Αφού δεν βάλανε τα γνωστά και μη εξαιρετέα τρολακια του πετρολχετζ πάλι καλά να λέμε

Όσο πιο γρήγορα την κάνει κάποιος από τη χώρα τόσο καλύτερα

Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, μια απελπισία
saxon_747 έγραψε:(Αλέξης Λιάγκας, NOS Ασφαλιστική)
axel12p έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ημαρτον ρε πστ μου, ακόμη και αυτά στημένα!![]()
Κυριάκο, τάισε σανό, πεινάει το πόπολο!
Γιατί στημένα; Δε έχεις ακούσει που λέει ο άλλος είδε όραμα και αποφάσισε μετά να αφιερώσει την ζωή του στον Θεό και να γίνει μοναχός; Αποκλείεις την πιθανότητα να έπαθε το ίδιο και η εν λόγο κυρία;
saxon_747 έγραψε:Χρήστο Λάππα, διάβασες γιατί κάποιοι αντιτίθενται; Πώς σου φάνηκαν τα επιχειρήματα τους;
Χρήστος Λάππας έγραψε:saxon_747 έγραψε:Χρήστο Λάππα, διάβασες γιατί κάποιοι αντιτίθενται; Πώς σου φάνηκαν τα επιχειρήματα τους;
Για ποιους μιλάς; Για αυτούς που αντιτίθενται στις έρευνες για υδρογονάνθρακες; Σε αυτούς που αντιτίθενται στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Θεωρω ότι τα επιχειρήματα τους είναι εντελώς σαθρά.Στο πρώτο λινκ:
Η μη αποδοχή αυτής της πρότασης από την τοπική κοινωνία ήταν καθολική και εκφράστηκε με πολλές ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλεπάλληλα ψηφίσματα λαϊκών συνελεύσεων, αντιδράσεις όλων των φορέων, ακόμη και από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που απέρριψε τη σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
αρνητικές γνωμοδοτήσεις φορέων, όπως ο ΥΦΥΠΕΚΑ,
Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει μια προσωρινή προστασία
saxon_747 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Θεωρω ότι τα επιχειρήματα τους είναι εντελώς σαθρά.Στο πρώτο λινκ:Η μη αποδοχή αυτής της πρότασης από την τοπική κοινωνία ήταν καθολική και εκφράστηκε με πολλές ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλεπάλληλα ψηφίσματα λαϊκών συνελεύσεων, αντιδράσεις όλων των φορέων, ακόμη και από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που απέρριψε τη σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.αρνητικές γνωμοδοτήσεις φορέων, όπως ο ΥΦΥΠΕΚΑ,Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει μια προσωρινή προστασία
Δλδ, δε σε προβληματίζει η καθολική μη αποδοχή, οι μελέτες, οι γνωμοδοτήσεις;
Οι μελέτες και γνωμοδοτήσεις είναι σαθρά επιχειρήματα;
Γιατί υποθέτεις πως αντιδρούν όλοι αυτοί;
dimik έγραψε:Ναι μόνο που μην κόβεις τις προτάσεις εκεί που βολεύει.
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]