Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#490016 Ειχα βυσμα. Αυτή που φευγει είναι η διπλανη μου.
Τεσπα παει περασε. Η τελευταια κρεπαλη.

Εξαλλου το γνωρίζαμε ηδη.

7 το απόγευμα γυριζω σελιδα.

Αυριο 1η μαρτιου ξεκιναω.
Όπως ειπα σας θελω διπλα μου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#490022 Εγώ έφαγα σαλάτα λάχανο με τόνο σε νερό και φρέσκο ελαιόλαδο. Δεν ζηλεύω την πίτσα

Θα φάω αύριο :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Geo f1 έγραψε:Ειχα βυσμα. Αυτή που φευγει είναι η διπλανη μου.
Τεσπα παει περασε. Η τελευταια κρεπαλη.

Εξαλλου το γνωρίζαμε ηδη.

7 το απόγευμα γυριζω σελιδα.

Αυριο 1η μαρτιου ξεκιναω.
Όπως ειπα σας θελω διπλα μου

Aυτές οι |λογοκρισία| γυρίζω σελίδα, από Δευτέρα δίαιτα κλπ είναι μεγάλο λάθος στο πώς αντιμετωπίζεις το ζήτημα, μαζί με τα τελευταία κόκα, τελευταίο πρέτζελ, τελευταία σαβούρα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#490035 Μωρέ ο διατροφολόγος μια χαρά μπορεί να του κάνει δουλειά, αλλά το αν θα τα τηρεί και πόσο είναι το θέμα

επίσης θα πάρει αυτή τη κακομοιριασμένη φάτσα του στερημένου πρόσφυγα όταν οι άλλοι θα κάθονται και θα τρώνε κανονικά

η μόνη λύση για να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση είναι να πάει σε προχωρημένη αυθυποβολή μαζί με οριακά ένα βήμα πριν την ανορεξία και να αρχίσει να πείθει τον εαυτό του "ε εντάξει μια χαρά τρώω, δεν μου λείπει κατι", "νιώθω πολύ καλύτερα", "νιώθω πλέον άλλος άνθρωπος", "βλέπω παλιες μου φωτογραφίες και αηδιάζω" κτλ.. (ατάκες που έχω ακούσει να λένε πρώην κολοσσοί του φαγητού όχι αστεία)

εντάξει αυτό το απλανές χαμένο βλέμμα θα παραμείνει.. αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας

ή πολύ απλά θα λέει δεν αντέχω δεν αντέχω δεν αντέχω και μόλις χάσει τα πρώτα 10κιλά θα ορμήξει και θα πάρει 15 πίσω
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#490040 Τα παραπάνω θα είχαν νόημα αν ο Γκεάκος ήθελε να αδυνατίσει.
Η διαφορά είναι ότι δεν θέλει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#490042 ναι αλλά είναι διατεθημένος να πληρώσει ώστε να τα έχει καλά με τον εαυτό του "ότι προσπάθησε"
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#490044 Κιούση κοίτα τι ωραία που στο κάνει ταληράκια ο Ντίμης.

dimviii έγραψε:γλεντα τους Γκεακο :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By elteo
stavrosg έγραψε:Εγώ εξαφάνισα σοκολάτες και λοιπά τυποποιημένα γλυκά από το σπίτι, και σε 2 εβδομάδες από 85.5, σήμερα το πρωί 82.8 :ninja:

Mην κρατάς την ανάσα σου....έλα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#490071 Ειναι λογικο να μην πιστευετε. Τα εχω πει πολλες φορες...
Πλεον θελω και το πιστευω.
Ξεκιναω..θα μετρησει κοιλιες περιφεριες..ω ρε μανα μου

.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#490073 Και μια Milka για το δρόμο πάρε.