REALZEUS έγραψε:ΑΠΜΑ: ΠΥΡ!!!
ΠΑΜΑ: Βάλλω τώρα!
''Πυρ
Ολμος εβαλλε
Εβαλλε αναμεινατε".
REALZEUS έγραψε:ΑΠΜΑ: ΠΥΡ!!!
ΠΑΜΑ: Βάλλω τώρα!
Serf έγραψε:Πόσους κόμβους "πιάνει" το σκάφος του λιμενικού και πόσους η τουρκική ακταιωρός που το πλησιάζει με τόση "άνεση";

Serf έγραψε:Υ.Γ.: "Απολογούμαι" για το κανάλι του youtube που φιλοξενεί το βίντεο... αλλά είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια που βρήκα. Και πάλι μικρότερο από αυτό του άρθρου...
MIXOStsi έγραψε:Serf έγραψε:Πόσους κόμβους "πιάνει" το σκάφος του λιμενικού και πόσους η τουρκική ακταιωρός που το πλησιάζει με τόση "άνεση";
Απ' όσο ξέρω το δικό μας είναι το κλασικό Lambro οπότε καμιά 50αριά κόμβοι και των γειτόνων είναι επίσης κλασικό Kaan οπότε καμιά 60αριά...
Αν κάνω λάθος διορθώστε με
dimik έγραψε:Ποιός να του πει τι?![]()
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ιδιαίτερα ως προς τι ωθεί έναν άνθρωπο να τραβήξει ότι τράβηξε και να επιστρέφει

sknipper έγραψε:Βασικά θέλω να δω αν θα μπορώ να του πω μόλις παραπονεθεί ότι μια χαρά είσαστε τώρα, εμείς να δεις μπλα μπλα μπλα...
sknipper έγραψε:Το θέμα στράτευσης-θητείας κλπ δεν με έχει απασχολήσει για χρόνια γιατί αφενός ολοκλήρωσα την υποχρέωσή μου (23 μήνες...) και λόγω ηλικίας θεωρώ απίθανο να ξαναεμπλακώ και αφετέρου έχω μόνο ένα παιδί-κορίτσι. Πλην όμως με την ευκαιρία της στράτευσης ενός ανηψιού μου, μου δημιουργήθηκε περιέργεια. Πώς είναι τα πράματα στο στρατό/ναυτικό/αεροπορία τη σήμερον ημέρα; Νομίζω υπηρετούν μόνο 12 μήνες; Έχουν αλλάξει τα στάνταρ σχετικά με το μέσα έξω, τις συνθήκες διαβίωσης, τη χαλαρότητα/πίεση, καψώνια κλπ;
Βασικά θέλω να δω αν θα μπορώ να του πω μόλις παραπονεθεί ότι μια χαρά είσαστε τώρα, εμείς να δεις μπλα μπλα μπλα...
θέλω να σας ρωτήσω αν παίζει κάνα βύσμα χωρίς να σας ρωτήσω αν παίζει κάνα βύσμα
g8777 έγραψε:Ησύχασε.
Ο Διάκος είναι εδώ.
Πριν καμιά εβδομάδα ο παλιός φορουμιτης Pai Mei πήγε Κύπρο, ΕΛΔΥΚ
Διάκος σηκώνει τηλέφωνο . Διακος μιλάει 40 δευτερόλεπτα. Διάκος κλείνει τηλέφωνο
Pai Mei μας στέλνει τα χαμπέρια.
sknipper έγραψε:Εμένα αυτό στο πιάτο μου μοιάζει με ψάρι τύπου μπακαλιάρος με πατατοσαλάτα ή ρώσικη σαλάτα....
Ο ανηψιός μια χαρά περνάει με το βασικό του παράπονο τις μεγάλες ενδο-στρατοπεδικές αποστάσεις. Ο πατέρας του ανηψιού έχει ως βασικό παράπονο ότι με μία μέσα μία έξω είναι πολύ συχνή η αγγαρία που του έλαχε αυτουνού, το πήγαινε-έλα να παραδόσεις/παραλάβεις τον στρατευμένο γιο από Αυλώνα.
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]