Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#533204 Καλά αυτές οι ειδήσεις είναι σαν τις προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων για διάφορα ποδοσφαιρικά σαπάκια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#533217 :vava:

πιστεύω πώς όσα λεφτά και αν βγάζεις από αυτό καλό είναι να μην αγγίζεις τέτοιες υποθέσεις αν ασχολείσαι με πολιτικά :hmmm: δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες που υποστηρίζουν τον φλώρο

από την άλλη ο βορίδης είναι βορίδης

edit

το παραπάνω tweet είναι πραγματικό, γιατί μου κάνει μούφα..
Άβαταρ μέλους
By popolaros

αν και μεγαλο edit mod

δυο φορες ανεφερε οτι η νεα δημοκρατια ειναι αυτη που edit mod την ελλαδα. και ειναι αυτη που ξερει καλα να edit mod την ελλαδα και ξανα ειναι αυτη που θελει
να ερθει να την ξανα edit mod.

ψηφιστε ζωα τον κουλη για να φυγει ο κακος ο τσιπρας.
λαμογιααααααααααααααααααααααααα ολου του κοσμου εννωθειτε

αηδια

edit mod.Δεν γίνεται κάθε φορά να χρειάζεται κέντημα με edit mod το ποστ σου! Δεν είναι τρόπος αυτός να εκφράζεσαι σε ένα δημόσιο φόρουμ.[mod]
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Asimov έγραψε:Άδωνις Γεωργιάδης: Να ρυθμιστούν τα χρέη των κομμάτων όπως των πολιτών

Μιλάμε για τον ίδιο σαλτιμπάγκο που δήλωνε ότι "είναι ξεφτίλα ένας βουλευτής να μπαίνει στο λεωφορείο". :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#533357 Μπουμπούκος! :inlove:

Παίζει να είναι και πιο ηλίθιος από τον πρόεδρό του, αλλά δεν ξέρω, είναι σκληρός ο ανταγωνισμός... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#533385 Να και οι μπίζνες, κάτω από το τραπέζι άραγε ? Θα μάθουμε πολλά και θα βγούν λαβράκια στο κοντινό μέλλον γιατί δεν γίνεται να έχεις το βάζο με το μέλι και να μη βουτήξεις τα δάχτυλα μέσα, Ελληνικό φαινόμενο και καρατσεκαρισμένο επί 10ετίες, τώρα θα γινότανε το απίθανο να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα ? Ούτε στα παραμύθια δεν γίνονται αυτά.

https://europost.gr/skai-osmi-skandaloy ... s-prespes/
Άβαταρ μέλους
By trident1971
21 quadra έγραψε:Καλώς τα τα μαντάτα, τα έλεγα, δεν τα έλεγα ?

https://europost.gr/teleionoyn-kai-tin- ... -toyrkika/

:slap:

Κσλα αν παιζει αυτο ο Γαβρογλου πρεπει να λαβει την εσχατη των ποινων.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#533394 Ρε πστ μου! που τα ψωνίζετε τέτοια σάιτς; :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Corto Maltese έγραψε:Ρε πστ μου! που τα ψωνίζετε τέτοια σάιτς; :lol:

Αυτό ακριβώς θα ρωτούσα κι εγώ... :lol: :lol: Ένα κι ένα, διαλεχτά όλα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#533496 To θέμα είναι που τα - ψωνίζουμε - αυτά τα sites ή αν λένε τα πράγματα ως έχουν ? Ιδού η απορία που μάλλον δεν θα απαντηθεί like others.