Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Ναι με ενα πινακακι εβγαλε αυτο το νουμερο..

Σωστα θυμασαι ace. 1.89 αλλα λεω 1,90! :s_tongue

Τα 2 μεγαλα ποστ πιο πανω θα τα διαβασω με την ησυχια μου μετα γιατι εχω δουλειτσα τωρα...

ace o ρολος το απαιτουσε.... :shifty:

Άλλο ένα δείγμα οτι μπορεί σαν παθολόγος να είναι εξαιρετική, αλλά σαν διαιτολόγος δεν έχει ούτε καν στοιχειώδη αίσθηση... :rtfm:
78kg είμαι εγώ που είμαι 5με 5,5 πόντους κοντότερος με ποσοστό λίπους που φλερτάρει με μονοψήφιο... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#122308 Να μιλησω ή να μην μιλησω.... χμμμμ :hmmm:
Καλα χεστο γιατι παιζει να τσακωθουμε κιολας με ορισμενους. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#122311 Γιατί να τσακωθείς, μας το έχεις πει δεκάδες φορές οτι υπήρξες χρόνια παχύσαρκος και κατάφερες και αδυνάτισες, δεν είπε κανείς οτι δεν γίνεται αλλά οτι θέλει τρομερή προσπάθεια, θέληση και αυτοσυγκράτηση... Που μάλλον σε καθιστά εξαίρεση και όχι κανόνα...

Στο σώμα (και και σε όλο το σύμπαν) ισχύει η αρχή της αδράνειας... Ο χοντρός έχει την τάση να μένει χοντρός, ο μυώδης το ίδιο κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#122315 Καλα ο Χανιμπ μου ειχε στειλει φωτος πριν και μετα... μιλαμε για τετοια φαση

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:Ον τοπικζ

Νέο από την Pizza Hut
Εικόνα

- Θα πιειτε κατι?
- Μια κοκα κολα διαίτης παρακαλω :lol:

Guys ξυπνατε,
η γιατρος μαλλον λεει "φυσιολογικο 78 κιλα" για να πεσει στα 90 τελικη τιμη. :rtfm: Αραβικο παζαρι ειναι, αφου τον βλεπει/ξερει με τι κουμασι εχει να κανει.
Αμα του πει 90 κιλα δε θα κατεβει απο τα 100. :help:
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
red_monster έγραψε:Γιατί να τσακωθείς, μας το έχεις πει δεκάδες φορές οτι υπήρξες χρόνια παχύσαρκος και κατάφερες και αδυνάτισες, δεν είπε κανείς οτι δεν γίνεται αλλά οτι θέλει τρομερή προσπάθεια, θέληση και αυτοσυγκράτηση... Που μάλλον σε καθιστά εξαίρεση και όχι κανόνα...

Στο σώμα (και και σε όλο το σύμπαν) ισχύει η αρχή της αδράνειας... Ο χοντρός έχει την τάση να μένει χοντρός, ο μυώδης το ίδιο κλπ κλπ

Γιατι red μου εχω πει πολλακις οτι αυτο που προσπαθει να κανει ο Geo ειναι μιξη και τον δυο (και αυτου που ξεκινησε να κανει αλλα και αυτο που του λετε εσεις). Αλλα ολοι του λετε μονο το ενα (και επειδη επιμενετε σε αυτη την γνωμη για αυτο και φοβαμαι οτι θα τσακωθουμε). Κανοντας μονο αυτο (και παντα εξαρταται τον οργανισμο και τον μεταβολισμο του) μπορει να κανει και μια τρυπα στο νερο. Απο την αλλη αμα κανει μονο αυτο που κανει τοτε θα φυγουν γρηγορα (με πολυ πεινα βεβαια) και μετα απο την χαρα του θα τα παρει πολυ γρηγορα. Οποτε και τα δυο αποτελεσματα θα ειναι ακυρα και 8α αποκαρδιωθει και μετα τον πουλο παλι και φτου ξανα απο την αρχη.

Εμενα ο σωματοτυπος μου ειναι περιεργος. Δηλαδη μεσα σε ενα μηνα μπορω να παρω μυικο παρα πολυ ευκολα με ελαχιστη προσπαθεια.
Να χασω λυπος πολυ δισκολα. Μετα απο 3 χρονια πλεον που εχω χασει 67 κιλα (ναι ειμαι πλεον 83 και εχω αλλα 5 για τον δικο μου στοχο ασχετα με το ιδανικο που λενε πολλοι) μπορω να πω οτι τα πολλα φυγανε με την διαιτα και γυμναστηριο εκανα μονο στην συντηρηση. (βεβαια και το καρτ βοηθαει οσο και να μην το πιστευετε). Ολες τις τροφες που του λετε (ενω η γιατρος του τις εκοψε) ειναι σωστες αλλα ΜΟΝΟ αν ασκειται. Αν δεν ασκειτε καλυτερα να τις κοψει μαχαιρι (αν δεν μπορει τουλαχιστον να τις περιορισει) και να μεινει μονο με αυτες της γιατρου.

Και οπως ειπατε μερικοι και φυσικα συμφωνω το Α και το Ω ειναι το μυαλο. Πρεπει να το βαλεις καλα στο μυαλο σου και να το πιστεψεις αλλιως παπαρια θα καταφερεις. Μετα ακολουθει η σωστη διατροφη για την ζωη και τον ελευθερο χρονο που εχει, μετα ο καλος υπνος και τελευταιο το γυμναστηριο. Το γυμναστηριο βοηθει περισσοτερο να σφιξεις λιγο και να μαζεψεις (στα αρχικα σταδια) και να χτισεις μετα τους μυες που θελεις (οταν εχεις ηδη χασει). Εγω αυτο ειδα.

Στο σταδιο που ειμαι τωρα κανω μονο διατροφη / διαιτα παλι χωρις να πηγαινω γυμναστηριο (οπως την πρωτη φορα που αρχισα διαιτα). Αν αρχισω το γυμναστηριο στην φαση διατροφης που ειμαι τωρα θα πρεπει να αλλαξω τις ωρες και το τι τρωω αλλιως ο οργανισμος 8α λιμοκτονισει και θα αρχισει να καιει μυες πρωτα και μετα λιπος.

Ειναι παρε δωσε ολη αυτη η κατασταση με τον οργανισμο. Κατι σαν το παρε δωσε με την γυναικα. Της δινεις χωρο για ενα βημα αυτη θα κανει δεκα. Ετσι λοιπον στην αρχη ο οργανισμος σου σοκαρετε. Προσπαθει να κρατησει οτι μπορει απο το λιπος που περνει γιατι θελει να καψει. Περνει λοιπον αυτο που θελει απο τις τροφες και μονο σε κατασταση αναγκης ανοιγει το ντουλαπι (λιπαποθηκες) για να τραφει οταν δεν του φτανουν. Του τραβας λοιπον το σκωτσεζικο ντουζ και ειναι σαν να πατας ποδι και του δειχνεις οτι μεγαλε... Αυτα που ηξερες να τα ξεχασεις... Ανοιξε το ντουλαπι να βρεις να καψεις γιατι ο μαλακας τελος.... Επτωχευσαμε.
Ε οκ. Πεισμωνει και αυτος και για καμμια εβδομαδα σου γαμει τα ραματα. Κολλημενος να μην θελει να καψει, το στομαχι να γουργουριζει, σου κραταει υγρα κλπ κλπ. Τον καλοπιανεις που και που (με κανα γλυκακι ή καποια τροφη που μπορει να σου εχει ληψει, αλλα παντα συγκρατημενα στους συνδιασμους και την ποσοτητα) Ε στο τελος σου λεει.... Ρε καριολη νικησες. Και αρχιζει να καιει τα ετοιμα και εσυ εχεις συνηθισει πλεον και βλεπεις 3-4 κιλα τον μηνα φευγουν, γιατι πλεον εγινε reset στις συνηθειες του οργανισμου του και τον εκπαιδευει απο την αρχη (καπου εδω βεβαια σταματει και η συγκριση με την γυναικα γιατι αυτη δεν προκειτε ποτε να αλλαξει συνηθιες).

Geo f1 έγραψε:Καλα ο Χανιμπ μου ειχε στειδλει φωτος πριν και μετα... μιλαμε για τετοια φαση

Geo οι φωτο ειναι παλιες. Τωρα ειμαι και αλλο μειων.... :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#122445 Δεν διαφωνώ με την λογική του σοκ, διαφωνώ με την εφαρμογή του σε τόσο αδρανής και καλομαθημένους οργανισμούς σαν του γκεάκου... Είδες οτι από την πρώτη ημέρα είχε ζαλάδες... :rtfm:

Πάνω από όλα η υγεία και η ομαλή μετάβαση, σκοπός είναι να το αγαπήσει όχι να τον τιμωρήσουμε που τόσα χρόνια ήταν υπέρβαρος και αδρανής...

Ένα 45' σοβαρά βάρη ή αερόβια, 2-3 φορές την εβδομάδα είναι ευεργετικά για απώλεια
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
red_monster έγραψε:Δεν διαφωνώ με την λογική του σοκ, διαφωνώ με την εφαρμογή του σε τόσο αδρανής και καλομαθημένους οργανισμούς σαν του γκεάκου... Είδες οτι από την πρώτη ημέρα είχε ζαλάδες... :rtfm:

Πάνω από όλα η υγεία και η ομαλή μετάβαση, σκοπός είναι να το αγαπήσει όχι να τον τιμωρήσουμε που τόσα χρόνια ήταν υπέρβαρος και αδρανής...

Eπρεπε να δεις ποσο υπερβαρος και αδρανης ημουνα. (τα μοτορσπορτ δεν τα υπολογιζω).
Η ζαλαδα ειναι αντιδραση του οργανισμου. Σε συνδιασμο με το καπνισμα που σιγουρα ασυναισθητα θα το εχει αυξησει λιγο παραπανω απο οσο καπνιζε (αν καπνιζει) και τον καφε ειναι λογικο. Ειναι σαν να κανεις αποτοξινοση.

red_monster έγραψε:Ένα 45' σοβαρά βάρη ή αερόβια, 2-3 φορές την εβδομάδα είναι ευεργετικά για απώλεια

Αεροβια ναι. Βαρη και μαλιστα πολλα (σοβαρα οπως τα λες) δεν νομιζω να βοηθανε.
Αλλα απο οσο καταλαβα ο Geakos περναγε απο το γυμναστηριο μονο απ'εξω και αυτο οταν πηγαινε στο σουβλατζιδικο πιο διπλα (οπως και εγω τα χρονια εκεινα). Αν ολες αυτες λοιπον τις συνηθειες τις εχει δοσει στην γιατρο, μαλλον για αυτο ξεκινησε τοσο αποτομη και δραστικη διαιτα. Αν παλι τις ελεγε οτι παω γυμναστηριο και λιωνω ισως να ηταν αλλη η διατροφη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Μεγάλος μύθος.
Διαβάστε λίγο kovathe απ' το πρωτότυπο και όχι μετάφραση.

Εγώ μιλάω για πράγματα που βλέπω αποτέλεσμα πλέον πάνω μου.
Απλά πολλοί ακούνε βάρη και σκέφτονται το Σβατζενέγκερ.

Ακόμα και γυναίκες που βλέπω στο γυμναστήριο με φοβερό σώμα κάνουν βάρη.
Μόνο αεροβική = χλαπατσίαση (καλό για την καρδιά βέβαια αλλά όχι σκέτο).
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
EDDIE_147 έγραψε:

Μεγάλος μύθος.
Διαβάστε λίγο kovathe απ' το πρωτότυπο και όχι μετάφραση.

Εγώ μιλάω για πράγματα που βλέπω αποτέλεσμα πλέον πάνω μου.
Απλά πολλοί ακούνε βάρη και σκέφτονται το Σβατζενέγκερ.

Ακόμα και γυναίκες που βλέπω στο γυμναστήριο με φοβερό σώμα κάνουν βάρη.
Μόνο αεροβική = χλαπατσίαση (καλό για την καρδιά βέβαια αλλά όχι σκέτο).

Αρα χρειαζομαστε μεταφραση στο "σοβαρα βαρη".
Γιατι εγω εβλεπα γυναικες με σωμα αγαλμα, αλλα κανανε μαχ 30-35 kg clean pulls οπου για ενα αντρα δεν θεωρουνται σοβαρα κιλα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#122473 Δεν μίλησα ούτε για πολλά κιλά, ούτε για λίγα αλλά για βάρη γενικά.

Εγώ όταν άρχισα να δίνω όλη μου την ενέργεια σε βάρη + αντικατάσταση κοιλιακών με σανίδα άρχισα να βλέπω γράμμωση στη θέση της μπάκας.

Τρέξιμο πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα για λόγους καρδιάς.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#122485 Εγώ για να χάσω τα 5-6 κιλά που θέλω αρκεί απλά να περιορίσω το αλκοόλ (μεγάλες ποσότητες
καθημερινά) και να αρχίσω να κάνω μια ωρίτσα ποδήλατο τη μέρα. Ξέρω ότι αν το κάνω σε 1.5
μήνα θα τα χάσω και μάλιστα χωρίς να αλλάξω τίποτα στη διατροφή μου. Δεν βρίσκω κίνητρο για
να το ξεκινήσω όμως, συνέχεια δικαιολογίες, τη μια μέρα βρέχει, την άλλη φυσάει πολύ, την παράλλη
έχω κανονίσει να βγω και θα πλακωθούμε στα τσίπουρα οπότε τι νόημα έχει κλπ. Τα βράδια που
κάθομαι σπίτι κατεβάζω 130gr ruffles και δύο λίτρα μπύρα, τα βράδια που βγαίνω πηγαίνω πιωμένος
και την πέφτω σε πιπίνια, παίρνω κανένα κινητό και μετά απορώ γιατί δεν το σηκώνουν ή βρίσκουν
δικαιολογίες. Εμ, δε γίνεται έτσι Μήτσο, δε γίνεται... Ναι μεν μένεις σταθερός στα 87 αλλά πρέπει να
χτυπήσεις 90ρα για να το πάρεις απόφαση?

Τα είπα και ησύχασα, συνεχίστε...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#122536 Μπιχλας...

Εγγύηση Ατομιλικατου.

Και γω ο μαλακας το αφηνω κ σαπιζει στο μπαλκονι...
Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#122545 Ατομιλικατου?

4 μήνες που δούλευα 850 μέτρα απ το σπίτι μου... πήγαινα με μηχανή. Άλλα επίπεδα τεμπελιάς :lipsealed: