Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:
saxon_747 έγραψε: προορίζεται για παιδάκι που το χρησιμοποιεί 1 ώρα την ημέρα όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις της - άρα μπορεί και καθόλου. :thumbsup:

Πηγαινε στο κοντινοτερο Α.Τ. και παραδωσου απο μοναχοσ'. :s_empathy

Μου μαθες και το θαμπς απ. :s_sarcastic

ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΒΛΑΧΕ

Τεκλαστ. Τα Τεσλα του Αντροιντ :shifty:

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Συμφωνώ με ΗΦ για Σάμσουνγκ.
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#849284 Υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύει Smartphone μόνο Viber ή WhatsApp?
Να μη μπορεί δηλαδή να κάνει το παιδί τίποτα άλλο..

Ο γονικός έλεγχος που διάβασα και δοκίμασα στο δικό μου δεν παρέχει κάτι τέτοιο, άρα πάω σε εφαρμογές τρίτων?

Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι ανάλογο?
Βιντεοκλήσεις θέλω να κάνω με 8χρονο και να μη μπορεί να μπει πουθενά αλλού.
Δικό του τηλέφωνο, οπότε ίσως να το στήσω από την αρχή με κλειδωμένα τα πάντα.... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nomarxis έγραψε:Υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύει Smartphone μόνο Viber ή WhatsApp?

Ο γονικός έλεγχος που διάβασα και δοκίμασα στο δικό μου δεν παρέχει κάτι τέτοιο, άρα πάω σε εφαρμογές τρίτων?

Δικό του τηλέφωνο, οπότε ίσως να το στήσω από την αρχή με κλειδωμένα τα πάντα.... :hmmm:
Με το family link μπορείς να κλειδώσεις οποία εφαρμογή θες.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#849380 Μας έχει σώσει....
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:Εγώ στην ηλικία της είχα 8086 με DOS. :rant:

Εικόνα

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
saxon_747 έγραψε:
nomarxis έγραψε:Υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύει Smartphone μόνο Viber ή WhatsApp?

Αυτό, οτιδήποτε πάει να βάλει σε ενημερώνει ή και ζητάει την άδειά σου κλπ. Και καλός έλεγχος πόση ώρα από κάθε εφαρμογή την ημέρα ή και να κλείνει στις 22:00 (όχι πάει για ύπνο αλλά κρυφά κάνει chat) κλπ. Βέβαια πολύ πιθανό το παιδί να χακάρει το δικό σου τηλέφωνο από το οποίο ελέγχεις το δικό του.... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
sknipper έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

Αυτό, οτιδήποτε πάει να βάλει σε ενημερώνει ή και ζητάει την άδειά σου κλπ. Και καλός έλεγχος πόση ώρα από κάθε εφαρμογή την ημέρα ή και να κλείνει στις 22:00 (όχι πάει για ύπνο αλλά κρυφά κάνει chat) κλπ. Βέβαια πολύ πιθανό το παιδί να χακάρει το δικό σου τηλέφωνο από το οποίο ελέγχεις το δικό του.... :whistlink:

Μπορείς να κλείσεις και τον Browser?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nomarxis έγραψε:
sknipper έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

Μπορείς να κλείσεις και τον Browser?

Μπορεις να κλεισεις το τηλεφωνο, το wifi του τηλεφωνου, τα παντα ολα

Αλλα προσοχη οχι για εσενα, απο τα 13 και πανω δινει ελευθεριες στο παιδι μεχρι τα 15 που τελειωνει η επιτηρηση
Άβαταρ μέλους
By GTS
#850174 Εκανα factory reset σε ενα φθηνο κινητο samsung και μετα κατεβασα παλι εφαρμογες αλλα ξεχασα να επιλεξω στα settings να βαζει το εικονιδιο των εφαρμογων στην οθονη. οποτε δεν μπορω να τις ξεκινησω. επισης δεν ειδα folder με εφαρμογες. ξερετε πως θα εχω εικονιδια στην οθονη χωρις να τις ξανακατεβασω?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#850177 Ποσό παλιό δηλαδή , smartphone era η πιο πριν;
Σίγουρα τις κατέβασες ; Δε θυμάμαι ποτέ να έχεις κατεβάσει εφαρμογή και να μην μπορείς να βρεις το εικονίδιο
Μάλλον θα λες για shortcut στην αρχική οθόνη , στις εφαρμογές με κάποιο παρατεταμένο πάτημα δεν δίνει επιλογή;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#850183 οχι πολυ παλιο ειναι αυτο που φαινεται στο βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=Wc485sdiF9w

100% τις κατεβασα αφου φαινοντε στις εφαρμογες στα settings και μπορω να τις ξεκινησω απο το Play Store.

κινητο των 150 ευρω--> μακρια. Ενα αλλο θεμα που ειχα και σε κινητο samsung fold 3 των 1200 ευρω ειναι για να το ανοιξω την οθονη πρεπει να πατησω το κουμπι power ενω στο iphone απλα κανεις ταπ στην οθονη. Δεν το εχουν αυτο τα Samsung? Δυστυχως το fold 3 το χασαμε και ειχα λατρεψει την οθονη του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850187 Μπορείς να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις στην αρχική οθόνη. Πηγαίνεις στο drawer που είναι όλες οι εφαρμογές του κινητού, κάνοντας swipe από κάτω προς τα πάνω στην αρχική οθόνη, μετά διαλέγεις ποια εφαρμογή θέλεις, κρατάς πατημένο το εικονίδιο της και έχεις την επιλογή να βάλεις συντόμευση στην αρχική οθόνη.
Όσο για το άλλο, στο δικό μου Samsung δεν χρειάζεται να πατάς το κουμπί, εγώ πατάω κατευθείαν το fingerprint sensor της οθόνης.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#850195 Αν σου πω ότι δεν ειδα πουθενά το apps tray. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το λειτουργικό που έχει από την στιγμή που έκανα reset.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#850196 Fingerprint sensor δεν είναι σίγουρος ότι έχει. Πάντως η λειτουργία του ταπ στη οθόνη δεν έχει καμμία σχέση με το fingerprint sensor.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#852573 Aύριο επειγόντως θα αγοράσω κινητό μάλλον από Γερμανό .Κάτι σε motorola γύρω στα 180e είναι καλή επιλογή ;
Μας ενδιαφέρουν πιο πολύ οι βιντεοκλήσεις με whatsapp και Viber.