Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843290 Θέλω να πω, αν είναι έτσι, κάνεις ένα συμβόλαιο στην οικογένεια με απεριόριστα, παίρνεις dual sim κινητά (ή iPhone που υποστηρίζουν και eSIM) , ένα router 4G και έχεις καθαρίσει. Δεν χρειάζεσαι καν να πληρώνεις σταθερό στο σπίτι.
Έχω αρχίσει να μπαίνω σε σκέψεις δηλαδή...
:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Θέλω να πω, αν είναι έτσι, κάνεις ένα συμβόλαιο στην οικογένεια με απεριόριστα, παίρνεις dual sim κινητά (ή iPhone που υποστηρίζουν και eSIM) , ένα router 4G και έχεις καθαρίσει. Δεν χρειάζεσαι καν να πληρώνεις σταθερό στο σπίτι.
Έχω αρχίσει να μπαίνω σε σκέψεις δηλαδή...
:lipsealed:

Εγώ σχεδόν το έκανα πάντως... :lol: :lol: Απλά, προς το παρόν κρατάω το σταθερό γιατί έχω μόνο μία σύνδεση στα κινητά, της γυναίκας και της κόρης είναι με κάρτα που βάζω 15€ το δίμηνο, οπότε δεν θα έχω κάποιο ιδιαίτερο κέρδος...
Άβαταρ μέλους
By babakos
#843369 Οι τιμές αυτές ισχύουν εαν υπάρχει σύνδεση και σταθερής (ή αν γινει φορητότητα σταθερού). Ειδικά η Cosmote δινει καλές τιμές μόνο με αυτή την προυπόθεση καθότι το περιθώριο κέρδους που έχουν οι πράσινοι από την σταθερή ειναι πολύ υψηλό και "χρηματοδοτεί" τις οποιες προσφορές σε συνδυαστικά προγράμματα με απεριόριστο internet.

Συνεπώς το εναλλακτικό σενάριο "καταργώ το σταθερό και παιζω μόνο σύμβολαιο κινητού και απεριόριστα + εξτρα SIM" κοστίζει αρκετά παραπάνω από όσο λέμε εδω

Επίσης τα KPIs στο mobile internet ακόμα κσι στο 5G είναι μεταβαλλόμενα (ειδικά στο ποιοτικό σκέλος). Μην περιμένετε την σταθερότητα μιας FTTH σύνδεσης. (Αποτελούν όμως μια καλή εναλλακτική)

Last but not least υπάρχει πάντα το (μικρό) ενδεχόμενο κανιβαλισμου του σταθμού βάσης που μας εξυπηρετεί από τιποτα τρελαμένες Θεούσες ή ψεκασμένους αντι-κεραιάδες με αποτέλεσμα να μεινει μια περιοχή χωρίς κάλυψη για κάμποσο καιρό. Εδώ ειναι Ελλάδα, δεν παιζουμε.. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από babakos και 31 Οκτ 2023, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843370 Εγώ έχω Cosmote σταθερό και η γυναίκα Cosmote What's Up κινητό. Θα κάνω μια δοκιμή να δω στο σπίτι τι ταχύτητα internet πιάνει. Αν και στην περίπτωσή μου, δεν νομίζω να συμφέρει οικονομοτεχνικά, τώρα πληρώνουμε 33€ για σταθερό/internet και 14€ το μήνα το κινητό της.

@babakos
Ευχαριστώ, χρήσιμα όλα αυτά! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#843373 Δεν θα βασιζόμουν σε mobile data για "σταθερή" σύνδεση Internet στο σπίτι, ειδικά αν παίζει πολύ wfh, παρά μόνο σαν δευτερεύουσα λύση πχ στο εξοχικό, διακοπές κλπ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω Cosmote σταθερό και η γυναίκα Cosmote What's Up κινητό. Θα κάνω μια δοκιμή να δω στο σπίτι τι ταχύτητα internet πιάνει. Αν και στην περίπτωσή μου, δεν νομίζω να συμφέρει οικονομοτεχνικά, τώρα πληρώνουμε 33€ για σταθερό/internet και 14€ το μήνα το κινητό της.

Δεν συμφέρει, κάτσε στ' αυγά σου. :lol: :lol:

Χωρίς σταθερή γραμμή, η τιμή για τα απεριόριστα όλα στην Cosmote είναι κάπου στα € 32 / μήνα για τη μία σύνδεση (με φορητότητα).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#844696 Τι λένε τα προγνωστικά για βλακ Friday, θα βγει καμιά καλή προσφορά σε S23+, S23 Ultra ;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#844736 λόγω απώλειας και υπεξαίρεσης του κινητού μου πρέπει επειγόντως να το αντικαταστήσω.
Καλές προτάσεις στα 6.1" με budget ως 450 €;

Προέρχομαι από Xiami Redmi Note 12 Pro+ από το οποίο ΔΕΝ ενθουσιάστηκα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#844753 Σε αυτά τα λεφτά, επιλογή μονόδρομος αν θέλεις το κεφάλι σου ήσυχο.
https://www.skroutz.gr/s/40947076/Samsu ... phite.html
Αν θέλεις να γλιτώσεις 50€, αγοράζεις αυτό με τα 128 αντί για τα 256GB χώρου, αλλά εγώ δεν θα το πρότεινα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#844755 1) Κάποιος modιστρος να το μεταφέρει στο κατάλληλο θέμα.
2) Αν το 6.1" δεν είναι τυπογραφικό όντως θέλεις μικρό κινητό (πότε έγιναν οι 6.1 ίντσες 'μικρό'; :oops: ), αυτό είναι το μόνο που έχω δει με κάπως αξιοπρεπή specs:

https://www.gsmarena.com/motorola_edge_30_neo-11635.php
https://www.skroutz.gr/s/38625157/Motor ... -Onyx.html

Έχει κάμποσα μειονεκτήματα, οπότε διάβασε reviews και πράξε αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#844758 Ναι έκανα λάθος έπρεπε να το βάλω στο Android devices νήμα, αλλά δεν θυμόμουν τον τίτλο του. Ας μεταφερθεί.
Θέλω μικρότερο από 6.7 που είναι γκουμούτσα.
Δεν μου αρέσει που το Samsung δεν εχει υπερταχεία φόρτιση.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845079 Η κατάσταση είναι τραγική, πρακτικά δεν υπάρχουν συσκευές στα 6.1 πλέον, εκτός από τα μηλόφωνα :lipsealed:
με βλέπω για το motorola που προτάθηκε ή τον απόγονό του αλλά και τα δύο είναι 6.3-6.5".
εν τω μεταξύ το παλιό μου P20 Pro μετά την περίοδο ανάπαυσης, ανασύρθηκε από το συρτάρι και συνειδητοποιώ εκ νέου πόσο τρελά βολικό είναι στο χέρι αυτό το μέγεθος. Επίσης, προφανώς γιατί του έχω βάλει ελάχιστες εφαρμογές, η μπαταρία του κρατάει εντυπωσιακά πολύ.
Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ, αλλά δυστυχώς σακατεύτηκε και πάλιωσε...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845088 ποτέ δεν έμεινα ικανοποιημένος από την μπαταρία των Samsung (και είχα 3 στο παρελθόν, πριν το Huawei) και δυστυχώς ψάχνοντας σε reviews βλέπω ότι τα σχετικά παράπονα παραμένουν....(ενισχυμένα)