Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#894841 Κάτι περίεργα stamina mode που έχει η Sony είναι απενεργοποιημένα;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
drdino έγραψε:Κάτι περίεργα stamina mode που έχει η Sony είναι απενεργοποιημένα;
Ναι. Τα πάντα αυτού του είδους είναι εκτός. Έχω εξαντλήσει κάθε ρύθμιση που υπάρχει, παντού.
Έτρεξα μέσω shizuku το dumpsys deviceidle disable που απενεργοποιεί εντελώς το doze. Καμία αλλαγή.

Βρήκα κι αυτόν που του δούλεψε εφαρμογή που το ξυπνάει τακτικά (doze stopper) αλλά ούτε αυτό το διόρθωσε..
https://nelsonslog.wordpress.com/2024/0 ... fications/

τέλος πάντων, θα γράψω στο support της εταιρείας
Άβαταρ μέλους
By drdino
#894894 Το να χρειάζεται επέμβαση στο dose είναι απίθανο, κάτι παίζει με το σύστημα (συσκευή + android os + εφαρμογές). Στο έκανε πάντα ή είναι κάτι πρόσφατο; Έχεις τπτ περίεργες εφαρμογές διαχείρισης ενέργειας/μνήμης κλπ; Το πιο δραστικό είναι backup -> factory reset -> εγκατάσταση μόνο του viber και να δεις αν μπορείς να αναπαράξεις το πρόβλημα.

EEΠ, για αυτήν τη συσκευή μιλάμε; https://www.gsmarena.com/sony_xperia_10-9353.php
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#894900 Από τα logs του doze stopper είδα οτί κόβονται κάποια calls και κλείνοντας το blokada άρχισαν να δουλεύουν οι ειδοποιήσεις! Βρέθηκε ο ένοχος.
Με εξαιρέσεις κλπ θα το σενιάρω!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#894921 εχει τιποτα το σοβαρο το s25 που το κανει πραγματικα καλυτερο απο το s24? η απλα να μην το σκεφτω καν? ακομη και το pen που δοκιμασα βλεπω πως ειναι χαλια στο s25
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:εχει τιποτα το σοβαρο το s25 που το κανει πραγματικα καλυτερο απο το s24? η απλα να μην το σκεφτω καν? ακομη και το pen που δοκιμασα βλεπω πως ειναι χαλια στο s25

Σαν κατοχος του 24, ελπιζω να μην εχουν μεγαλες διαφορες. Παντως και στο νετ διαβαζω με χαρα οτι δεν αξιζει και πολυ η αναβαθμιση :s_biggrin

Αυτο που εχει αρχισει να μου γυαλιζει ειναι το Galaxy Z Fold7. Δειχνει πλεον να εχει φτασει στο επιθυμητο λεβελ 2 σε 1, δηλαδη κινητο+ταμπλετ ταυτοχρονα. Δεν ειμαι καν σε φαση να αλλαξω το 24αρι προσεχως, αλλα σιγουρα το Φολντ το 8αρι ή το 9αρι θα θεσουν σοβαρη υποψηφιοτητα στο μελλον :ninja:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#894938 Μιας και ανέβηκε το θέμα ας γράψω και εγώ.

Μετά από 4 χρόνια με το Huawei P40 Pro, με διαφορά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω κρατήσει κινητό, αποφάσισα να αλλάξω επιτέλους συσκευή μιας και πέτυχα καλή προσφορά με τα χαρακτηριστικά που έψαχνα.

Έτσι λοιπόν πήρα το Magic7 Pro όπου πρακτικά αποτελεί την αντίστοιχη σειρά της Honor.

Στα χαρτιά αλλά και στην πράξη μέχρι τώρα πρόκειται για αναβάθμιση σε κάθε τομέα, εκτός ίσως από την ultrawide κάμερα όπου βάση των specs είναι καλύτερη στο P40 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα σε αντίστοιχες συνθήκες.
Τις λίγες μέρες που το έχω πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Με την έκπτωση που είχε στο Πλαίσιο και σε συνδυασμό με το 20% επιστροφή της Eurobank βγήκε 680€ στην έκδοση με τα 12GB RAM και τα 512GB χώρου αποθήκευσης.
Με τα χαρακτηριστικά και τα 7 χρόνια υποστήριξης που έχει ανακοινώσει η εταιρεία θεωρώ πως είναι πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898828 Τρέχει καμιά προσφορά για κινητό μέχρι 150-200€ ; Κοιτάει ο φάδερ για αναβάθμιση του Poco. Δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά είναι 5 χρονών περίπου. Αξιόλογη κάμερα να έχει, double sim/esim κλπ δεν ενδιαφέρουν.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#898838 +1, κι εμένα κάτι σε Μοτορόλλα μου ήρθε στο μυαλό αν θες να μείνεις σε mainstream στην Ευρώπη κατασκευαστές.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901171 Πήγε τις προάλλες ο πατέρας μου από μόνος του και πήρε το TCL 60R :s_dunno

https://www.germanos.gr/product/telepho ... d=20440559

Βλέπω σήμερα βγήκε σε προσφορά το 50 Pro που έχει απ'ότι βλέπω καλύτερη κάμερα
https://www.germanos.gr/product/telepho ... d=20434516

Να του πω να πάει να το αλλάξει; Δεν το έχει ανοίξει
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901172 Χρησιμοποιεί κάμερα συχνά ;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#901174 Το 50 έχει περισσότερη RAM ή μου φαίνεται; Αν ναι (και δεν είναι απλά ram extension στην εσωτερικη μνήμη) τότε αξίζει για αυτό θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#901177 Ειναι συνολικα καλυτερο.
Αν μπορει να το αλλαξει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901559 Το άλλαξα χθες, ευτυχώς που πρόλαβα γιατί σήμερα έληξε η προσφορά.

Το concept είναι μετάβαση σε Android στη μάνα μου που έχει IPhone γιατί όλο μπερδεύεται και δεν μπορεί να τη βοηθήσει ο πατέρας μου