πόσους κόμβους "πιάνει" το σκάφος του λιμενικού και πόσους η τουρκική ακταιωρός που το πλησιάζει με τόση "άνεση";

Υ.Γ.: "Απολογούμαι" για το κανάλι του youtube που φιλοξενεί το βίντεο... αλλά είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια που βρήκα. Και πάλι μικρότερο από αυτό του άρθρου...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#803584 Από τη μία να έρχεται να σου κάνει ζημιά, μέχρι να σε βυθίσει... κι από την άλλη μη ρίχνεις χαμηλά μη γίνει πόλεμος :dizzy: :s_devil
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Serf έγραψε:Πόσους κόμβους "πιάνει" το σκάφος του λιμενικού και πόσους η τουρκική ακταιωρός που το πλησιάζει με τόση "άνεση";

Απ' όσο ξέρω το δικό μας είναι το κλασικό Lambro οπότε καμιά 50αριά κόμβοι και των γειτόνων είναι επίσης κλασικό Kaan οπότε καμιά 60αριά...
Αν κάνω λάθος διορθώστε με :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Serf έγραψε:Υ.Γ.: "Απολογούμαι" για το κανάλι του youtube που φιλοξενεί το βίντεο... αλλά είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια που βρήκα. Και πάλι μικρότερο από αυτό του άρθρου...

το video ΠΟυ εχει στο site
https://www.youtube.com/watch?v=Wdh3KnQmaok
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
MIXOStsi έγραψε:
Serf έγραψε:Πόσους κόμβους "πιάνει" το σκάφος του λιμενικού και πόσους η τουρκική ακταιωρός που το πλησιάζει με τόση "άνεση";

Απ' όσο ξέρω το δικό μας είναι το κλασικό Lambro οπότε καμιά 50αριά κόμβοι και των γειτόνων είναι επίσης κλασικό Kaan οπότε καμιά 60αριά...
Αν κάνω λάθος διορθώστε με :hmmm:

Αρκετά χαμηλότερα και τα δύο.

Το βίντεο δυστυχώς δείχνει πλήρη έλλειψη επαγγελατισμού από την μεριά μας... Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Από το ότι δεν φορούσαν σωσίβια, ή από ότι ο άλλος πωρώθηκε και τους έβριζε σαν οπαδός, στο γήπεδο; Ιεραρχία και Αξκος δεν υπάρχουν εκεί;
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
dimik έγραψε:Ποιός να του πει τι? :lipsealed:
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ιδιαίτερα ως προς τι ωθεί έναν άνθρωπο να τραβήξει ότι τράβηξε και να επιστρέφει

Tο 2007 ο Μάικ Ντέι βρέθηκε σε ανταλλαγή πυρών με τρεις αντάρτες της Αλ Κάιντα, καθώς ήταν ο πρώτος από την ομάδα του που μπήκε σε ένα δωμάτιο σε μια πόλη κοντά στη Φαλούτζα. Οι αντάρτες άνοιξαν πυρ, χτυπώντας τον με 27 σφαίρες. Το αλεξίσφαιρό του σταμάτησε τις 11, αλλά οι 16 τον «βρήκαν» στο σώμα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στη συνέχεια, μια χειροβομβίδα εξερράγη τρία μέτρα από τον ίδιο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν συνήλθε, σχεδόν ένα λεπτό μετά, κατάφερε να σκοτώσει δύο από τους μαχητές με το πιστόλι του. Όταν έλαβε τέλος η μάχη, σηκώθηκε και πήγε περπατώντας σε ιατρικό ελικόπτερο.

https://www.huffingtonpost.gr/2015/03/3 ... 74420.html

Εικόνα

https://special-ops.org/navy-seal-mike- ... -survived/

https://coffeeordie.com/mike-day-seal/
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#828689 Το θέμα στράτευσης-θητείας κλπ δεν με έχει απασχολήσει για χρόνια γιατί αφενός ολοκλήρωσα την υποχρέωσή μου (23 μήνες...) και λόγω ηλικίας θεωρώ απίθανο να ξαναεμπλακώ και αφετέρου έχω μόνο ένα παιδί-κορίτσι. Πλην όμως με την ευκαιρία της στράτευσης ενός ανηψιού μου, μου δημιουργήθηκε περιέργεια. Πώς είναι τα πράματα στο στρατό/ναυτικό/αεροπορία τη σήμερον ημέρα; Νομίζω υπηρετούν μόνο 12 μήνες; Έχουν αλλάξει τα στάνταρ σχετικά με το μέσα έξω, τις συνθήκες διαβίωσης, τη χαλαρότητα/πίεση, καψώνια κλπ;
Βασικά θέλω να δω αν θα μπορώ να του πω μόλις παραπονεθεί ότι μια χαρά είσαστε τώρα, εμείς να δεις μπλα μπλα μπλα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
sknipper έγραψε:Βασικά θέλω να δω αν θα μπορώ να του πω μόλις παραπονεθεί ότι μια χαρά είσαστε τώρα, εμείς να δεις μπλα μπλα μπλα... :lol:

Δεν είναι ανάγκη να γίνεις ο σπαστικός θείος.
Εκτός αν είσαι ήδη οπότε δεν θα του αλλάξει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
sknipper έγραψε:Το θέμα στράτευσης-θητείας κλπ δεν με έχει απασχολήσει για χρόνια γιατί αφενός ολοκλήρωσα την υποχρέωσή μου (23 μήνες...) και λόγω ηλικίας θεωρώ απίθανο να ξαναεμπλακώ και αφετέρου έχω μόνο ένα παιδί-κορίτσι. Πλην όμως με την ευκαιρία της στράτευσης ενός ανηψιού μου, μου δημιουργήθηκε περιέργεια. Πώς είναι τα πράματα στο στρατό/ναυτικό/αεροπορία τη σήμερον ημέρα; Νομίζω υπηρετούν μόνο 12 μήνες; Έχουν αλλάξει τα στάνταρ σχετικά με το μέσα έξω, τις συνθήκες διαβίωσης, τη χαλαρότητα/πίεση, καψώνια κλπ;
Βασικά θέλω να δω αν θα μπορώ να του πω μόλις παραπονεθεί ότι μια χαρά είσαστε τώρα, εμείς να δεις μπλα μπλα μπλα... :lol:

θέλω να σας ρωτήσω αν παίζει κάνα βύσμα χωρίς να σας ρωτήσω αν παίζει κάνα βύσμα

Ησύχασε.

Ο Διάκος είναι εδώ.

Πριν καμιά εβδομάδα ο παλιός φορουμιτης Pai Mei πήγε Κύπρο, ΕΛΔΥΚ

Διάκος σηκώνει τηλέφωνο . Διακος μιλάει 40 δευτερόλεπτα. Διάκος κλείνει τηλέφωνο

Pai Mei μας στέλνει τα χαμπέρια.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Ησύχασε.

Ο Διάκος είναι εδώ.

Πριν καμιά εβδομάδα ο παλιός φορουμιτης Pai Mei πήγε Κύπρο, ΕΛΔΥΚ

Διάκος σηκώνει τηλέφωνο . Διακος μιλάει 40 δευτερόλεπτα. Διάκος κλείνει τηλέφωνο

Pai Mei μας στέλνει τα χαμπέρια.

:omg: :omg: :omg:

Τον Pai Mei έστειλα στην ΛΑΦ Λευκωσίας, να καταβροχθίζει σνίτσελ με πουρέ; Και τον Peter Pan τότε που τον έστειλα; Ωχ, ΛΑΦ Κιέβου... :vava:

@sknipper: Παντού έχει καλές και κακές υπηρεσίες. Καψόνια σχεδόν πουθενά πια. Δώσε του τον ΣΚ 20-1 (https://docplayer.gr/176451-Stratiotiko ... trato.html), ώστε να ξέρει τι προβλέπεται, πες του επίσης να μην πηγαίνει κόντρα χωρίς λόγο στους ανωτέρους του, και όλα καλά θα πάνε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#831522 Εμένα αυτό στο πιάτο μου μοιάζει με ψάρι τύπου μπακαλιάρος με πατατοσαλάτα ή ρώσικη σαλάτα....

Ο ανηψιός μια χαρά περνάει με το βασικό του παράπονο τις μεγάλες ενδο-στρατοπεδικές αποστάσεις. Ο πατέρας του ανηψιού έχει ως βασικό παράπονο ότι με μία μέσα μία έξω είναι πολύ συχνή η αγγαρία που του έλαχε αυτουνού, το πήγαινε-έλα να παραδόσεις/παραλάβεις τον στρατευμένο γιο από Αυλώνα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Εμένα αυτό στο πιάτο μου μοιάζει με ψάρι τύπου μπακαλιάρος με πατατοσαλάτα ή ρώσικη σαλάτα....

Ο ανηψιός μια χαρά περνάει με το βασικό του παράπονο τις μεγάλες ενδο-στρατοπεδικές αποστάσεις. Ο πατέρας του ανηψιού έχει ως βασικό παράπονο ότι με μία μέσα μία έξω είναι πολύ συχνή η αγγαρία που του έλαχε αυτουνού, το πήγαινε-έλα να παραδόσεις/παραλάβεις τον στρατευμένο γιο από Αυλώνα. :lol:

Τα υπολοιπα φανταρια κατεβαινουν Αθηνα με το λεωφορειο πες του μπαμπα του ανηψιου. Πολυ τον εχει κακομαθει.

Τωρα για τις αποστασεις στο στρατοπεδο εχω λυση. Μου στελνεις με πμ το ονομα του, το δινω σε ενα φιλαρακι που ειναι εκει τεθωρας και θα τις κανει στον μισο χρονο .......... τρεχοντας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: