Απολύμανση γινεται κάθε φορά που χρησιμοποιειται κάποιο απολυμαντικο-καθαριστικο (χλωρίνη, dettol, κτλ).
Μήπως εννοείς απεντομωση;
Dimitris_P έγραψε:Ποιά είναι η ιδανική περίοδος για απολύμανση; Απ'όσο ξέρω δεν πρέπει να έχει γίνει ποτέ στην οικοδομή, και σίγουρα όχι στο διαμέρισμα αφού μπήκα φθινόπωρο. Δεν έχω δει κάτι, αλλά καλύτερα πρόληψη παρά αντιμετώπιση!
Μεχρι αρχες Μαΐου καλο ειναι να γινει στο κεντρικο αποχετευτικο συστημα της πολυκατοικιας, στους κοινοχρηστους χωρους, στο εξωτερικο του κτιριου, αντε και στα μπαλκονια.
Μεσα στο διαμερισμα δεν βρισκω λογο αν γινουν τα παραπανω.
Στην δικια μας πολυκατοικια το κανουμε καθε 4 μηνες αρχιζοντας απο τον Απριλιο.
Fiat Panda 7,6l/100km
Είναι ένα air cooler που λειτουργεί με νερο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι αναλογο, έχει κάποιος άποψη? Φαίνεται καλή ιδέα για το δωμάτιο της μικρής, αρκεί να δροσιζει έστω την ατμόσφαιρα.
...>.
Όπως καταλαβαίνεις, τέτοιες συσκευές δουλεύουν μόνο σε ατμόσφαιρα με πολύ χαμηλή υγρασία και δεν νομίζω να ενδείκνυνται για εσωτερικό χώρο
Αν δεις μια καμπύλη απόδοσης, θα καταλάβεις
Anonymous Founder έγραψε:Πόσα χρήματα θέλουν να δώσουν; Με αυτά τα χαρακτηριστικά, λογικά ξεκινάς από τα 600€ και ανεβαίνεις.
Γρήγορη ανευρεθει τελικά , 120 τ.μ, 3 υπνοδωμάτια, αποθήκη, κλειστό γκαράζ ,α' όροφος, τιμή: 530€.. Ψηλά στην Κων/νου Αθάνατου . Αρχική τιμή ήταν τα 600€.
Εγώ αν κάνω το βήμα, θα ήθελα κάτω από την Βουλιαγμένης. Ξέρω ότι είναι πολύ πιο ακριβά βέβαια, αλλά εμένα μου φτάνει και μικρότερο.
Η περιοχή πάνω από την Βουλιαγμένης , στο ύψος του City Plaza και προς τα δεξιά (προς Βούλα) θα μου άρεσε επίσης....
rx8_drifter έγραψε:Eίναι κάτι ανάλογο με τα φουρφούρια που έχουν στις καφετέριες.
Όπως καταλαβαίνεις, τέτοιες συσκευές δουλεύουν μόνο σε ατμόσφαιρα με πολύ χαμηλή υγρασία και δεν νομίζω να ενδείκνυνται για εσωτερικό χώρο![]()
Αν δεις μια καμπύλη απόδοσης, θα καταλάβεις
Μάλλον έχεις δίκιο...
...>.
giannik1977 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Πόσα χρήματα θέλουν να δώσουν; Με αυτά τα χαρακτηριστικά, λογικά ξεκινάς από τα 600€ και ανεβαίνεις.
Γρήγορη ανευρεθει τελικά , 120 τ.μ, 3 υπνοδωμάτια, αποθήκη, κλειστό γκαράζ ,α' όροφος, τιμή: 530€.. Ψηλά στην Κων/νου Αθάνατου . Αρχική τιμή ήταν τα 600€.
Επί της Αθανάτου ή σε κάθετη; Δεξιά ή αριστερά; Ηλικία πολυκατοικίας;
.

.