Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#830483 :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#830485 Ούτε αυτό δεν μπορείς να πεις πλέον.

Κάμπια.

4 οίκους ανοχής διαχειρίζομαι, σδωκω ένα να μείνω με 3. Και το ενφια κερασμενο.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΊΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#830487 Τι να πει ωρε Τζι? Ξυπνιος ανθρωπος ειναι, κραταει μια πισινη :s_wink

Φανταζεσαι να ταισει η γρια μου, τον τεζλοφονια του Ντιμη? Μετα θα ειναι για ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ η φαση. Θα το λουσει με μαζουτ και θα χορευει διπλα απο τη φωτια για να πανε τα φαρμακια κατω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#830489 Γιώργη.

Ντίμης έχει φάει 2 οικοδομικά τετράγωνα τσάι από εταιρικό Καροκ. :s_sarcastic

Πού να κατεβαζε και το Έβο του ο άλλος δλδ. :s_empathy

Όλο κλο κλο και από αυγό τίποτα. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#831066 Πείτε κανένα καλό ΒΤ να ακούω και να με ακούνε. Ότι παίρνω συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο. Έχω αλλάξει πάνω από 10 τα τελευταία χρόνια. Μόνο ένα Noname band awei νομίζω που είχα πάρει με 9€ είχε κάνει δουλειά αλλά μου χάλασε. Έχω δωσειεχρο 40.
Να μην ειναι και στο θεό η τιμή.

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#831090 Στα 75 τα έχει ένα μαγαζί με την χειρότερη βαθμολογία που έχω δει τελευταία στο Σκρουτζ
Και κατόπιν παραγγελίας

Βάλε 100 για να είσαι μέσα

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Asimov έγραψε:Στα 75 τα έχει ένα μαγαζί με την χειρότερη βαθμολογία που έχω δει τελευταία στο Σκρουτζ
Και κατόπιν παραγγελίας

Βάλε 100 για να είσαι μέσα

< >

Ας κάνει αγορά μέσω skroutz να είναι καλυμμένος, 90 τα είχα πάρει εγώ όταν ήταν καινούρια αν είναι να φτάσει στο 100αρικο ας πάρει τα buds pro 2 με λίγα παραπάνω χρήματα

Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα ακουστικά καθώς είναι δύσκολο να τα δοκιμάσεις αλλά με τα buds 2 με ακούνε και τα έχω χρησιμοποιήσει 100αδες ώρες σε κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Ακομα και σε εξωτερικούς χώρους ή κατά την οδήγηση με ανοικτό παράθυρο με ακούνε και τους ακούω μια χαρά

Δεν θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά τουλάχιστον σε κλήσεις με πιο φθηνά, ακόμα και πιο ακριβά ακουστικά που μπορεί να είναι καλύτερα σε μουσική δεν είναι καλά σε κλήσεις, αυτά είναι δοκιμασμένα μην πειραματιστείς με κάτι φθηνότερο.

Εγώ προσωπικά έγινα πελάτης της Samsung στον τομέα buds για πάντα επειδή με ενδιαφέρουν κυρίως οι κλήσεις δεν θα κάτσω να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Επίσης επένδυσε σε ασύρματη φόρτιση να μην τα σκέφτεσαι καν.

Πιο πριν την εποχή του ενός ακουστικού έκανα μια χαρά δουλειά και τα Plantronics, αλλά με τα buds μπορείς να καταναλώσεις και ταινίες/μουσική επίσης έχεις ambient και noise cancellation (αρκετά ικανοποιητικό στα buds 2, όχι φυσικά τέλειο αλλά αν ακούς και κάτι παράλληλα με ένταση 30-40% δεν ακούς τίποτα γύρω)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#831100 Με 93€ βλέπω τα άσπρα με αποστολή με το καλάθι του Skroutz.
Άρα όχι 75€ δυστυχώς.
Κάποια στιγμή πάντως ήταν κάπου στα 70€, τόσο τα είχα πληρώσει για την :inlove:.
Άβαταρ μέλους
By g8777
cmarin έγραψε:Πείτε κανένα καλό ΒΤ να ακούω και να με ακούνε. Ότι παίρνω συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο. Έχω αλλάξει πάνω από 10 τα τελευταία χρόνια. Μόνο ένα Noname band awei νομίζω που είχα πάρει με 9€ είχε κάνει δουλειά αλλά μου χάλασε. Έχω δωσειεχρο 40.

.

Δυστυχώς τα φτηνά bt ακουστικά τα τρώνε οι σκύλοι.

https://www.skroutz.gr/s/30640289/Sound ... Mayra.html

Εγώ θα πήγαινα εδώ, vfm.
Άβαταρ μέλους
By markvag
cmarin έγραψε:Πείτε κανένα καλό ΒΤ να ακούω και να με ακούνε. Ότι παίρνω συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο. Έχω αλλάξει πάνω από 10 τα τελευταία χρόνια. Μόνο ένα Noname band awei νομίζω που είχα πάρει με 9€ είχε κάνει δουλειά αλλά μου χάλασε. Έχω δωσειεχρο 40.

.

Με γεια

15 ώρες ομιλία (σίγουρα πάνω από 10, δοκιμασμένο), δεν σπάει, δεν χαλάει. Το τελευταίο άνετα μου έβγαλε 1,5 χρόνο (με χρήση συνεχώς στη δουλειά, το μεσημέρι κάνω πολύ scroll down στο ιστορικό κλήσεων αν θέλω να βρω ένα νούμερο από το πρωί :lol: ), μέχρι που μου έπεσε σε κάτι νερά. Ο ήχος μια χαρά, εκτός αν περιμένεις HiFi ( :lol: ) με κάτω από 40 ευρώ, οπότε θα απογοητευτείς.

Υπάρχει και μοντέλο με μεγαλύτερη μπαταρία. :ninja:

Μειονέκτημα προφανώς το καλώδιο. Προσωπικά δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να το φορτίζω σε θήκες, χώρια που έχω έναν φόβο (ξέρω αβάσιμο, αλλά :s_dunno ) ότι χωρίς καλώδιο θα μου πέσουν στο περπάτημα. Επίσης μειονέκτημα ότι είτε δεν έχει μαγνήτη, είτε είναι της πλάκας τελείως...

Αν θέλεις χωρίς καλώδιο τελείως, φοβάμαι πως το έχεις το κατοστάρικο... :hmmm: