Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#679216 Μετά από 8 μήνες εγκλεισμού αποφάσισα ότι ένας εκτυπωτής θα ήτο χρήσιμος...
Αναζητώ κάτι μικρό, laser και optionally έγχρωμο. Κάποια πρόταση; Έριξα μια γρήγορη ματιά και βλέπω κάτι HP που ενδέχεται να ικανοποιούν τους παραπάνω περιορισμούς, αλλά πρότερη εμπειρία με inkjet δε με είχε αφήσει και πολύ χαρούμενο από άποψη αξιοπιστίας... Το budget είναι flexible, αλλά από μια πρώτη ματιά που έριξα υπολογίζω πως θα κινηθώ στο πλαίσιο €200-300.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες ιδέες.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
SIHCTR έγραψε:Μετά από 8 μήνες εγκλεισμού αποφάσισα ότι ένας εκτυπωτής θα ήτο χρήσιμος...
Αναζητώ κάτι μικρό, laser και optionally έγχρωμο.
Define μικρό. Γενικά απαιτούν περί τους 40χ40 πόντους επιφάνειας. Σε ύψος ποικίλλουν. Οι έγχρωμοι που πρέπει να χωρέσουν πολλά toners αναγκαστικά ψηλώνουν. Και το βάρος ποικίλλει από μονοψήφιο μέχρι πάνω από 20 κιλά.
Θέλεις μόνο εκτύπωση ή και σκανάρισμα και φωτοτυπίες.
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#679220 Μόνο εκτύπωση. Όσον αφορά τις διαστάσεις, ας πούμε στα πρόχειρα κάτι σε 35x35x30cm (30 to ύψος)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#679222 Κάτι που πρόσεξα είναι ότι τα κάπως πιο μικρά έχουν προεξοχή για τις σελίδες. Προτίμησα να έχει συρτάρι που δεν προεξέχει από το σώμα.
Σε αυτές τις διαστάσεις έγχρωμο δύσκολο το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#679228 Όντως το έγχρωμο θα είναι δύσκολο να χωρέσει εκεί που σκεφτόμουν. Σε κάθε περίπτωση είναι nice to have το χρώμα, όχι υποχρεωτικό.
Κάποια άποψη για τις διάφορες μάρκες;
Άβαταρ μέλους
By gianik
SIHCTR έγραψε:Όντως το έγχρωμο θα είναι δύσκολο να χωρέσει εκεί που σκεφτόμουν. Σε κάθε περίπτωση είναι nice to have το χρώμα, όχι υποχρεωτικό.
Κάποια άποψη για τις διάφορες μάρκες;

https://www.cosmodata.gr/product/330432/

τον εχω σπίτι από την 1η καραντίνα για τις μέρες που δουλεύει η Gianikαινα τηλεργασία...
πραγματικά πολύ καλός και η εξυπηρέτηση της HP μια φορά που την χρειάστηκα ήταν άρτια...
μην σε ξεγελούν οι φωτό , δεν ειναι πολύ μεγάλος σε μέγεθος ...
το μελάνι που είχε μεσα έβγαλε γύρω στις 400 σελίδες ...
απ΄οτι διαβάζω (τώρα έβαλα το 2ο) βγάζει γύρω στις 1.000....

στην ουσία ειναι ο αντικαταστάτης του πετυχημένου Samsung SL-M2070fw , το οποίο έχει πολύ καλές κριτικές (ιδιο μηχάνημα ειναι )
Άβαταρ μέλους
By babakos
#679266 Αν ψάχνετε για μονόχρωμο laser ο παρακάτω είναι μια πολύ καλή περίπτωση επισης (Δεν εχει το sw του HP αλλά ειναι γρήγορος , με ποιοτική εκτύπωση και φτηνά αναλώσιμα)

https://www.skroutz.gr/s/15229157/Broth ... fc-l2710dw
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Eliaskat έγραψε:Geako , μου έσπασαν τα νευρα , παράγγειλα 6700xt , σε κανα 6μηνο το ξαναβλέπω

Γιατι εσπασες? Ποτε με το καλο θα παραλαβεις?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
babakos έγραψε:Αν ψάχνετε για μονόχρωμο laser ο παρακάτω είναι μια πολύ καλή περίπτωση επισης (Δεν εχει το sw του HP αλλά ειναι γρήγορος , με ποιοτική εκτύπωση και φτηνά αναλώσιμα)
https://www.skroutz.gr/s/15229157/Broth ... fc-l2710dw
Αυτόν πήρα εγώ πρόσφατα. Πολυμηχάνημα με αυτόματη εκτύπωση μπρος-πίσω, γρήγορο, οικονομικό αλλά λίγο πιο μεγάλο από όσο θα ήθελες. νομίζω 40+χ40χ32
Οι απλοί εκτυπωτές (όχι σκάνερ κλπ) είναι πιο χαμηλοί αλλά με ίδιο πλάτος-βάθος.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#679520 εγκατεστησα το Synology DSM 7 ..
πολυ καλυτερο... ειδικα το Photos app
το mobile που κανει backup & synch στο παλιο (moments) μου ειχε ολο προβληματα, το νεο παει σφαιρα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Dimitris_P έγραψε:Manual ή auto update ; Γιατί εμένα (220j) μου βγάζει σαν latest το 6.2.3

Manual
ειναι beta και καλα αλλα το DS420j ηταν στα supported , το κατεβασα και το εβαλα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι να παίζεις με beta στα δεδομένα σου.

< >

κοιτα το NAS πριν μια εβδομαδα το εστησα..
ακομα αντιγραφω αρχεια , εχω ολες τις πηγες αμα κατι δεν παει καλα
Καλυτερα να μη συνηθισω στο 6.3, αυτο βλεπω εχει σημαντικες βελτιωσεις