Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#246542 Μόλις είχα γυρίσει από κυριακάτικο φαγητό και είχα αράξει στο κρεβάτι χαζεύοντας το ταβάνι.
16:55 καταλαβαίνω το σεισμό. Περίπου 10 δευτερόλεπτα ήταν η διάρκεια του.
Εντύπωση όμως μου είχε κάνει ότι μερικά λεπτά πιο πριν, περίπου 10 αν θυμάμαι, είχα αισθανθεί ένα ανεπαίσθητο κούνημα.
Όταν όμως το αισθάνθηκα αυτό, δεν πήγε το μυαλό μου στο σεισμό αλλά ότι μπορεί να ήταν κάποιο νεύρο μου που τινάχθηκε καθώς χαλάρωνα όπως σας είπα.
Τελικά είχα αισθανθεί και τον προσεισμό.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Dimitris_P έγραψε:Κι εσύ πας Σαλόνικα για να δώσεις;
Παλιά μου τέχνη κόσκινο :shifty:

Για την εκθεση αυτοκινητου μοτοσυκλετας ξεκινησα Δημητρη!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#251396 ναι ξεχασα να βαλω το λινκ λολ

οι σεισμοι που εχουν γινει γυρω απο το ηφαιστειο στα μεθανα (ολοι αυτοι που νιωθουν στην αθηνα/αιγινα)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#251400 Σιγουρα; ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι η κατοψη των τραπεζοκαθισματων σε πανηγυρι στο Μεγαλο Περιστερι 7.30 το πρωι (στα κοκκινα γινονται τσαμπουκαδες, στα κιτρινα δεν καθεται κανεις). :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#251402 Χθες πάντως το βράδυ ήρθε notification στο κινητό από εφαρμογή ότι έκανε 4.3 στην Κάρπαθο και μετά από λίγο 4.1 Ρίχτερ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Σιγουρα; ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ειναι η κατοψη των τραπεζοκαθισματων σε πανηγυρι στο Μεγαλο Περιστερι 7.30 το πρωι (στα κοκκινα γινονται τσαμπουκαδες, στα κιτρινα δεν καθεται κανεις). :hmmm:

Τον μλκ! Κλαίω!
Άβαταρ μέλους
By nEK
cabala10 έγραψε:ναι ξεχασα να βαλω το λινκ λολ

οι σεισμοι που εχουν γινει γυρω απο το ηφαιστειο στα μεθανα (ολοι αυτοι που νιωθουν στην αθηνα/αιγινα)

Ε βαλτο ντε!