In other news, το PC στο γραφείο δεν φαίνεται να νιώθει καμιά βιασύνη να αναβαθμιστεί....5 μέρες τώρα το έχω αφήσει μοναχό του για να κατεβάσει, τελικά *κατάφερε* και κατέβασε το iso (το folder με τα Win10), αλλά τίποτα άλλο, ούτε φαίνεται πρόθυμο να ξεκινήσει
Τώρα δεν ανοίγει το start menu πατώντας το κουμπί ούτε πατώντας στην ώρα το ρολόι και το ημερολόγιο.
Κοίταξα λύση μέσω Google δεν δούλεψε τίποτα. Αν πάω σε φορμάτ θα βάλω τα 7άρια.
elteo έγραψε:Ντάξει αρχίζω και χάνω την υπομονή μου....
Τώρα δεν ανοίγει το start menu πατώντας το κουμπί ούτε πατώντας στην ώρα το ρολόι και το ημερολόγιο.
κρατα πατημενο το winkey για μερικα δευτερα και δες αμα κανει τιποτα αν ανοιγει τοτε θα πρεπει να βγαλεις Off τα filter keys

elteo έγραψε:Δεν κάνει τίποτα. Πως βάζουμε off τα filter keys?
αμα δεν κανει τιποτα προφανως και δεν ειναι τα filter keys (πολυ σπαστικο πραγμα να πρεπει να πατας τα κουμπια για 5 δευτερα για να γινουν register)

elteo έγραψε:Ντάξει αρχίζω και χάνω την υπομονή μου....
Την λύση που έβαλα εγώ την δοκίμασες;
δεξί κλικ στην μπάρα εργασίας --> Toolbars --> ξετικάρεις αυτό που δε θέλεις
Εκεί πρέπει να είναι, αλλιώς θα είναι σε κανένα υπομενού εκεί κοντά.
Τα έβγαλα τα 10, δεν μπορώ να δω ακριβώς που είναι.
θέλω να περάσω τα 10αρια και στο desktop ΑΛΛΑ έχω κάρτα TV (μια πεταμένη της crypto που δουλεύει μπόμπα όμως) την οποία δουλεύω με το media center.
Απλά, εύκολα και χωρίς προβλήματα.
Τι εναλλακτικές (δωρεάν ή "δωρεάν") έχουμε στα 10άρια που δεν έχουν το media center?
Δοκίμασα το progdvb αλλά δεν κατάφερα να πάρω εικόνα. Έχει ένα σωρό επιλογές που χάνεσαι.
Κάποιο άλλο tool πιο απλό γι αυτή τη δουλειά;
απο εναλλακτικες υπαρχουν πολλα προγραμματα...
ενα απο τα καλυτερα Imo
http://kodi.tv/