Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#25539 Εγώ λέω να πας και να είσαι έτοιμος, μόλις ανέβει να πάρει το πτυχίο να πεταχτείς και εσύ επάνω, να πας κοντά, να της σκάσεις ένα χαστούκι και να φύγεις. Μετά κάτσε κανονικά και κάνε σα να μη συνέβη τίποτα, μίλα της κανονικά κλπ.

Κάντο και θα με θυμηθείς.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#25596 Εγώ έτσι πήγα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#28888 Επικυρώθηκε από το ΣτΕ η 6μηνη παύση στην οδοντίατρο Χριστίνα Ιακωβίδου

Το ΣτΕ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα δημοσιεύματα επεδίωκαν «με επιδεικτικό τρόπο να διαφημίσει εμπορικώς τις υπηρεσίες της και να καταδείξουν την επιστημονική υπεροχή της έναντι των συναδέλφων της», ενώ προσέβαλλαν την τιμή και την αξιοπρέπεια των οδοντιάτρων

Tριμαλακες.Αντι να της αναθεσουν την μιντιακη προβολη του επαγγελματος της κλεινουν το μαγαζι.
Δεμλετε κυριοι οδοντιατροι, ενας ανθρωπας ποτε θα ενδιαφερθει περισσοτερο για την χρηση οδοντικου νηματος, εδω:

Εικόνα

ή εδω:

Εικόνα :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Στα κοπριτσελια σου Χριστινακι. Η Βαρελοποιια Κρητης πληρωνει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#32738 Κανονίζουμε σήμερα να πάμε για καφέ με μια συνάδελφό... που θα πάμε, στο τάδε, (δεν το ξέρω), πως θα πάμε, περνάω να σε πάρω, οκ; οκ.

Φτάνω λοιπόν και σκάει μύτη με ντύσιμο βάψιμο ποοοοοολυ προσεγμένο. Ταγιέρ ,(λίγο κοντό αλλά...no complains), τακούνι και όλα τα σχετικά. Δε λέω και στη δουλειά φροντισμένη είναι αλλά σήμερα ήταν αλλού, και η περίσταση δεν ήταν για τέτοια....

που να μην πήγαινα, μου βάλε το διάολο μέσα μου.....
Άβαταρ μέλους
By corsair
Arrow έγραψε:Δωστης πόνο αφού σέρνει...τα παιδιά σου θα καταλάβουν

Είμαι φίλος του ΣΧ

η γυναικα του ομως? θα καταλαβει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By krom
KiloMeater έγραψε:Κανονίζουμε σήμερα να πάμε για καφέ με μια συνάδελφό... που θα πάμε, στο τάδε, (δεν το ξέρω), πως θα πάμε, περνάω να σε πάρω, οκ; οκ.

Φτάνω λοιπόν και σκάει μύτη με ντύσιμο βάψιμο ποοοοοολυ προσεγμένο. Ταγιέρ ,(λίγο κοντό αλλά...no complains), τακούνι και όλα τα σχετικά. Δε λέω και στη δουλειά φροντισμένη είναι αλλά σήμερα ήταν αλλού, και η περίσταση δεν ήταν για τέτοια....

που να μην πήγαινα, μου βάλε το διάολο μέσα μου.....

Από ποιά χώρα κατάγεται το ταγιέρ?

Αλλά γενικά χώσου.
Μια ζωή την έχουμε :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#32795 μέχρι να παντρευτείς ξενογ@μα όσο αντέχει ο φ@λλός σου... ε μόλις κάνεις 2-3 πιτσιρίκια είσαι ψιλοτραγικούλης :vava: