funkyreverend έγραψε:Τι να σου πω, μάλλον λάθος θα είναι οι πληροφορίες μου...
).
Dimsabas έγραψε:Γράφοντας την αγαπημένη σας (λέμε και κάνα αστείο) σελίδα αυτοκινήτου από την Καστρίτσα Ιωαννίνων.
Dimsabas έγραψε:Το CarTalk.gr εννοούσα.
Σε κάθε περίπτωση, περίμενα να εστιάσεις στην Καστρίτσα.
diplomat έγραψε:Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες σελίδες. Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες να συναρμολογήσω στο μυαλό μου μία κατάσταση του να μένω στο Άστρος όλο το χρόνο. Η μόνη θεωρητικά αξεπέραστη τροχοπέδη σε αυτό είναι το μίνιμουμ 2.5ωρο που θα χρειαστεί σε τυχούσα ανάγκη μετάβασης στα νοσοκομεία της Αττικής. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που ζουν όλοι όσοι έχουν άρρωστο άνθρωπο υπό την προστασία τους.
Εξαιρουμένου του παραπάνω, νομίζω ότι θα έφευγα από το Αθηνεζοπέδιο. Οκ, κατανοητό, όσοι ζουν σε συγκεκριμένες περιοχές δε θα τους πέρναγε καν από το μυαλό. Εγώ, αν και οι μετακινήσεις μου είναι σχεδόν αποκλειστικά Ολ. Χωριό/Μαρούσι -> Κηφισιά, έχω αρχίσει να νιώθω ότι κουράζομαι. Δεν ξέρω γιατί, ίσως μεγαλώνω και δεν αντέχω άλλο το χυμαδιό που υπάρχει ακόμα και σε θεωρητικά ΒΠ. Πού να ρθει και ο Σεπτέμβρης με τη νέα σεζόν και μποτιλιάρισμα από το γκαράζ μέχρι τον προορισμό και πίσω.
Αναφορικά με τα μνιμάρκετ, πέστους αν αργήσω να φάνε. Στου χουργιό θα πάω με γιομάτο πορτπαγκάζ.
9 μερούλεc μείνανε.
Dimsabas έγραψε:Βρέθηκα για τρία βράδια για μια κοινωνική εκδήλωση κι είπα να κάτσω για τουρισμό, πρώτη φορά πέρασα τόσο χρόνο στα Ιωάννινα. Ως τόπο ολιγοήμερων διακοπών, τα λάτρεψα. Αλλά προφανώς όποιος έχει ζήσει επί μακρόν βλέπει πράγματα που δεν πιάνει το μάτι του τουρίστα. Θεωρώ πως αν το νερό της λίμνης ήταν καθαρό και μπορούσε κάποιος να κολυμπήσει, θα αναβάθμιζε πολύ την ποιότητα ζωής.
Lalfamaz έγραψε:Ούρμπαν λέτζεντ το ότι οι Αθηναίοι έχουν εναλλακτικές επιλογές. Το μόνο που έχουν είναι η ψευδαίσθηση ότι έχουν εναλλακτικές επιλογές.
Είμαι σίγουρος ότι οι επαρχιώτες βγάζουν γούστα στην Αθήνα πολύ περισσότερο από τους Αθηναίους.
Όταν έχεις φάει 2 ώρες πηγαινέλα σπίτι-γραφείο-σπίτι κι ακολουθούν δραστηριότητες παιδιών, διαβάσματα, πλυσίματα, ταίσματα να τα χέσω και τα θέατρα και τα σινεμά και τα γκουρμέ ρεστοράν της Αθήνας.
Ό,τι προλάβεις να χαζέψεις στο φέισμπουκ κλάσματα δευτερολέπτου πριν ξεραθείς από εξάντληση.
Μιλάμε για τον μέσο πλεμπαίο πρωτευουσιάνο βέβαια.
Ευτυχώς που υπάρχει καβάτζα στα Γιάννενα για την συνταξιοδότηση.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]