https://www.skroutz.gr/s/46238286/Motor ... -Onyx.html
ArrowsFA1 έγραψε:Η κατάσταση είναι τραγική, πρακτικά δεν υπάρχουν συσκευές στα 6.1 πλέον, εκτός από τα μηλόφωναΈτσι νιώθω κι εγώ, ότι δεν υπάρχουν λογικού μεγάθους τηλέφωνα. Έχω μικρό χέρι και βρίσκω υπερβολικό να προωθούνται τηλέφωνα γενικής χρήσης με τόσο μεγάλες οθόνες και βάρος πάνω από 200 γραμμάρια. Κάτι σε 6,1 και βάρος περί τα 160-170 θα ήταν πολύ καλή περίπτωση. Που βέβαια είναι τα μηλόφωνα... τα οποία όλο και περισσότερο γλυκοκοιτάζω!...
εν τω μεταξύ το παλιό μου ..., ανασύρθηκε από το συρτάρι και συνειδητοποιώ εκ νέου πόσο τρελά βολικό είναι στο χέρι αυτό το μέγεθος.
Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ, αλλά δυστυχώς σακατεύτηκε και πάλιωσε...
Κι εγώ όποτε πιάνω το παλιό μου τηλέφωνο Honor 9 νομίζω, περί τα 150γρ και εξαιρετικά καλοφτιαγμένο αναρωτιέμαι αν υπάρχει πραγματική πρόοδος. Μετά από αρκετό ψάξιμο πήρα στην καλή μου το Α41 το οποίο έχει καλό μέγεθος και πολύ καλή οθόνη αλλά υστερεί σε ισχύ. Είμαστε η εξαίρεση που δεν θέλουμε γκουμούτσα; Κλείνω 3 χρόνια με το Realme 7pro γκουμουτσάκι (εκτός μεγέθους πάρα πολύ ευχαριστημένος) και ίσως η black Friday περίοδος να με δελεάσει.
PaNick67 έγραψε:Αν θες 6,1 σε Android μόνο τα S22/S23
Περιμένεις την Black Friday μήπως και τα ρίξουν λίγο..
.
Αυτό περιμένω κι εγώ....
Εκτός από την κάμερα και την επιπλέον RAM, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να προτιμήσει κανείς το S23 ultra από το S23+ ;
My Flickr
Με 8Gb/256GB (μνήμη/storage) βγαίνε πάνω από το budget αλλά όχι πολύ (520€):
https://www.skroutz.gr/s/33342167/Samsu ... phite.html
Με 6GB/128GB, είναι εντός budget (440€):
https://www.skroutz.gr/s/33341871/Samsu ... White.html
Οι τιμές με ΦΠΑ, όπως τις δίνει το Skroutz.
Εγώ έχω το 1ο και δεν έχω κανένα παράπονο, είναι πολύ καλό κινητό και δεν του λείπει κάτι.
έχω εντυπωσιαστεί από τη νεκρανάσταση του P20 Pro, τώρα που δεν το έχω φορτωμένο με εφαρμογές τραπεζών, Dropbox κλπ παραμόνο Viber-whatsapp-mail, χθες ώρα 14:00 ήταν στο 100% και σημερα ωρα 10:30 είναι στο 67%....
αλλά δυστυχώς τα έχει φάει τα ψωμιά του.
εν τω μεταξύ ακόμη και για τα μηλόφωνα, τα σχόλια για τις μπαταρίες δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά.
Όσο για το δικό μου, εγώ κάνω κάθε μέρα από 1 μέχρι 1.5 ώρα μέσα στο αμάξι και το έχω σε φόρτιση. Άρα, η μπαταρία μου φτάνει πάντα να βγάλει την μέρα. Γενικώς, αν το χρησιμοποιείς πολύ, το βράδυ θα ψάχνει φόρτιση.
Επειδή έχει quick charge βέβαια, με 10 λεπτά φόρτιση έχει πάρει όσο χρειάζεσαι.
Εγώ με δικά μου λεφτά πάντως, δεν ξέρω αν θ'αγόραζα το S21 FE 5G. Δεν είναι πως έχει κάποιο χοντρό κουσούρι (προσωπικά αυτά που διαβάζω με την μπαταρία τα βρίσκω υπερβολές, κάποιοι είναι ώρες μέσα σε fb και insta ξέρω γω ή παίζουν όλη μέρα παιχνίδια), αλλά τα λεφτά που ζητάει, είναι πολλά.
Επίσης, θα σου πω κάτι άλλο σαν εναλλακτική: δες στα μεταχειρισμένα. Είχα το Samsung Note 9 να κάθεται στο σπίτι. Αγόρασα με 100€ ένα για ανταλλακτικά, και έδωσα και 30€ στην Samsung και έφτιαξα ένα άψογο κινητό, ανώτερο σε πολλά από το S21 FE και το έδωσα στην μητέρα μου. Ναι, δεν παίρνει άλλες αναβαθμίσεις, αλλά δεν του λείπει τίποτε.
Με 200€ βρίσκεις κάτι τέτοιο, που είναι πολύ ανώτερο από ένα καινούριο με 200€.
Ιδέες ρίχνω, μην με παρεξηγείς. Προσωπικά, αρνούμαι να δώσω μια περιουσία για κάτι που μπορεί εύκολα να κλαπεί, να πέσει να μου σπάσει, να χαλάσει κλπ.
Είναι λίγο αργό σε κάποια πράγματα, δεν έχει το θανατηφόρο 5G του σατανά, αλλά κάμερα-μέγεθος-αισθητική-βάρος είναι εξαιρετικά.
Στα Motorola δεν μου αρέσει που το fingerprint sensor είναι στην οθόνη, πρέπει πρώτα να την "ανάψεις" με το πλαϊνό κουμπί και μετά να βάλεις το δάχτυλό σου να ξεκλειδώσει. Κατά τα λοιπά φαίνονται πολύ καλές συσκευές. Απλά λίγο μεγαλύτερες απ' ό,τι θέλω.
ArrowsFA1 έγραψε:Στα Motorola δεν μου αρέσει που το fingerprint sensor είναι στην οθόνη, πρέπει πρώτα να την "ανάψεις" με το πλαϊνό κουμπί και μετά να βάλεις το δάχτυλό σου να ξεκλειδώσει. Κατά τα λοιπά φαίνονται πολύ καλές συσκευές. Απλά λίγο μεγαλύτερες απ' ό,τι θέλω.
Eίσαι σίγουρος γι'αυτό; Γιατί στο S21 FE δεν χρειάζεται, ξεκλειδώνει κατευθείαν και είναι επίσης στην οθόνη. Αυτό γίνεται σε AMOLED οθόνες που και το Motorola εχει.
ArrowsFA1 έγραψε:όχι απολύτως, είναι ό,τι έχω εισπράξει από βιντεάκια που είδα. Θα πάω σε λίγο σε μερικά καταστήματα και ελπίζω να βρω ένα να δοκιμάσω από κοντά.
Εγώ στο παρακάτω βίντεο, είδα το ακριβώς αντίθετο: ξεκλειδώνει μια χαρά.
Στο 2:03 για την ακρίβεια.
https://youtu.be/K9T3KEQyjks?si=bC5g2sI9EQP-RVo8&t=123
ArrowsFA1 έγραψε:
Στα Motorola δεν μου αρέσει που το fingerprint sensor είναι στην οθόνη, πρέπει πρώτα να την "ανάψεις" με το πλαϊνό κουμπί και μετά να βάλεις το δάχτυλό σου να ξεκλειδώσει. Κατά τα λοιπά φαίνονται πολύ καλές συσκευές. Απλά λίγο μεγαλύτερες απ' ό,τι θέλω.
Με το που θα το ακουμπήσεις το κινητό θα είναι ενεργή η οθόνη.
Dimitris_P έγραψε:Το πενάκι ίσως.Γενικα οι χρήστες του ultra πίνουν νερό στο όνομα τού.Ακομα και για τη μπαταρία.PaNick67 έγραψε:Αν θες 6,1 σε Android μόνο τα S22/S23
Περιμένεις την Black Friday μήπως και τα ρίξουν λίγο..
.
Αυτό περιμένω κι εγώ....
Εκτός από την κάμερα και την επιπλέον RAM, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να προτιμήσει κανείς το S23 ultra από το S23+ ;
Επίσης νομίζω τα ultra έχουν snapdragon ενώ τα υπόλοιπα exynos.
bill33 έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:
Με το που θα το ακουμπήσεις το κινητό θα είναι ενεργή η οθόνη.
χαίρομαι για αυτό, προφανώς έκανα λάθος, δυστυχώς είναι εξαιρετικά δυσεύρετο να το βρεις από κοντά να το πιάσεις στο χέρι σου.
ίσως το ρισκάρω.
εν τω μεταξύ αποφάσισα να επισκευάσω το P20 Pro, να βρίσκεται...

...