Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#868725 Μακραν για μενα η καλυτερη θηκη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#868729 Προστατεύει τίποτα; γιατί με την άλλη την πιτακα άλλαξα 2 tempered.

Τώρα είμαι με light armor της spigen κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#868739 Καμια σχεση με την αλλη πιτακα.
1η μερα χθες χαιρεσαι να το πιανεις :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#868749 Πολύ βολικές αυτές οι μαγνητικές, το μόνο θέμα είναι από που περνάς το καλώδιο της φόρτισης
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#868800 Αν έχεις μαγνήτη στη συσκευή σου πώς δουλεύει μετά ένας κανονικός ασύρματος φορτιστής σπίτι σου;

Ή θα βάζεις και θα βγάζεις θήκη;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#872346 τα κουμπί power του κινητού είναι λίγο πριν τον θάνατο και ψάχνω τρόπο να ανοίγει (δεν εννοώ να ξεκλειδώνει) η οθόνη αλλιώς.
έχω ρύθμιση double tap to wake (+ prevent accidental click) αλλά συνέχεια όταν το βγάζω από την τσέπη έχει πατημένα νούμερα 448534###4245 στην οθόνη emergency call.
μερικές εφαρμογές που κατέβασα έχουν συντόμευση για να κλειδώνει η οθόνη αλλά όχι για wake up (γίνεται σε rooted μόνο διάβασα κάπου).
στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει κάτι βοηθητικό.
ιδανικά θα 'θελα να το καταφέρω με κλικ στο κουμπί της έντασης.
άλλος παθών?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#872347 Μια ζωή με douple tap το ανάβω, power πατάω μόνο για restart και screenshot, ποτέ δεν είχα θέμα με την τσέπη :hmmm:

Μήπως να καθαρίσεις γύρω από το κουμπί μπας και ξαναζωντανέψει?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#872362 Tι συσκευή; Κουμπί δεν αλλάζει;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#872364 Samsung A series 2019

είπα να μην μπλεξω με λυσιμο-δεσιμο μέχρι να φτάσω μέσα στο κουμπί..

chris μαλλον ευαισθησία οθόνης? τι να πω.
μωρε λες να φοράω ριχτά παντελόνια?
Άβαταρ μέλους
By bill33
#872374 Tελευταία το google wallet όταν πάω να πληρώσω ανέπαφα,με ενεργή οθόνη και κλειδωμένο κινητό,ζητάει επιβεβαίωση ότι είμαι εγώ και να το ξεκλειδώσω.Το προτιμούσα όπως ήταν,αν ήθελαν να προσθέσουν κάτι ας έβαζαν πάλι το ποσό στην οθόνη του κινητού όταν πληρώνεις .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#872379 Προς s24 users

Μαγεια.
Αν δεν το εβλεπα δε θα πιστευα οτι υπαρχουν
Άβαταρ μέλους
By glf
#872387 Προχθές ήρθε κι άλλη ανανέωση συστήματος για το OnePlus 8T. Έχω εντυπωσιαστεί με την συνεχή υποστήριξη και μάλλον και το επόμενο θα είναι από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#873514 Αυτο με τις αναβαθμισεις ειναι οντως πολυ καλο
εχω ενα Nokia G605G, το οποιο με το που πηρε Android 14, κυριολεκτικα μεταμορφωθηκε σαν τηλεφωνο, πιο ταχυ και με καλυτερη μπαταρια. Διαβαζα οτι μπορει πιθανως να παρει και Android 15

εχουν ομως αρχισει να με ζωνουν τα φιδια (εν οψη Black Friday) για κατι καλυτερο mid range παντα και μου εχει κανει εντυπωση αυτο το motorola
https://www.skroutz.gr/s/46931115/Motor ... -Blue.html

ειλικρινα υπαρχει καποιος λογος να το απορριψω ως πιθανη αγορα?
Stock Android, μπαταρια 6000 mA και full HD οθονη

παιχνιδια δεν παιζω, ταινιες δεν βλεπω ,κυριως κλησεις και Teams
Άβαταρ μέλους
By markvag
#873532 Δεν έχει Amoled οθόνη, αλλά κατά τ' άλλα φαίνεται πολύ δυνατό στα λεφτά του.

Πάρ'το και πες μου αν είναι καλό να ξέρω... :ninja: :ninja: :lol: :lol: