Οποτε ειπα να κανω ενα ριζετ στο παλιο της το Ξιαομι και να το δωσω στο γιο μου που μου ζαλιζει τα @@ εδω και καιρο οτι δεν του φτανει το ταμπλετ και θελει και τηλεφωνο...
Μεχρι εδω ολα καλα. Αλλα δε θα επαιζε το Βαιμπερ με τις επαφες/μηνυματα που εχει στο ταμπλετ, γιατι η καρτα ΣΙΜ εχει ληξει εδω και καιρο και δε θα μπορουσε να λαβει ΣΜΣ στο Ξιαομι. Οποτε πηγα του πηρα μια καρτουλα σημερα και με εκπληξη διαπιστωσα οτι το Βαιμπερ στο ταμπλετ του δεν εχει την επιλογη "αλλαγη τηλεφωνου". Ωστε να περασουμε το νουμερο της νεας ΣΙΜ και μετα να βαλουμε τη νεα ΣΙΜ στο κινητο ωστε να εχει και στα 2 ολες τις επαφες και τα μηνυματα που εχει ανταλλαξει τοσα χρονια.
Τι διαολο γινεται? Μηπως γιατι τον εχω περασμενο στο Family Link του κατεβασε πετσοκομμενη εκδοση Βαιμπερ? Και δεν τολμαω να κανω απεγκατασταση/επανεγκατασταση να το τσεκαρω, γιατι θα χαθουνε ολα.
Καμια ιδεα ρε παιδες? Επισης μπορει να τσεκαρει κανενας με Family Link αν στο Βαιμπερ του παιδιου του στο settings/account μπορει να δει την επιλογη "αλλαγη αριθμου"? Στο δικο μου το Βαιμπερ την εχει, μαζι με ενα κατεβατο αλλες επιλογες. Στου γιου μου το Βαιμπερ εχει μονο 2 ασχετες επιλογες να κανει
George_Prix έγραψε:Ας τα παρω με τη σειρα τα πραγματα... Ηρθε το Μοτορολα στη μανα μου. Πολυ τιμιο τηλεφωνακι για 167 Ευρωπουλα ΧαιΦαι μου![]()
Οποτε ειπα να κανω ενα ριζετ στο παλιο της το Ξιαομι και να το δωσω στο γιο μου που μου ζαλιζει τα @@ εδω και καιρο οτι δεν του φτανει το ταμπλετ και θελει και τηλεφωνο...
Μεχρι εδω ολα καλα. Αλλα δε θα επαιζε το Βαιμπερ με τις επαφες/μηνυματα που εχει στο ταμπλετ, γιατι η καρτα ΣΙΜ εχει ληξει εδω και καιρο και δε θα μπορουσε να λαβει ΣΜΣ στο Ξιαομι. Οποτε πηγα του πηρα μια καρτουλα σημερα και με εκπληξη διαπιστωσα οτι το Βαιμπερ στο ταμπλετ του δεν εχει την επιλογη "αλλαγη τηλεφωνου". Ωστε να περασουμε αυτο της νεας ΣΙΜ και μετα να βαλουμε τη νεα ΣΙΜ στο κινητο ωστε να εχει και στα 2 ολες τις επαφες και τα μηνυματα που εχει ανταλλαξει τοσα χρονια.
Τι διαολο γινεται? Μηπως γιατι τον εχω περασμενο στο Family Link του κατεβασε πετσοκομμενη εκδοση Βαιμπερ? Και δεν τολμαω να κανω απεγκατασταση/επανεγκατασταση να το τσεκαρω, γιατι θα χαθουνε ολα.
Καμια ιδεα ρε παιδες? Επισης μπορει να τσεκαρει κανενας με Family Link αν στο Βαιμπερ του παιδιου του στο settings/account μπορει να δει την επιλογη "αλλαγη αριθμου"? Στο δικο μου το Βαιμπερ την εχει, μαζι με ενα κατεβατο αλλες επιλογες. Στου γιου μου το Βαιμπερ εχει μονο 2 ασχετες επιλογες να κανει
Το βάιμπερ δεν το είχε σε τηλέφωνο και μετά το σύνδεσε σε ταμπλετ;Ασε που αν δεν κράταγε backup δεν θα μεταφερθεί τίποτα.
Και σε δικό μου chromebook που ειναι σαν ταμπλετ δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής αριθμού.
bill33 έγραψε:George_Prix έγραψε:Ας τα παρω με τη σειρα τα πραγματα... Ηρθε το Μοτορολα στη μανα μου. Πολυ τιμιο τηλεφωνακι για 167 Ευρωπουλα ΧαιΦαι μου![]()
Μεχρι εδω ολα καλα. Αλλα δε θα επαιζε το Βαιμπερ με τις επαφες/μηνυματα που εχει στο ταμπλετ, γιατι η καρτα ΣΙΜ εχει ληξει εδω και καιρο και δε θα μπορουσε να λαβει ΣΜΣ στο Ξιαομι. Οποτε πηγα του πηρα μια καρτουλα σημερα και με εκπληξη διαπιστωσα οτι το Βαιμπερ στο ταμπλετ του δεν εχει την επιλογη "αλλαγη τηλεφωνου". Ωστε να περασουμε αυτο της νεας ΣΙΜ και μετα να βαλουμε τη νεα ΣΙΜ στο κινητο ωστε να εχει και στα 2 ολες τις επαφες και τα μηνυματα που εχει ανταλλαξει τοσα χρονια.
Το βάιμπερ δεν το είχε σε τηλέφωνο και μετά το σύνδεσε σε ταμπλετ;Ασε που αν δεν κράταγε backup δεν θα μεταφερθεί τίποτα.
Και σε δικό μου chromebook που ειναι σαν ταμπλετ δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής αριθμού.
Βασικα το ταμπλετ εχει και θεση για καρτα ΣΙΜ. Παλιοτερα ειχαμε ανοιξει το λογαριασμο σε ενα Σαμσουνγκ τηλεφωνο. Αλλα επειδη ηταν εντελως χρεπι σε καποια φαση τους πηραμε απο ενα ταμπλετ, επισης Σαμσουνγκ. Απο τοτε ειχα το αγχος τι θα γινει με το Βαιμπερ γιατι η ΣΙΜ ειχε ληξει ηδη, αλλα στην αυτοματη μεταφορα απο Σαμσουνγκ σε Σαμσουνγκ περασανε ολα τζαμι. Ουτε καν ζητησε καμια επιβεβαιωση της ΣΙΜ στο ταμπλετ για να προχωρησει και το Βαιμπερ επαιξε με τη μια χωρις να χασει τιποτα. Αλλα τωρα στη μεταφορα απο το Σαμσουνγκ ταμπλετ στο Ξιαομι τηλεφωνο εγινε μπαχαλο. Με το που ανοιγει το Βαιμπερ στο τηλεφωνο του ζηταει να βαλει αριθμο για επιβεβαιωση της ΣΙΜ. Τωρα του πηρα μια ΣΙΜ, αλλα δε βλεπω να γλυτωνουμε τις επαφες/μηνυματα απο τον παλιο λογαριασμο του ταμπλετ
Ας τα παρω απο την αρχη τα πραγματα... Το Μοτορολα της μανας μου δεν ειχε φορτιστη μεσα στη συσκευασια. Ειχε απλα ενα καλωδιο USB. Το εβαλα σε εναν παλιο φορτιστη που ειχα και ελεγε "αργη φορτιση". Μετα το εβαλα στο φορτιστη το δικο μου της Σαμσουνγκ και ελεγε απλα "φορτιση". Παιζει σε αλλο φορτιστη να λεει "γρηγορη φορτιση" που υποτιθεται οτι εχει το κινητο?
Αλλη φρικη που εβγαλα πανω στο ψαξιμο... Εδω και χρονια εχω αυτη τη βαση που φορτιζει ασυρματα κινητο και ρολοι. Και μαλιστα στο κινητο μου βγαζει μηνυμα "Fast wireless charging".

Πανω στα πειραματα που εκανα λοιπον με το κινητο της μανας μου σκεφτηκα να ξεκουμπωσω το καλωδιο απο τη βαση και να το βαλω απευθειας στο κινητο μου. Εκει ξεχασα κι αυτα που ξερω, οταν ειδα μηνυμα "Cable charging" κι οχι "Fast charging" που εβλεπα πριν παρω τη βαση. Να εχει καποιες απωλειες η βαση σα συσκευη δεκτο. Να εχει καποιες απωλειες η ασυρματη φορτιση που κανει η βαση, επισης δεκτο. Να κουμπωνω απευθειας το καλωδιο στο τηλεφωνο και να μην κανει γρηγορη φορτιση, μου εχει κανει το μυαλο κομπο. Και μιλαμε οτι η εισοδος/τρυπα του καλωδιου στο τηλεφωνο ειναι σχεδον αδουλευτη. Εδω και πολλα χρονια απλα το ακουμπαω στη βαση και φορτιζει με γρηγορη ασυρματη

Αν ξερει κανενας τι παιζει με τη γρηγορη φορτιση του Μοτορολα ή αν μπορει κανενας να φανταστει τι διαολο παιζει με τη γρηγορη φορτιση του Σαμυ μου απευθειας με το καλωδιο ας πει καμια ιδεα ρε παιδες!
Αμφότερα εκεί στα 300-350, το πρώτο 8/256 το 2ο 8/128 αν θυμάμαι καλά.
Γυναικοτηλεφωνο το οποίο μεταξύ άλλων θα streamaρει youtube/Netflix στην ΤV για τον μικρό, καμία άλλη ιδιαίτερη χρήση πέρα των κλασικών.
Παραπάνω δεν θέλω να πάω γιατί κινδυνεύει από πτώσεις κλπ και δεν θέλω να κλαίω 500ρια.
< >
@ Γιωργη
Χρειαζεται φορτιστης με τα ελαχιστα watt που αναφερει η Μοτοφολα για να εχεις fast charging. Προφανως χρησιμοποιεις πιο αδυναμο.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Χρειαζεται φορτιστης με τα ελαχιστα watt που αναφερει η Μοτοφολα για να εχεις fast charging. Προφανως χρησιμοποιεις πιο αδυναμο.
Σωστος ο μαστο-Τζι
Τωρα μολις σκεφτηκα κι εκανα ενα αλλο πειραμα. Ειχα αυτην την παπαρια στην ακρη:

Και οταν εβαλα το κινητο της μανας μου στην κοκκινη την τουμπανο τη θυρα, ειδα επιτελους "γρηγορη φορτιση" στο Μοτορολα. Το θεμα ειναι οτι ειχα παρει αυτη την παπαρια απο το Αμαζον και μετα απο 4 χρονια μου στειλανε μια ειδοποιηση για ανακληση του συγκεκριμενου προιοντος για λογους ασφαλειας και οτι θα επιστραφουν τα λεφτα (4 ευρω αν θυμαμαι καλα). Επειδη βαριομουνα το τρεξιμο κι επειδη λογικα τα μεταφορικα θα ηταν ακομα περισσοτερα απλα το εβαλα στην ακρη. Παντως 4 χρονια που το δουλεψα μεχρι και τωρα δεν ειχα κανενα θεμα. Αλλα να το δωσω στη μανα μου και να καψω ολο το Βυρωνα με την Κινεζικη βομβα δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα
https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes- ... er_dir=asc
Εχουμε τιποτα μαρκες που να φημιζονται για το VFM τους? Γιατι εχει 100αδες μοντελα κι οσο μεγαλωνουν τα Watts, τοσο πιο γρηγορα τρεχω προς την κολαση
George_Prix έγραψε:Μετα την μικρη περιοδο αγαπης με τη Μοτορολα, μολις αρχισα το ψαξιμο για φορτιστη με 33W+ αρχισα ταυτοχρονα και τις χριστοπαναγιες. Τιστομπουτσο γινεται ρε σεις? Τοσο ακριβοι ειναι οι δυνατοι φορτιστες?![]()
Εχουμε τιποτα μαρκες που να φημιζονται για το VFM τους? Γιατι εχει 100αδες μοντελα κι οσο μεγαλωνουν τα Watts, τοσο πιο γρηγορα τρεχω προς την κολαση
Eίναι τόσο απαραίτητη η γρήγορη φόρτιση;Βρες ένα φορτιστή γύρω στα 10W να κάνει δουλειά της και να μην ταλαιπωρεί την μπαταρία.Κοιτα αν έχει και ρύθμιση για προσαρμοσμένη φορτιση ,αν συνηθίζει να το αφήνει όλη νύχτα στην πρίζα.
George_Prix έγραψε:Μετα την μικρη περιοδο αγαπης με τη Μοτορολα, μολις αρχισα το ψαξιμο για φορτιστη με 33W+ αρχισα ταυτοχρονα και τις χριστοπαναγιες. Τιστομπουτσο γινεται ρε σεις? Τοσο ακριβοι ειναι οι δυνατοι φορτιστες?Πάρε έναν Baseus 25W με 10€ και είσαι μια χαρά![]()
Άσε που δεν είναι απαραίτητος.
Οι μεγάλοι άνθρωποι συνήθως φορτίζουν όλη νύχτα
.
Fiat Panda 7,6l/100km
dimik έγραψε:Xiaomi Redmi Note 12 Pro vs Samsung A54 5G?Έχω 12 pro από τον Νοέμβριο. Δουλεύει αδιάκοπα καθημερινά σε ότι σκληρή χρήση μπορείς να φανταστείς.
Γυναικοτηλεφωνο το οποίο μεταξύ άλλων θα streamaρει youtube/Netflix στην ΤV για τον μικρό, καμία άλλη ιδιαίτερη χρήση πέρα των κλασικών.
Παραπάνω δεν θέλω να πάω γιατί κινδυνεύει από πτώσεις κλπ και δεν θέλω να κλαίω 500ρια.
< >
Δουλειά, email, social, streaming. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι εκτός ότι στην γρήγορη φόρτιση ζεσταίνεται αρκετά, ειδικά αν κάνεις δουλειά ταυτόχρονα.
.
.
Dimitris_P έγραψε:Ξέρεις κανέναν να ξυπνάει στις 3 να αποσυνδέει τον φορτιστή;
Υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για να το κάνει κάποιος αυτό;
https://www.ti.com/lit/ml/slyp818/slyp818.pdf
4ο slide
cmarin έγραψε:Ναι έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, το μόνο που με προβληματίζει έναντι του Samsung είναι η υποστήριξη σε updates και φυσικά το MIUI που τουλάχιστον εμένα προσωπικά μου σπάει τα νεύρα, η σύζυγος Xiaomi έχει και τώρα οπότε δεν θα την πειράξει.dimik έγραψε:Xiaomi Redmi Note 12 Pro vs Samsung A54 5G?Έχω 12 pro από τον Νοέμβριο. Δουλεύει αδιάκοπα καθημερινά σε ότι σκληρή χρήση μπορείς να φανταστείς.
< >
Δουλειά, email, social, streaming. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι εκτός ότι στην γρήγορη φόρτιση ζεσταίνεται αρκετά, ειδικά αν κάνεις δουλειά ταυτόχρονα.
.
.
< >