Serf έγραψε:Υπάρχει δοκιμασμένη εφαρμογή για να ακούμε απομακρυσμένα το "περιβάλλον" ενός android κινητού; Ιδανικά η εφαρμογή να μην φαίνεται με κλειδωμένη οθόνη...
Ρώτα στο πρωθυπουργικό μέγαρο.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Anonymous Founder έγραψε:Σε όλα όντως;
Απο τα Ρ40 series και επειτα, δεν εχουν Google services/apps.
Οσοι ισχυριζονται οτι "ελα μωρε με την πατεντα εγκαθιστανται" δεν ξερουν την τυφλα τους ή δεν τους πειραζουν οι 1002 bugιές που θα κληθουν να αντιμετωπισουν. Χωρια τα security risks τετοιου εγχειρηματος με sideloading τροποποιημενων .apk
Anonymous Founder έγραψε:Σε όλα όντως;
Ναι.
Επίσης στα τελευταία δεν έχει 5G.
Morx έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Σε όλα όντως;
Απο τα Ρ40 series και επειτα, δεν εχουν Google services/apps.
Οσοι ισχυριζονται οτι "ελα μωρε με την πατεντα εγκαθιστανται" δεν ξερουν την τυφλα τους ή δεν τους πειραζουν οι 1002 bugιές που θα κληθουν να αντιμετωπισουν. Χωρια τα security risks τετοιου εγχειρηματος με sideloading τροποποιημενων .apk
Δεν ξέρω ποια πατέντα εννοείς αλλά υπάρχει εφαρμογή που σου δίνει απευθείας πρόσβαση στις εφαρμογές του play store ενώ έχει και στο store της Huawei το Gspace.
Από εκεί και πέρα ανάλογα τι θες να κάνεις με το κινητό μπορεί να μην χρειαστείς κανένα από τα 2.
Πάλι βέβαια καλό είναι όποιος θέλει να αγοράσει να είναι σίγουρος.

Η ουσία είναι αγοράζουμε ή όχι;
Γιατί τα Huawei είναι μάλλον τα καλύτερα κινητά Android.
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Μιλάς με γρίφους γέροντα...
.
Σε hardware specs, ειναι.
Το λογισμικο τους ειναι για τ'αναθεμα ομως. Εχω το P30 απο "day1" ... εχω συφιλιασει τοσο πολυ, που ο μονος λογος που το κραταω ειναι γιατι ακομα παει "σφαιρα".
Οταν εχω χρονο και ακομα ενδιαφερεσαι μπορω να σου κανω μια λιστα με 1002 βλακειες που δημιουργουν θεματα ενω σε αντιστοιχα UI αλλων πιο "σοβαρων" εταιρειων δεν τα ειχα ΠΟΤΕ.
Νίκος Παππάς έγραψε:Μιλάς με γρίφους γέροντα...
.
Είναι σχετικό.
Δεν είναι απάντηση ναι ή όχι δυστυχώς.
Κοιτάς τι θες να κάνεις μας ρωτάς να σου πούμε αν γίνεται και αποφασίζεις.
Dodger έγραψε:Προβληματίστηκα με τη μη εφαρμογή του Play Store, αλλά απ'ότι διάβασα το Gspace κάνει δουλίτσα και μάλλον θα πάμε για το Huawei P50 Pro. Η γυναίκα χρησιμοποιεί apps ελληνικών τραπεζών, το Gmail, Facebook/Messenger, Instagram, Viber, το Family Link και ένα δύο ακόμα που έχουμε για τις κάμερες και τον συναγερμό του σπιτιού.
Πόσο το βρίσκεις?
Δες και αυτό:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09 ... 1OLE&psc=1
Της έχει κάτσει να πάρει Huawei, που το είχε συνηθίσει, θα το πάρουμε και τελειώνει το πανηγύρι. 850 το βρήκε.