Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#837157 κινητο realme GT Master Edition με realme UI 4.0 μαλλον πρεπει να ειναι το android 13
Toυ βαζουμε και 2η καρτα sim .
Oλα καλα λαμβανεις τηλεφωνηματα
Πως στο διαολο λαμβανεις μυνηματα;
Ποιος χρησιμοποιει μυνηματα θα μου πεις , απ το gov και την τραπεζα .
Τι στο διαολο κανουμε;
πως μπορω να δω τις πληροφοριες του whats up απ την δευτερη καρτα χρονο ομιλιας και mb .
h αν εχει κανεις να μου δανεισει κανα παλιο για 2 μηνες . Τοτε θα δωθουν αρκετα λεφτα για νεα κινητα οποτε δεν σκοπευω να ξοδεψω μια για φτηνο η μεταχειρο για 2 μηνες .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837182 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε search ψάχνοντας για το κέντρο SMS. Κάθε δίκαρτο κινητό έχει διαφορετικό κέντρο για τα SMS. Ουσιαστικά θα είναι ένας τηλεφωνικός αριθμός. Επίσης, συχνά αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό ακόμη και μέσα στον ίδιο τον πάροχο, εγώ πχ στο εταιρικό έχω διαφορετικό από το προσωπικό, κι ας είναι και τα δύο στην NOVA.
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:κινητο realme GT Master Edition με realme UI 4.0 μαλλον πρεπει να ειναι το android 13
Toυ βαζουμε και 2η καρτα sim .
Oλα καλα λαμβανεις τηλεφωνηματα
Πως στο διαολο λαμβανεις μυνηματα;
Ποιος χρησιμοποιει μυνηματα θα μου πεις , απ το gov και την τραπεζα .
Τι στο διαολο κανουμε;
.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι,αν θα έχεις μήνυμα θα σου έρθει.Το δοκίμασες και είχες πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Anonymous Founder έγραψε:Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε search ψάχνοντας για το κέντρο SMS. Κάθε δίκαρτο κινητό έχει διαφορετικό κέντρο για τα SMS. Ουσιαστικά θα είναι ένας τηλεφωνικός αριθμός. Επίσης, συχνά αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό ακόμη και μέσα στον ίδιο τον πάροχο, εγώ πχ στο εταιρικό έχω διαφορετικό από το προσωπικό, κι ας είναι και τα δύο στην NOVA.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις κάποια ρύθμιση για να λαμβάνεις μηνύματα;
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:πως μπορω να δω τις πληροφοριες του whats up απ την δευτερη καρτα χρονο ομιλιας και mb .
h αν εχει κανεις να μου δανεισει κανα παλιο για 2 μηνες . Τοτε θα δωθουν αρκετα λεφτα για νεα κινητα οποτε δεν σκοπευω να ξοδεψω μια για φτηνο η μεταχειρο για 2 μηνες .

Είναι και οι δύο κάρτες whatsup?Aν όχι απλά κατέβασε την εφαρμογή whatsup και θα βλεπεις και ανανεώνεις και τα πάντα όλα.
Μπορείς πάλι να εγγραφείς στο https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp και να βλέπεις απο εκεί τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει τα πακέτα whatsup.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bill33 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε search ψάχνοντας για το κέντρο SMS. Κάθε δίκαρτο κινητό έχει διαφορετικό κέντρο για τα SMS. Ουσιαστικά θα είναι ένας τηλεφωνικός αριθμός. Επίσης, συχνά αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό ακόμη και μέσα στον ίδιο τον πάροχο, εγώ πχ στο εταιρικό έχω διαφορετικό από το προσωπικό, κι ας είναι και τα δύο στην NOVA.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις κάποια ρύθμιση για να λαμβάνεις μηνύματα;

Σε APN και MMS αρκετές φορές, σε SMS δεν θυμάμαι, συνήθως το έπαιρνε μόνο του.
Άβαταρ μέλους
By otso
bill33 έγραψε:
otso έγραψε:πως μπορω να δω τις πληροφοριες του whats up απ την δευτερη καρτα χρονο ομιλιας και mb .

Είναι και οι δύο κάρτες whatsup?Aν όχι απλά κατέβασε την εφαρμογή whatsup και θα βλεπεις και ανανεώνεις και τα πάντα όλα.
Μπορείς πάλι να εγγραφείς στο https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp και να βλέπεις απο εκεί τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει τα πακέτα whatsup.

Ολα ενταξει παιδια ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#837582 Σε ποιό μαγαζί μπορώ να πάω να βάλουν σωστά τζαμάκι στο S20 FE της :inlove: και να κρατήσει μια ζωή;

Όσες φορές έχω βάλει εγώ spiegen, μετά από λίγο καιρό "νερουλιάζει" στις άκρες, προφανώς δέχεται πίεση από τη spiegen θήκη.

Είχα πάει και σ'ένα στην Ηλιούπολη, irepair νομίζω, αλλά ούτε εκεί κράτησε πολύ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#837584 Αν δεχεται το spiegen τζαμακι πιεση απο την spiegen οθονη κατι λαθος κανετε.

Τεσπα. Τζαμια τζαμακια αλουμινια θερμοκελυφος κλπ, ενα ονομα υπαρχει.

Corsair. Μονοδρομος.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#837586 Πριν βαλετε τζαμακι ανοιξτε μερικα λεπτα το ντουζ στο ζεστο και καντε το μεσα στο μπανιο (στο δωματιο μπανιο εννοω), να εχει κατσει η σκονη
Άβαταρ μέλους
By g8777
#837589 Μέχρι και το πιο σάπιο τζαμάκι πλέον έρχεται με πανάκια αυτοκόλλητα και λοσιόν για να μην καταφεύγεις σε τέτοια ματζούνια.

ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#837590 Ναι ρε, δεν εχω βαλει αρκετα. Καθαριζεις με το πανακι 1, μετα με το πανακι 2, μετα με το υγρο, μετα με το πανακι 3, και μεχρι να βγαλεις την προστατευτικη ζελατινα και να ακουμπησεις το τζαμακι στην οθονη, παει ενας κοκκος σκονης και στρογγυλοκαθεται στο κεντρο της. Τον παιρνεις με το δαχτυλο, αφηνεις δαχτυλια, την παιρνεις με το πανακι 1, το πανακι 1 αφηνει ινες και θελει πανακι 2, και τελοσπαντων, καντο σε ενα χωρο με 80% υγρασια να ησυχασεις
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#837593 Τα κάνω όλα αυτά με τα πανάκια, όλα κομπλέ για μερικές ημέρες (ή ώρες). Μετά μάλλον δέχεται πιέσεις από τη θήκη. Έχω δοκιμάσει να βάλω τζαμάκι κατευθείαν με τη θήκη πάνω αλλά ούτε αυτό κράτησε πολύ. Και δεν γίνεται να σκορπάω 10€
Άβαταρ μέλους
By drdino
#837594 Αν φοράς θήκη τότε βάλε ένα dome glass και τέλος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#838508 Ο φάδερ έχει Poco και θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία ενίσχυσης ήχου περιβάλλοντος.
Σε μένα στο S20 υπάρχει αυτή η λειτουργία embedded στο Προσβασιμότητα->Ρυθμίσεις ακοής.

Στο δικό του δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας απ΄ότι είδα οπότε κατέβασα την αντίστοιχη εφαρμογή
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=el&gl=US

Ωστόσο η εφαρμογή κρασάρει και πρέπει να την ξανανοίξεις. Υπάρχει κάποια άλλη λύση, ίσως του MIUI, που να είναι πιο σταθερή ;