Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#102123 Εκτός από ποδήλατα υπάρχει άλλο όχημα που κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#103630 Τον κοίταξα τον κοτσυφα στο youtube, δεν είναι .
Ενα χρόνο σχεδόν που είμαι στη γειτονιά αυτή, κελαιδανε ασταμάτητα και είμαι περίεργος
(Το άλλο που έχει πολύ είναι κοράκια άλλα αυτά τα ξέρω)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#104595 Στις ετικέτες από κουτιά παπουτσιών Timberland αναφέρονται ο κωδικός, το μέγεθος σε (US, EU, UK κλπ), σύντομη περιγραφή του τύπου κλπ. Μεταξύ των άλλων αναφέρονται και δύο γράμματα σε μορφή κλάσματος όπως “W/L” “M/M” κλπ.

Εικόνα

Ξέρω ότι το πρώτο γράμμα υποδηλώνει το φάρδος του καλουπιού (πχ “W” σημαίνει Wide) αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το δεύτερο γράμμα. Εικάζω ότι ίσως να αναφέρεται αντίστοιχα στο μήκος, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ καμία αναφορά γι’ αυτό.

Ξέρεις κανείς τι σημαίνει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#104920 Θα μάθουμε...
Τους έστειλα ερώτημα. Ελπίζω να απαντήσουν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#104941 Γνωριζει κανεις γιατι στην Ελλαδα δεν χρησιμοποιουμε κ εμεις υδατοδιαλυτο χαρτι υγειας οπως σχεδον σε ολη την Ευρωπη; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
giannik1977 έγραψε:Γνωριζει κανεις γιατι στην Ελλαδα δεν χρησιμοποιουμε κ εμεις υδατοδιαλυτο χαρτι υγειας οπως σχεδον σε ολη την Ευρωπη; :hmmm:

Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα είναι υδατοδιαλυτά. Μάλιστα στο ZEWA που χρησιμοποιώ και ο κύλινδρος είναι υδατοδιαλυτός.
Δεν τον πετάμε στην λεκάνη βέβαια... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimitris
#104965 Νομίζω ότι όλα ειναι υδατοδιαλυτα. Νομίζω ότι ο λόγος που στην Ελλάδα οι αποχετεύσεις βουλώνουν αν πετάξουμε χαρτί μέσα στη λεκάνη ενώ σε άλλες χώρες όχι, έχει να κάνει με το σχεδιασμό της αποχέτευσης κ όχι με το χαρτί.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#104994 Έχω παρατηρήσει ότι πιο πολύ γυναίκες πετάνε το χαρτί μέσα! Τι διάολο τους μαθαίνουν οι μανάδες τους;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Έχω παρατηρήσει ότι πιο πολύ γυναίκες πετάνε το χαρτί μέσα! Τι διάολο τους μαθαίνουν οι μανάδες τους;

Αρκετες πετανε και τις σερβιετες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:
bill33 έγραψε:Θέλω να στείλω ενα δεματάκι βάρους ~10 κιλών στην Γερμανία.Ποια είναι η πιο οικονομική λύση;Κοίταξα σε acs κλπ και είναι φωτιά και λαύρα.Ακόμα και τα ελτα θέλουν κοντα 60€.

Όλες οι Ελληνικές courier στέλνουν στο εξωτερικό μέσω DHL ή TNT, οπότε πάνε απ' ευθείας σε αυτές. Δεν ξέρω προφανώς τι μπορεί να παίζει με τις εκπτώσεις που παίρνει η κάθε εταιρεία...

Αν η τιμή που θα σου πούνε είναι εντελώς εξωφρενική στείλε pm... Δεν νομίζω πάντως να πέσεις κάτω από τα 100 ευρώ... Υπάρχει και η ΤΝΤ express που το στέλνει με φορτηγό και είναι αρκετά φθηνή, με τίμημα το χρόνο παράσδοσης κάπου στην εβδομάδα...

Τελικά με ΕΛΤΑ το έστειλα.Η ΤΝΤ δεν δεχόταν να στείλει το δέμα με τις κολόνιες αν δεν τους έδινα τα δεδομενα ασφαλείας με τα συστατικά τους παρόλο που θα πηγαινε με νταλίκα και οχι αεροπλάνο.Αδύνατο να βρω κάτι τέτοιο για 30 διαφορετικές κολόνιες.Με αλλες κουριερ το ίδιο.
Στα Ελτα για 14 κιλά πηγε 82€,4€πιο πολλά απο την ΤΝΤ,αλλά μονο η ενημέρωση ότι υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν και δεν θα αποζημιωθώ υπήρχε .Εγώ τα έχω συσκευάσει καλά βέβαια.
Βλέπω ότι ήδη είναι στο αεροδρόμιο προς αναχώρηση ,το έχει αναλάβει η DHL .

Kοιτάωκαι τις τιμές της DHL για την ανάποδη αποστολή (Γερμανία Ελλάδα) και κλαίω.
Δεμα 41 κιλά 41€ :x :s_mad