Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#116929 Υποστηρίζει το αμάξι τέτοιο σένσορα όμως; Τα περισσότερα δεν έχουν.
Άβαταρ μέλους
By otso
#116932 ειχα οργανο θερμοκρασιας λαδιου απο το 79 , του 2007 αμαξι δεν μου δειχνει οργανο , δεν θα εχει ουτε σενσορα; του κερατα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:πρεπει να παρω car charger θελω ενα με 2 usb , πρεπει να προσεξω κατι; να παρω φτηνο εφετζιδικο κινεζικο η ακριβο επωνυμο; απ οτι ειδα ολα βγαζουν 5v και διαφορετικα mA , Ο φορτιστης του σπιτιου βγαζει 5v και 550 mA ,του αυτοκινητου
απο 500 μεχρι 2000 η και παραπανω . παιζει ρολο αυτο; η απλως το κινητο τραβαει τα mA που χρειαζεται;

Όσο περισσότερο ρεύμα μπορεί να δώσει ο αντάπτορας τόσο καλύτερα. Η συσκευή σου θα τραβήξει το ρεύμα που χρειάζεται.

Είχα ένα τέτοιο με δύο εξόδους και πρίν από ένα μήνα πήρα αυτό. Καλή φάση αφού δείχνει και την τάση του ηλεκτρικού κυκλώματος και την εσωτερική θερμοκρασία του αυτοκινήτου, το δε display του είναι υπέροχο. Το μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δώσει το δεύτερο είναι 1Α. Kαι τα δύο λειτουργούν μια χαρά και η τάση που μέτρησα με φορτίο είναι αυτή που πρέπει να είναι (5V).
Άβαταρ μέλους
By elteo
otso έγραψε:ειχα οργανο θερμοκρασιας λαδιου απο το 79 , του 2007 αμαξι δεν μου δειχνει οργανο , δεν θα εχει ουτε σενσορα; του κερατα

Mην εκπλήσσεσαι. Οικονομία παντού κάνουν πλέον. Τα 8 στα 10 δεν έχουν σένσορα. Το δικό μου που είναι vag και παραδοσιακά έχουν, ΔΕΝ έχει.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#116962 Το ψάχνω κ εγώ τώρα τελευταία για usb αυτοκινήτου. Μερικά της πλάκας δεν δούλευαν. Νομίζω κάποιος είχε προτείνει της Belkin
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#116972 Το δεύτερο με το display έχει μία έξοδο 1Α. Το πρώτο έχει δύο εξόδους συνολικού ρεύματος 3,1Α και είναι κοντό και διακριτικό αφού εξέχει λίγο από την πρίζα. Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη τους κινέζους, μέτρησα τάσεις και ρεύματα με και χωρίς φορτίο για να μην έχω καμία δυσάρεστη έκπληξη και ήταν όλα φυσιολογικά. Δεν έψαξα να δώ αν έχουν rf suppression, αλλά παράσιτα στο RCD δεν παρατήρησα κατά την λειτουργία τους.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#116975 Εγώ έχω έναν της ΝΟΚΙΑ με δύο εξόδους 1,3Α την κάθε μία... 6€ και είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#119176 Μπαταρία αντικατάστασης original αντικαταστάτριας μπαταρίας, δηλαδή η αρχική μπαταρία είχε αντικατασταθεί από άλλη original, που τα έπαιξε μετά από 6 μόνο μήνες.

Polarcell

Εικόνα

Καλύτερη από την αρχική, με μεγαλύτερη χωρητικότητα, φθηνότερη από την original, η φόρτιση διαρκεί σαφώς περισσότερο και αντέχει αρκετούς μήνες μετά όπως την πρώτη μέρα.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#308113 μετά απο πολλά χρόνια ατελείωτα χιλιόμετρα το nokia C5-00 οδεύει προς αποσυρση :s_cry
ζητούμενα είναι ένα καινούργιο μικρό,φθηνό, με καλή ποιότητα κατασκευής και bt

κάτι Νοκια 108 βλέπω ότι μπορείς μόνο 1 τηλ. ανα όνομα και μάλιστα χωρίς επίθετο :thumbsdown:

καμερα, φλας, ραδίοφωνα δεν με ενδιαφέρουν
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:μετά απο πολλά χρόνια ατελείωτα χιλιόμετρα το nokia C5-00 οδεύει προς αποσυρση :s_cry
ζητούμενα είναι ένα καινούργιο μικρό,φθηνό, με καλή ποιότητα κατασκευής και bt

κάτι Νοκια 108 βλέπω ότι μπορείς μόνο 1 τηλ. ανα όνομα και μάλιστα χωρίς επίθετο :thumbsdown:

καμερα, φλας, ραδίοφωνα δεν με ενδιαφέρουν

ευκολάκι... το G2 σου. Ειναι παλιο σε σημειο να μην αξίζει η πωληση του για πενταροδεκαρες. Κανει ολα οσα θες. Και πάρε ενα κινητο για σενα φρέσκο. Αναλογα καθηκοντα με το ελεεινο σου NOKIA εκτελει απο το 2011 για μενα το Galaxy S2... Αν δεν βιάζεσαι, στο χαρίζω κιολας τελος χρονιας.