Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
panos2171 έγραψε:Ξέρει κανείς τι είναι το sweden post για αγορές από Κίνα;

Προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς όπως η China Post, Hong Kong Post κλπ. Η μεταφορά στην Ελλάδα γίνεται μέσω Στοκχόλμης και ο χρόνος παράδοσης σε 3 αποστολές από Κίνα που την χρησιμοποίησα, ήταν λίγο περισσότερο από 3 εβδομάδες. Το δέμα σου το παραλαμβάνεις από ΕΛΤΑ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#36661 Θέμα με τελωνεία δεν υπάρχει έτσι; Σα να έρχεται με SG Post...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#36697 Υπάρχει, όπως ακριβώς υπάρχει και για Singapore Post, China Post κλπ εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 22 Ευρώ.

Συνήθως βέβαια περνάνε ελεύθερα και πολύ μεγαλύτερης αξίας παραγγελίες...;-)

Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#41284 Παρήγγειλα μια μπαταρία για την κάμερα από το ebay.
Μου έστειλε λάθος μπαταρία ο πωλητής. Μην τα πολυλογώ μου έκανε άμεσα refund στο paypal.
Από τη σελίδα του paypal φαίνονται ότι τα χρήματα επιστράφηκαν και έγινε η μεταφορά στην virtual προπληρωμένη κάρτα (της Πειραιώς) που χρησιμοποιώ.
Δυο ερωτήσεις αν γνωρίζει κανείς.
1. Πόσο καιρό κάνουν να φανούν τα χρήματα στην κάρτα;
2. Υπάρχει κάποιο setting στο paypal που να μπορώ να αλλάξω, ώστε να χρήματα να μη γυρνάνε στην κάρτα αλλά να φαίνονται σαν υπόλοιπο στον λογαριασμό μου στο paypal. Πχ τώρα θα με βόλευε να έμεναν στο paypal και να προχωρήσω άμεσα σε παραγγελία νέας μπαταρίας, από το να περιμένω να φανούν στην κάρτα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#41287 Για το 1 εξαρταται απο την τραπεζα κυριως. Για το 2 ναι μπορεις καποτε το ειχα ετσι.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Bayern7 έγραψε:1. Πόσο καιρό κάνουν να φανούν τα χρήματα στην κάρτα;

2 με 4 εβδομάδες
Άβαταρ μέλους
By mirage
#41365 Wow σ' εμένα εμφανιζονται σε 1 μερα.

Άβαταρ μέλους
By panos2171
#41394 Από το γερμανικό amazon τα μεταφορικά για κάτι κάτω του κιλού,μέγεθος κουτιού σαν κινητού περίπου πόσο πάνε; Μη μου πασάρετε τον πίνακα μιας και δεν ξέρω γερμανικά. Τα 22€ είναι ή τα πιο πάνω;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#41421 Οσο λεει το Amazon ή ο πωλητης του. Βαλτο στο καλαθι σου και κανε την αγορα μεχρι να στα εμφανισει.

Άβαταρ μέλους
By panos2171
#41428 Δεν είναι ταρίφα δηλαδή. Πρέπει να σίγα σιγά να μπω και στον κόσμο του amazon. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#41728 Εδώ το ίδιο το amazon.com δεν στέλνει πλέον Ελλάδα κάποια πράγματα π.χ παπούτσια :x
Άβαταρ μέλους
By GTS
kyr80 έγραψε:Εδώ το ίδιο το amazon.com δεν στέλνει πλέον Ελλάδα κάποια πράγματα π.χ παπούτσια :x

Ποτε δεν εστελνε. Μονο μεσα στην Αμερικη στελνει. Τουλαχιστον αυτο ξερω εγω.