Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#804565 Μόνο στο gmail έχει τέτοια ρύθμιση αλλά αφορά το gmail μόνο. Δεν μπορώ να μπω στις γενικότερες ρυθμίσεις του λογαριασμού γιατί Μ έχει πετάξει έξω
Άβαταρ μέλους
By Serf
#804657 Υπάρχει δοκιμασμένη εφαρμογή για να ακούμε απομακρυσμένα το "περιβάλλον" ενός android κινητού; Ιδανικά η εφαρμογή να μην φαίνεται με κλειδωμένη οθόνη...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Υπάρχει δοκιμασμένη εφαρμογή για να ακούμε απομακρυσμένα το "περιβάλλον" ενός android κινητού; Ιδανικά η εφαρμογή να μην φαίνεται με κλειδωμένη οθόνη...

Ρώτα στο πρωθυπουργικό μέγαρο. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#805051 Μαγκεsh είχε η γυναίκα ένα Huawei P20 pro και τα έπαιξε τελείως. Θέλει να πάρει πάλι Huawei, τι προτείνουμε στα ίδια και καλύτερα specs? Βασικό να έχει πολύ καλή κάμερα και αρκετή μνήμη.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#805053 Το ξέρει υποθέτω ότι στα καινούρια Huawei δεν έχει Google services έτσι?
Άβαταρ μέλους
By Morx
Anonymous Founder έγραψε:Σε όλα όντως;

Απο τα Ρ40 series και επειτα, δεν εχουν Google services/apps.
Οσοι ισχυριζονται οτι "ελα μωρε με την πατεντα εγκαθιστανται" δεν ξερουν την τυφλα τους ή δεν τους πειραζουν οι 1002 bugιές που θα κληθουν να αντιμετωπισουν. Χωρια τα security risks τετοιου εγχειρηματος με sideloading τροποποιημενων .apk
Άβαταρ μέλους
By NickTG

Ναι.
Επίσης στα τελευταία δεν έχει 5G.

Morx έγραψε:

Απο τα Ρ40 series και επειτα, δεν εχουν Google services/apps.
Οσοι ισχυριζονται οτι "ελα μωρε με την πατεντα εγκαθιστανται" δεν ξερουν την τυφλα τους ή δεν τους πειραζουν οι 1002 bugιές που θα κληθουν να αντιμετωπισουν. Χωρια τα security risks τετοιου εγχειρηματος με sideloading τροποποιημενων .apk

Δεν ξέρω ποια πατέντα εννοείς αλλά υπάρχει εφαρμογή που σου δίνει απευθείας πρόσβαση στις εφαρμογές του play store ενώ έχει και στο store της Huawei το Gspace.

Από εκεί και πέρα ανάλογα τι θες να κάνεις με το κινητό μπορεί να μην χρειαστείς κανένα από τα 2.

Πάλι βέβαια καλό είναι όποιος θέλει να αγοράσει να είναι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#805064 Μιλάς με γρίφους γέροντα...

Η ουσία είναι αγοράζουμε ή όχι;

Γιατί τα Huawei είναι μάλλον τα καλύτερα κινητά Android.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#805067 Ναι τα ατιμα. Κι εγω βλεπω τα σπεκς τους και μου τρεχουν τα σαλια. Απλα δεν εχω τις γνωσεις να ανταπεξελθω σε αυτη την κατασταση του μπλοκαρισματος των εφαρμογων και τα εχω ξεγραψει απο το μυαλο μου...
Άβαταρ μέλους
By Morx
Νίκος Παππάς έγραψε:Μιλάς με γρίφους γέροντα...

.

Σε hardware specs, ειναι.

Το λογισμικο τους ειναι για τ'αναθεμα ομως. Εχω το P30 απο "day1" ... εχω συφιλιασει τοσο πολυ, που ο μονος λογος που το κραταω ειναι γιατι ακομα παει "σφαιρα".
Οταν εχω χρονο και ακομα ενδιαφερεσαι μπορω να σου κανω μια λιστα με 1002 βλακειες που δημιουργουν θεματα ενω σε αντιστοιχα UI αλλων πιο "σοβαρων" εταιρειων δεν τα ειχα ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Νίκος Παππάς έγραψε:Μιλάς με γρίφους γέροντα...

.

Είναι σχετικό.
Δεν είναι απάντηση ναι ή όχι δυστυχώς.

Κοιτάς τι θες να κάνεις μας ρωτάς να σου πούμε αν γίνεται και αποφασίζεις. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#805084 Προβληματίστηκα με τη μη εφαρμογή του Play Store, αλλά απ'ότι διάβασα το Gspace κάνει δουλίτσα και μάλλον θα πάμε για το Huawei P50 Pro. Η γυναίκα χρησιμοποιεί apps ελληνικών τραπεζών, το Gmail, Facebook/Messenger, Instagram, Viber, το Family Link και ένα δύο ακόμα που έχουμε για τις κάμερες και τον συναγερμό του σπιτιού.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dodger έγραψε:Προβληματίστηκα με τη μη εφαρμογή του Play Store, αλλά απ'ότι διάβασα το Gspace κάνει δουλίτσα και μάλλον θα πάμε για το Huawei P50 Pro. Η γυναίκα χρησιμοποιεί apps ελληνικών τραπεζών, το Gmail, Facebook/Messenger, Instagram, Viber, το Family Link και ένα δύο ακόμα που έχουμε για τις κάμερες και τον συναγερμό του σπιτιού.

Πόσο το βρίσκεις?
Δες και αυτό:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09 ... 1OLE&psc=1
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#805093 Ρε συ, δε βγάζω άκρη, ακόμα δε παντρεύτηκα :s_mad :protest: :rtfm: :s_whiteflag Της έχει κάτσει να πάρει Huawei, που το είχε συνηθίσει, θα το πάρουμε και τελειώνει το πανηγύρι. 850 το βρήκε.