Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
cabala10 έγραψε:και εγω μπορω να σου βαλω στατιστικα απο εποχες βαρδινογιαννη κοντρα σε συγκεκριμενες ομαδες και? δεν ειμαστε παναγιες αλλα ουτε και εσεις..
και οχι επειδη εμεις ειμαστε 10 φορες κακοι και εσεις 8 δεν σας κανει λιγοτερο κακους

Σωστό κι αυτό (+1)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Εχεις δικιο. Απλα ημουνα μεσα και επειδη μπηκαν 2 γρηγορα γκολ (μην αγχωθουμε κιολας) μου εχει μεινει αυτο. :lol:

Σωστά sites διαβάζεις. :s_howdy Εγκυκλοπαίδεια το εν λόγω site, τι να λέμε. Πάπυρος λαρούς.
btw καθαρότατο το δεύτερο πέναλτι ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:
g8777 έγραψε:Εχεις δικιο. Απλα ημουνα μεσα και επειδη μπηκαν 2 γρηγορα γκολ (μην αγχωθουμε κιολας) μου εχει μεινει αυτο. :lol:

Σωστά sites διαβάζεις. :s_howdy Εγκυκλοπαίδεια το εν λόγω site, τι να λέμε. Πάπυρος λαρούς.
btw καθαρότατο το δεύτερο πέναλτι ε; :lol:

Δεν γινονταν αυτα παλια λεμε. :rtfm:

Περα απο το οπαδικο του πραγματος, ο τυπος εχει και γαμω τα αρχεια απο αθλητικες εφημεριδες. :eat: :s_howdy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#116833 Σοβαρά τώρα αναρωτιόμαστε ότι αφού γίνεται να έχεις παράγκα γιατί δεν το κάνουν κι άλλοι? Ποιος να το κάνει? Ο Αδαμίδης? Ο Θανόπουλος? Ο Ντέμης? Η ΕΝΙΚ? Ο Τροχανάς? Οι αντίστοιχοι του βάζελου, του ΠΑΟΚ κτλ? Βαστάτε καλά ρε? :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#116851 Μη συγκρίνετε εποχές Ρίνγκο με Μαρινάκη. Γιατί τότε οι παίκτες είχαν 8ετίες και 12ετίες πρακτικά έπρεπε να γίνει 28-30 χρονών κάποιος για να φύγει από ομάδα που δεν ήθελε να τον δώσει οπότε οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πάντα δυνατές. Δηλαδή τι να κάνει το κοράκι όταν μπαίνει η βαζέλα στο Καυτανζόγλειο και τρώει 4 σε μισή ώρα;
Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να βγάλει κόκκινη στο Βάσια (επειδή αντέδρασε όταν ο Δοντάς πήγε να του σπάσει τα πόδια) και να μείνει η ταρίφα στα 4 και δεν πήγε στα 6 ή παραπάνω. Τώρα πλέον πως μπορεί κάποιος να φτάξει ομάδα. Όχι ο Ηρακλής, ο Χ Ηρακλής. Εδώ ο γύφτος δεν μπόρεσε κάν να κρατήσει τον Σαλπιγγίδη, πως να κρατήσεις Χατζηπαναγήδες, Σαράφηδες ακόμα και Βαλαώρες με Μπόσμαν; Δηλαδή πλέον ο γάβρος έχει τα κλειδιά να γίνει πανεύκολα καλύτερος αγωνιστικά από όλους (πράγμα καθόλου δεδομένο προ Μπόσμαν) και να πάρει 2-3 σφυρίγματα σε κρίσιμα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
kovathe έγραψε:Και δε μου λέτε ρε παλικάρια, αφού είναι τόσο ευκολο να φτιαξεις παράγκα και να αγορασεις μερικους διαιτητές γιατί δεν το κανουν και οι δικοί σας προεδραρες?
Είναι ηθικοί και πάνε με το σταυρό στο χερι??
Οι λαθρέμποροι και οι κατάδικοι?
Μήπως επειδή είναι μπατιρηδες? Η μήπως απλα σας δουλεύουν κανονικά?

Τελικά το 2010 το πήρε η παράγκα του Πατέρα ή ο Παναθηναϊκός κέρδισε επειδή είχε ομάδα;

Ο Βαγγέλας μπορεί να μην έχει θέματα με το ποδόσφαιρο, αλλά κάνει ΠΟΛΛΑ χρόνια |λογοκρισία| με περίεργα φορτία και τώρα μπλέχτηκαν και οι Αμερικάνοι, οπότε όσο και να βελάξετε, όσες παιδικές χαρές και να φτιάξει στον Πειραιά, μάλλον θα έχει προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By soch
#116940 Στα άλλα νέα της ημέρας: αναφορά στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης από το Inside World Football

Greek match-fixing crisis escalates with 41 now charged

Εικόνα

Το κείμενο του θέματος ολοκληρώνεται με τον παραλληλισμό του σκανδάλου στη FIFA με την ελληνική υπόθεση και το πως το πρώτο ίσως «τρέξει» τις εξελίξεις στο δεύτερο:
«...The arrests of officials in Zurich on charges of corruption over recent days can be expected to weaken any resistance to pursuing the Greek investigations to their conclusion and prosecuting the individuals concerned.»
«Οι συλλήψεις των υψηλόβαθμων αξιωματούχων της FIFA στη Ζυρίχη με την κατηγορία της διαφθοράς αναμένεται να αποδυναμώσουν τις όποιες αντιστάσεις έχουν απομείνει στην Ελλάδα, με στόχο να προχωρήσουν οι έρευνες των ελληνικών Αρχών και να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση».
Άβαταρ μέλους
By The Ace
soch έγραψε:«...The arrests of officials in Zurich on charges of corruption over recent days can be expected to weaken any resistance to pursuing the Greek investigations to their conclusion and prosecuting the individuals concerned.»....

Κάτσε, μισό να βρω ένα μπαμπάτσικο συννεφάκι να ανέβω για να πέσω. Σοβαρά τώρα, υπάρχει δηλαδή υπόνοια ότι στην Ελλάδα του baccarat κρυστάλλινου υπερποδοσφαίρου δεν είναι όλα "πεντακάθαρα, όμορφα και αγγελικά πλασμένα" ? (copyright μπάρμπα-Σαββας και Νικολακό)

Και τολμάνε και υπονοούνε ότι κάποιοι εντός Ελλάδος και κάποιοι εκτός Ελλάδος συνεργάζονται για να "προβάλουν αντίσταση στις έρευνες" ? Κάτσε να ανέβω σε πιο ψηλό συννεφάκι....

Και επίσης ότι όλοι αυτοί εμπλέκονται σε περίεργες και παράνομες ενέργειες και συναλλαγές ? Μιλάμε έχω φτάσει στρατόσφαιρα, εδώ δεν υπάρχουν πλέον σύννεφα, από που να πέσω ρε παιδιά ? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kouk
kovathe έγραψε:Και δε μου λέτε ρε παλικάρια, αφού είναι τόσο ευκολο να φτιαξεις παράγκα και να αγορασεις μερικους διαιτητές γιατί δεν το κανουν και οι δικοί σας προεδραρες?

:dizzy:

Σοβαρά τώρα? Αυτό είναι το επιχείρημά σου? Να σου απαντήσω.

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο. Το αντίθετο. Απαιτεί να συνεργαστούν μαζί σου πολιτικοί, παράγοντες και άλλοι. Και να μοιράσεις πολύ χρήμα. Κυρίως όμως πρέπει να το έχεις στόχο και να το θέλεις.
Ο Κόκκαλης το ήθελε. Και είχε τα μέσα για να το κάνει. Και το έκανε. Όταν δεν του έβγαινε πλέον, το παρέδωσε στον Μαρινάκη.

Κάτι ακόμα.
Στην Κατοχή, οι μαυραγορίτες και οι δοσίλογοι, έκαναν περιουσίες εκμεταλευόμενοι την ανάγκη του κόσμου. Του οποίου πήραν τις περιουσίες για ένα ντενεκέ λάδι. Αυτοί ήταν οι πλούσιοι της μετέπειτα εποχής.
Με την λογική σου πρέπει να τους αποθεώσουμε επειδή,ανεξάρτητα του τρόπου, απέκτησαν χρήματα, ε?
Ο Ολυμπιακός έγινε αυτό που έγινε λόγω της "κλοπής" των χρημάτων του ΤσουΛου.
Απλό είναι για όποιον δεν φοράει ερυθρόλευκες παρωπίδες.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
kouk έγραψε:....Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο. Το αντίθετο. Απαιτεί να συνεργαστούν μαζί σου πολιτικοί, παράγοντες και άλλοι. Και να μοιράσεις πολύ χρήμα. Κυρίως όμως πρέπει να το έχεις στόχο και να το θέλεις.
Ο Κόκκαλης το ήθελε. Και είχε τα μέσα για να το κάνει. Και το έκανε. Όταν δεν του έβγαινε πλέον, το παρέδωσε στον Μαρινάκη...

Προσοχή: για τους προέδρους του γαύρου, και ειδικά για τον πράκτορα, τα χρήματα του Πρωταθλητριών και φυσικά του C.L. ΔΕΝ ήταν ο μόνος στόχος. Παράλληλος, ίσως και σημαντικότερος, στόχος ήταν η χαλιναγώγηση του "λαού του θρύλου" για να λειτουργήσει ως ασπίδα στην όποια -μη ελεγχόμενη :shifty: - προσπάθεια του κράτους και των αρχών να ερευνήσουν τις διάφορες "περίεργες" πράξεις (βλ. παραπάνω) του εκάστοτε προέδρου.

Χαρακτηριστική ατάκα του πράκτορα (που προφανώς ΔΕΝ του ξέφυγε): "όποιος πειράξει εμένα και τον Ολυμπιακό, είναι σαν να πειράζει όλο το Πειραιά" :shifty:

Και όλοι ξέρουμε πότε την πλήρωσε ο Κοσκωτάς :shifty:

Πολλά shifty βάζω μου φαίνεται, να μου πεις σε αυτό το thread μάλλον περισσότερα ninja χρειάζονται....
Άβαταρ μέλους
By cabala10
KWSN-Men έγραψε:

Τελικά το 2010 το πήρε η παράγκα του Πατέρα ή ο Παναθηναϊκός κέρδισε επειδή είχε ομάδα;

Ο Βαγγέλας μπορεί να μην έχει θέματα με το ποδόσφαιρο, αλλά κάνει ΠΟΛΛΑ χρόνια |λογοκρισία| με περίεργα φορτία και τώρα μπλέχτηκαν και οι Αμερικάνοι, οπότε όσο και να βελάξετε, όσες παιδικές χαρές και να φτιάξει στον Πειραιά, μάλλον θα έχει προβλήματα.

ξερεις απο ποτε λενε πως το Noor one ειναι δικο του? απο τοτε που ο σκαι το εβγαλε τον αερα :s_crazy δεν θες να καταλαβεις πως τιποτα απο οσα εχει πει αυτο το βρωμοκαναλο δεν εχει βγει και ουτε προκειται να βγει αληθινο ε
πρωτα με την δηθεν αποφαση που και καλα ειχε στα χερια του (για τις νομιμες υποκλοπες) μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες βγηκαν και τα 30 cd απο το ιδιο καναλι που δηθεν και καλα ηταν ο ζωγραφος και ο μαρινακης
μετα βγηκε απο τον ιδιο παλι οτι δηθεν εχει την αλλαγμενη καταθεση του 52χρονου που κατονομαζει τον "προεδρο μεγαλης ΠΑΕ"
:lol:
Άβαταρ μέλους
By kouk
cabala10 έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:

ξερεις απο ποτε λενε πως το Noor one ειναι δικο του? απο τοτε που ο σκαι το εβγαλε τον αερα :s_crazy δεν θες να καταλαβεις πως τιποτα απο οσα εχει πει αυτο το βρωμοκαναλο δεν εχει βγει και ουτε προκειται να βγει αληθινο ε
πρωτα με την δηθεν αποφαση που και καλα ειχε στα χερια του (για τις νομιμες υποκλοπες) μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες βγηκαν και τα 30 cd απο το ιδιο καναλι που δηθεν και καλα ηταν ο ζωγραφος και ο μαρινακης
μετα βγηκε απο τον ιδιο παλι οτι δηθεν εχει την αλλαγμενη καταθεση του 52χρονου που κατονομαζει τον "προεδρο μεγαλης ΠΑΕ"
:lol:

1.Για το Noor1, πέραν των καταθέσεων, υπάρχουν επίσημες συνομιλίες που εμπλέκουν τον Μαρινάκη.
2. Ο ΣΚΑΙ είναι αυτός που είναι. Η παραπομπές όμως γίνονται βάση των συνομιλιών που έχεικαταγράψει η ΕΥΠ. Δεν το ξέρεις αυτό? Για τα Πακιστανικά κινητά έχεις ακούσει κάτι? Για την εμπλοκή της ΕΠΟ?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#116996 1) Που ειναι οι επισημες υποκλοπες ? οσο και να εχω ψαξει για αυτο το πραγμα το μονο που εχω βρει ειναι αναφορες του σκαι και απο εκει και περα αναδημοσιευση σε αλλα μεσα(Και ολα αυτα απο το 2014 που απλα τον εβλεπαν στην βιλα..και αυτο ειναι ικανο απο μονο του να δεσει την υποθεση !)
2)το ξερω πολυ καλα εγω μιλαω οτι απλα τιποτα απο οσα εχει πει αυτο το καναλι δεν ειναι αληθινα

η μεγαλυτερη πλακα θα ειναι οταν τελειωσει την ερευνα της η ε.ε για τον τιγρη και τους δηθεν "μεταναστες" του..
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kouk έγραψε:1. Ο Ολυμπιακός έγινε αυτό που έγινε λόγω της "κλοπής" των χρημάτων του ΤσουΛου.
2. Απλό είναι για όποιον δεν φοράει ερυθρόλευκες παρωπίδες.

1. Λάθος
2. Θυμάσαι περίπου από πότε το CL δίνει τόσα λεφτά; 17-18 μύρια ανα χρονιά δλδ για ομάδα από την Ελλάδα (όταν αποκλείεται η 2η και παίρνει όλο το market pool).
Για ψάξτο καλύτερα.