Από range πάντως είναι καταπληκτικά, βγάζω βόλτα τον σκύλο και πιάνω wifi στα 100-150 μέτρα από το σπίτι
dimik έγραψε:Δοκίμασε μονό Μ9 κι αν έχεις προβλημά προσθέτεις άλλο ένα.
Από range πάντως είναι καταπληκτικά, βγάζω βόλτα τον σκύλο και πιάνω wifi στα 100-150 μέτρα από το σπίτι
Dimitris_P έγραψε:dimik έγραψε:Δοκίμασε μονό Μ9 κι αν έχεις προβλημά προσθέτεις άλλο ένα.
Off topic: Νόμιζα ότι με τον μεγάλο κήπο ότι είχες λύσει και το θέμα της βόλτας έχοντάς του καμιά γωνία να τα κάνει εκεί
funkyreverend έγραψε:On topic: ο σκύλος έχει καταπιεί το Μ9 και ο dimik τον χρησιμοποιεί για απομακρυσμένη σύνδεση. Δεν τον βγάζει για την ανάγκη του.
dimik έγραψε:DC έχω εγώ σε βάσεις πάνω στην πρίζα, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά νομίζω θέμα τροφοδοσίας είναι.
dimik έγραψε:Dimitris_P έγραψε:dimik έγραψε:Δοκίμασε μονό Μ9 κι αν έχεις προβλημά προσθέτεις άλλο ένα.
Off topic: Νόμιζα ότι με τον μεγάλο κήπο ότι είχες λύσει και το θέμα της βόλτας έχοντάς του καμιά γωνία να τα κάνει εκεί
Μεγάλο κήπο δεν έχω αλλά και να είχα δεν θα τον άφηνα να τα κάνει εκεί.
Πέρα από αυτό η βόλτα είναι και ψυχική ανάγκη για τον σκύλο, να τρέξει, να μυρίσει, να σημαδέψει να νιώσει σκύλος.
15 λεπτά μύρισμα αντιστοιχεί σε 1 ώρα βόλτα διάβαζα κάπου και μου το επιβεβαίωσε και ο εκπαιδευτής, οπότε 2 φορές την μέρα έχει βόλτα, άλλοτε μικρή άλλοτε μεγάλη ανάλογα τον καιρό και τον διαθέσιμο χρόνο.funkyreverend έγραψε:On topic: ο σκύλος έχει καταπιεί το Μ9 και ο dimik τον χρησιμοποιεί για απομακρυσμένη σύνδεση. Δεν τον βγάζει για την ανάγκη του.
Θα μπορούσε να συμβεί άνετα με τον συγκεκριμένο σκύλο

Dimitris_P έγραψε:Θα μπορούσε το deco ή κάποια άλλη λύση mesh να παίξει τροφοδοσία με μπαταρίες; Θα ήθελα να κατεβάσω internet στην αποθήκη αλλά το ρεύμα είναι στην κοινόχρηστη γραμμή, όχι στη δική μου, για να έβαζα powerline.Η αποθήκη βρίσκεται κάτω από το σπίτι ή 2-3 ορόφους παρακάτω;
Υπάρχει επίσης κάποιο intro ν'αρχίσω σιγά σιγά να στήνω smart; Πχ για Alexa ποιό κάνει; https://www.amazon.co.uk/s?k=alexa&ref=nb_sb_noss_2
Dimitris_P έγραψε:Θα μπορούσε το deco ή κάποια άλλη λύση mesh να παίξει τροφοδοσία με μπαταρίες; Θα ήθελα να κατεβάσω internet στην αποθήκη αλλά το ρεύμα είναι στην κοινόχρηστη γραμμή, όχι στη δική μου, για να έβαζα powerline.Με mini ups
Υπάρχει επίσης κάποιο intro ν'αρχίσω σιγά σιγά να στήνω smart; Πχ για Alexa ποιό κάνει; https://www.amazon.co.uk/s?k=alexa&ref=nb_sb_noss_2
Anonymous Founder έγραψε:Και κάθε πότε θα φορτίζεις την μπαταρία δηλαδή;Ωραία, πρόσθεσα το broadlink και την ezviz που δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς λειτουργεί, λέω show camera και λέει δεν το υποστηρίζει. Τέλος, δεν βρίσκει καθόλου την mi smart bulb.
Όσο για την Alexa, γι'αρχή δεν αγοράζεις τίποτε. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό και στήνεις εκεί. Τα ηχεία υπάρχουν σαν συνοδευτικά της εφαρμογής και για την ευκολία.
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]