Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mark
#114042 Είχα πάει πριν 5 μήνες στο συγκεκριμένο με 2 φιλαράκια εκ των οποίων ο ένας είχε ξαναπάει λίγες μέρες πριν και μας είχε πει πως ήταν πολύ καλό.

Το πρώτο που μας χάλασε, ήταν πως για κάποιο λόγο είχαν βάλει τον κλιματισμό στο φουλ κρύο επί 20 λεπτά, σε βαθμό που με το μπουφάν φορεμένο κρύωνες πολύ. Το είπαμε σε 3 διαφορετικούς από τους υπαλλήλους του μαγαζιού μέχρι να το κλείσουν.

Στη συνέχεια ήρθαν οι τηγανητές πατάτες να μας χαλάσουν ακόμη περισσότερο. Μιλάμε για έντονη γεύση "καλαμαρακίλας". (Hint: ο ίδιος έχει ψαροταβέρνα δίπλα οπότε μάλλον εκεί τις είχαν τηγανίσει στο ίδιο λάδι με διάφορα αλλά). Το είπαμε σε μια κοπέλα που πήρε πίσω τη μερίδα και είπε ότι θα ενημερώσει τον υπεύθυνο. Μετά από λίγο έρχεται ένας τύπος (με νεάντερταλ look) και λέει στο φίλο μου που είχε διαμαρτυρηθεί πρώτος, " εσύ είσαι που δεν σου άρεσαν οι πατάτες; Δεν πειράζει και άλλες να σου φέρω δεν θα τις θες. Άσε το καλύτερα. Δε θα στις χρεώσω."

Το κεμπάπ που ήρθε μετά οκ, τρωγόταν. Προσωπικά για τα γούστα μου όμως ούτε καν φτάνει τον Αλαντίν που είναι στην ίδια περιοχή και από το 1992 που πάω έχει την ίδια καλή ποιότητα.

< Z μου
Άβαταρ μέλους
By Mark
#114115 Με συγχωρείτε γιατί απάντησα στη δημοσίευση που είδα για τον Αρίστο και το είχα δει από tapatalk και ήταν στην τελευταία σελίδα χωρίς να βλέπω τα προηγούμενα για να καταλάβω πως επρόκειτο για λάθος thread.

Μιας και το θυμήθηκα, χωρίς να θέλω να διαφημίσω τον άλλον, το αναφέρω για να τονίσω τη διαφορετική αντιμετώπιση. Στον Aladdin θα τύχει να πάω στάνταρ μια φορά το δίμηνο. Ένα βράδυ λοιπόν που είμαι με ένα φίλο και τρώμε, έχοντας παραγγείλει ταμπουλέ, βλέπω πως δεν είναι όπως κάθε φορά στη γεύση και προφανώς του λείπει το λεμόνι. Φωνάζω έναν λοιπόν και του το λέω ευγενικά ζητώντας να μου φέρει λίγο. Ευχαρίστως μου λέει και μου φέρνει 2 λεμόνια κομμένα σε πιατάκι. Αφού έχουμε σχεδόν τελειώσει, έρχεται ο ίδιος και μου λέει "είχατε δίκιο για το ταμπουλέ, ήταν όντως χωρίς λεμόνι και ήταν έτσι όλη η παρτίδα που φτιάξαμε. Σας ευχαριστούμε πολύ, και διαλέχτε ότι θέλετε από τα γλυκά του καταλόγου και είναι κερασμένο από εμάς". Η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με το άλλο...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#114119 Εγω ξανατρωγα απ' του Κυρ Αριστου και σημερα, μιλαμε για τετοιο πατατράκ.
Δεν εχω ιδεα για το μαγαζι εσωτερικα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#114157 Στην πλατεια Βαθη, τα δυο αιγιπτιακα φαλαφελ. σουβλακια κοτοπουλο και κεμπαπ. Τιμη απαιχτη... φαλαφελ σαντουιτσ με 3 φαλαφελ μεσα κ.λ.π. 1 ευρω το σουβλακι κοτοπουλο σαντουιτσ με απο ολα 2 ευρω.... επειδη τα εχω φαει και στη Μ.Ανατολη ειναι απο γευση σωστοτατα... Τα 5 φαλαφελ (κεφτεδακια ) 1 ευρω για το σπιτι, καλυτερο σε μικρο βαθμο εκεινο που ειναι 50-70 μετρα πανω στη Λιοσιων λιγο πισω απο την πλατεια.
Το αλλο ειναι πανω στη γωνια ακριβως και ειναι μεγαλυτερο...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#114167 Εχω δοκιμασει φαλαφελ στο Sumsum Σολωνος κι Ασκληπιου γωνια. Νταξ καλό ειναι. Οχι κατι το ιδιαιτερο.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#120241 Για πείτε κάνα καλό wine bar κατα προτίμηση κεντρο Κολωνάκι..
Άβαταρ μέλους
By Chris
#120293 Καλά, αφού επιμήκυνε το κωλονάκι μέχρι αγίας ειρήνης ο rm ας το τραβήξω κι εγώ λίγο.

Βρεττός, στην Πλάκα, μοναδικό μέρος, σίγουρα λειτουργεί πάνω από αιώνα πλέον, αν σου αρέσει αυτό που πίνεις στο κατεβάζουν από το ράφι και το αγοράζεις

< using some app