Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
axel12p έγραψε:Kilomeater είναι δική σου; Φαίνεται λες και είναι βγαλμένη από περιοδικό. Πολύ ωραίος ο φωτισμός στο πρόσωπο του μικρού και στο δέντρο :s_thumbsup

ναι εκανα δοκιμες με το off camera flash να δω πως δουλευει κτλ..
εχει ενδιαφερον αλλα θελει διαβασμα και πολυ εξασκηση
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#49734 Βουτ γαματη η τελευταια. Ηλία ο φωτισμος στο προσωπο του πιτσιρικι, αφυσικος ως χαλια. Σαν αγκαλιτσας που τον ζουμπάς κ αναβει
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#49757 ΒΟΥΤ
πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και άκρως ατμοσφαιρικές.
2 παρατηρήσεις αν επιτρέπεις, πρόσεξε το bleeding στις άκρες των αυτοκινήτων (υποθέτω λόγω της επεξεργασίας, είτε χειροκίνητης είτε λόγω μεγάλου contrast) και προσπάθησε να περιλαμβάνονται και οι 2 προβολείς του αυτοκινήτου κάθε φορά(εκτός κι αν είναι σκόπιμο), έστω και ξυστά γιατί αισθάνεται ο θεατής ότι κάτι λείπει.
Η πρώτη με άλλη γωνία άνετα έμπαινε σε ημερολόγιο, και με το καφάσι μέσα εννοείται :s_thumbsup Περιβαλλοντικό αυτοκινητοπορτραίτο κι έτσ'.

@ bujinkan
Ωραίες και οι δύο, νομίζω καλύτερη η δεύτερη. Στην πρώτη αυτό το πολύ φωτεινό κομμάτι κάτω δεξιά τραβά το μάτι του θεατή και πάει κατευθείαν σ αυτό αντί να ταξιδεύει το μάτι σε όλη τη φωτογραφία. Χτυπάς κουδουνι "Entschuldingen Sie bitte!Κλείνεν ντας Φως βρε Μαστόρερ;", κλικάρεις σαν άρχοντας και τους αφήνεις στα σκοτάδια τους άτεχνους :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
JimClark έγραψε:Βουτ γαματη η τελευταια. Ηλία ο φωτισμος στο προσωπο του πιτσιρικι, αφυσικος ως χαλια. Σαν αγκαλιτσας που τον ζουμπάς κ αναβει

Μπορεί, δεν μπορώ να κρίνω υποκειμενικά γιατί είναι η φατσούλα του μικρού μου
Άβαταρ μέλους
By morpheus
JimClark έγραψε:Βουτ γαματη η τελευταια. Ηλία ο φωτισμος στο προσωπο του πιτσιρικι, αφυσικος ως χαλια. Σαν αγκαλιτσας που τον ζουμπάς κ αναβει

Εμένα γιατί μου φαίνεται μια χαρά το δέρμα του μικρού...;
Ναι έχει πάρει μια πορτοκαλάδα ( :s_omg ) αριστερά, προφανώς απο τον τοίχο και τις μπάλες τους δέντρου, αλλά αυτό στα δικά μου μάτια κάνει πιο ζεστό το αποτέλεσμα... τον "δένει" με τον χώρο... και το παράθυρο ως kicker του δίνει ωραίο rim...
Χάλια δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση...
Άβαταρ μέλους
By BOYT
Red Garland έγραψε:ΒΟΥΤ
πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και άκρως ατμοσφαιρικές.
2 παρατηρήσεις αν επιτρέπεις, πρόσεξε το bleeding στις άκρες των αυτοκινήτων (υποθέτω λόγω της επεξεργασίας, είτε χειροκίνητης είτε λόγω μεγάλου contrast) και προσπάθησε να περιλαμβάνονται και οι 2 προβολείς του αυτοκινήτου κάθε φορά(εκτός κι αν είναι σκόπιμο), έστω και ξυστά γιατί αισθάνεται ο θεατής ότι κάτι λείπει.
Η πρώτη με άλλη γωνία άνετα έμπαινε σε ημερολόγιο, και με το καφάσι μέσα εννοείται :s_thumbsup Περιβαλλοντικό αυτοκινητοπορτραίτο κι έτσ'.

δυστηχως λογω του κοσμου δεν μπορουσα να βγαλω φωτο οπως θα ηθελα και αυτη ειναι κροπαρισμενη γιατι ειναι ατομο δεξια ακριβως.
οι γωνιες ειναι ετσι λογω επεξεργασιαςλογικα ετσι μπορει και να φταει ο ευρυγωνιος λιγο, νομιζω δεν ειναι ασχημο ομως.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#52318 Η παρακάτω φωτογραφία δεν είναι δική μου, αλλά μιας γνωστής μου. Μου άρεσε τόσο πολύ, που είπα να την ανεβάσω και εδώ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με μια Nikon Coolpix 7000, η οποία είχε αγοραστεί γύρω στα 140€ από προσφορά του Multirama (που τότε έκλεινε και έδινε ότι εκθεσιακό είχε).

ΕικόναDSCN9282 by Axel12p, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#53095 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#54757 Μιας κ Σερρες μαζι με καθαρη ατμοσφαίρα χωρις φεγγάρι (μονο λιγο η υγρασία ηταν προβλημα αλλα σκεπάστηκε καλα η μηχανή) επρεπε να γινει ενα Startrail με το σπιτι:

ΕικόναHome LongL by GeorgTs, on Flickr

ιδιο σετ αλλα άλλη εκδοση:

ΕικόναHome fading by GeorgTs, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#54781 Γιώργο ωραία η υλοποίηση, αλλά νομίζω πως ήθελε πιο ευρυγώνιο φακό ώστε να φαίνεται όλο το σπίτι και περισσότερος ουρανός.