bill33 έγραψε:Chris έγραψε:Ε; Το γραφει στο about?
settings - about chrome os -additional details - update details
This device will get automatic software and security updates until June 2028
Ένας από τους λόγους αγοράς.
bill33 έγραψε:Chris έγραψε:Ε; Το γραφει στο about?
settings - about chrome os -additional details - update details
NickTG έγραψε:Chris έγραψε:NickTG έγραψε:Αν και δεν ήταν σε καμία τρελή τιμή τσίμπησα και εγώ ένα chromebook για Black Friday.
Lenovo Duet 128GB σε ice blue + iron grey.
Πρακτικά 2 in 1 αφού είχε μέσα και πληκτρολόγιο.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ωραία κατασκευή, μου αρέσει το πληκτρολόγιο καθώς και η προστατευτική πλάτη+stand με υφασμάτινη υφή που είχε μαζί.
Έχει και δώρο 12 μήνες Google One.
Περισσότερα μετά από λίγο καιρό χρήσης να έχω μάθει και το λειτουργικό.
Ελα ρε, μεγεια, γι αυτο ρωτουσα την περασμενη βδομαδα, το πηρα σε 64αρι. Ποσο το βρηκες; Ειδα λιγο σκρουτζ αλλα μου φανηκε στο θεο στην Ελλαδα. Εδω επεσε απο 300->229 (και δωρο ενα nest mini). Καλο μου φαινεται και μενα, πληκτρολογιο δεν εχω κουμπωσει ακομα (μονο δοκιμαστικα), και θα αργησω μαλλον (κατσε να βγουμε απο το σπιτι πρωτα)
Λιγο προσοχη θελει διαβαζω οταν το κλεινεις με το πληκτρολογιο, σαν λαπτοπ. Μπορει να γρατζουνιστει η οθονη
Τι ειναι το google one? Εμενα δεν το εδινε
Ευχαριστώ, επίσης!![]()
12 μήνες έξτρα χώρο και κάτι άλλα στο Google drive. Νομίζω πως έχει και το δικό σου.
329€ το βρήκα το 128 χωρίς κάτι δώρο αλλά τουλάχιστον με άτοκες δόσεις.
Και εγώ έτσι για δοκιμή έβαλα το πληκτρολόγιο και προς το παρόν θα βγει. Άλλωστε στο σπίτι μέσα που θα κάνω την κύρια χρήση αυτή την περίοδο ως tablet το θέλω.
Ψάχνω και για tempered glass αλλά από Κίνα δεν βρίσκω κάτι. Είδα τώρα αυτό από Amazon που λέει ότι είναι αντίστοιχο και μάλλον θα αγοραστεί.
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08GWTTC5 ... UITH&psc=1
Έχω και sleeve να το βάζω μέσα οπότε μια χαρά θα είναι.Giuseppe Busso έγραψε:Με γεια Νίκο. Βάλε λίγκα για το τι πήρες και από που.
Ευχαριστώ!
Αυτό εδώ είναι:
https://www.public.gr/product/tablet-le ... 11892053pp
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω παίξει ποτέ με κάποιο Chromebook. Πώς είναι το λειτουργικό του; Είναι πιο κοντά σε tablet η λογική;
Ove20 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω παίξει ποτέ με κάποιο Chromebook. Πώς είναι το λειτουργικό του; Είναι πιο κοντά σε tablet η λογική;
Πιο κοντά σε Desktop λογική.
bill33 έγραψε:Ove20 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω παίξει ποτέ με κάποιο Chromebook. Πώς είναι το λειτουργικό του; Είναι πιο κοντά σε tablet η λογική;
Πιο κοντά σε Desktop λογική.
Laptop.

MIXOStsi έγραψε:Επειδή τον μικρό τον βλέπω ψαγμένο, να είσαι περήφανος, ή κάπου είδε το build, δύσκολα να του αλλάξεις γνώμη και ναι, μην δεις τιμές...Μόνος του ψάχνει. Μέρες τώρα, πριν το λοκνταουν. Έχει ρωτήσει κάποια στιγμή διάφορα πράγματα, στυλ τι είναι καλυτερο το 1ms ή τα 5ms, αλλά μέχρι εκεί.
RAM να ειναι dual channel 8+8 και όχι μία 16αρα κι όλα οκ...
ΑΝ είναι συζητήσιμος για τις επιλογές του, πες!

Νίκος Παππάς έγραψε:Λοιπόοοοοον...... Θέλω γνώμες gamerαδων..
Ο γιος έχει φαγωθεί για gaming υπολογιστή. Τι θα παιζει είναι άγνωστο ακόμα... Τα πάντα υποθέτω.
Αυτό που θέλει είναι RGB led παντού..... ακόμα και στην καρέκλα!
Σαν του JUST UNBOX IT....
Μέχρι στιγμής έχει βρει αυτά:
Κουτί = Corsair series spec - Omega RGB Tempered class Black
Motherboard = Asus Rog Strix B450-F gaming
Ram = Corsair Vengeance RGB pro 16GB DDR4-3000MHz
ssd = Samsung 860 Evo 1TB
Τροφοδοτικό = Cοrsair TX-M TX750M 750W Semi Modular 80 Plus Gold
Επεξεργαστής = AMD Ryzen 5 3600 Box
Κάρτα γραφικών = MSI GeForce GTX 1660 super 6GB Gaming X
monitor = Gigabyte Aorus CV27F Curved 27'' Gaming Monitor
Aπο τιμές δεν το έχω ψάξει, μην πάθω τίποτα είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία, αλλά μου είπε ότι ακρίβυναν όλα.
Είναι καλά αυτά; Θα μπορούσα να αλλάξω κάποια με φθηνότερα το ίδιο ποιοτικά;
Από το Redmi Note 8 Pro
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]