Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:Άρα κάτσε για να καταλάβω τι λες.

Ένας πραγματογνώμονας καταθέτει μια μελέτη σε έναν οργανισμό η οποία τον οδηγεί να βγάλει ένα συμπέρασμα.

Αποδεικνύεται ότι η μελέτη λέει μπαρούφες γιατί αυτός που κατέθεσε τη μελέτη είναι τελικά άσχετος (και ούτε καν μέλος του ΤΕΕ πχ) και σου φταίει η κυβέρνηση;;

Σοβαρά τώρα ;

Θα ελεγχθεί λοιπόν το πόρισμα από τον Άρειο πάγο για να δούμε ποιος τελικά λέει μπαρούφες και οδηγεί τον οργανισμό σε λάθος συμπεράσματα.
< >

Επειδή πάλι δεν κατάλαβες, σου εξηγώ:

Είναι ευθύνη του εθνικού οργανισμού ποιος καταθέτει μια μια έκθεση, ποια μελέτη θα λάβει υπόψη του, αν είναι πλήρως τεκμηριωμένη, αν έχει σφραγίδα ΤΕΕ κτλ. :roll:

Ο οργανισμός ναι μεν είναι αυτόνομη υπηρεσία αλλά υπάγεται στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. :s_dunno

Οτι ο Λακαφώσης κατέθεσε με το ζόρι μια έκθεση/μελέτη στον ΕΟΔΑΣΑΑΜ ή του ζητήθηκε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
saxon_747 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Άρα κάτσε για να καταλάβω τι λες.

Ένας πραγματογνώμονας καταθέτει μια μελέτη σε έναν οργανισμό η οποία τον οδηγεί να βγάλει ένα συμπέρασμα.

Αποδεικνύεται ότι η μελέτη λέει μπαρούφες γιατί αυτός που κατέθεσε τη μελέτη είναι τελικά άσχετος (και ούτε καν μέλος του ΤΕΕ πχ) και σου φταίει η κυβέρνηση;;

Σοβαρά τώρα ;

Θα ελεγχθεί λοιπόν το πόρισμα από τον Άρειο πάγο για να δούμε ποιος τελικά λέει μπαρούφες και οδηγεί τον οργανισμό σε λάθος συμπεράσματα.
< >

Επειδή πάλι δεν κατάλαβες, σου εξηγώ:

Είναι ευθύνη του εθνικού οργανισμού ποιος καταθέτει μια μια έκθεση, ποια μελέτη θα λάβει υπόψη του, αν είναι πλήρως τεκμηριωμένη, αν έχει σφραγίδα ΤΕΕ κτλ. :roll:

Ο οργανισμός ναι μεν είναι αυτόνομη υπηρεσία αλλά υπάγεται στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. :s_dunno

Οτι ο Λακαφώσης κατέθεσε με το ζόρι μια έκθεση/μελέτη στον ΕΟΔΑΣΑΑΜ ή του ζητήθηκε; :hmmm:

Μισό λοιπόν να το καταλάβω.

Καταθέτω μια μελέτη λοιπόν την οποία υιοθετεί ένας οργανισμός και βγάζει ένα πόρισμα.

Η μελέτη μου ήταν λάθος και οδήγησε τον οργανισμό σε λάθος συμπέρασμα.

Μου λες λοιπόν ότι την ευθύνη δε την έχω εγώ, ούτε ο οργανισμός αλλά η κυβέρνηση;;

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Lalfamaz έγραψε:https://www.ertopen.com/index.php/news/ellada/item/75985-tessera-asymvivasta-kai-ena-skandalo-gia-ton-proedro-tou-eodasaam

Πιο ανεξάρτητος πεθαίνεις.

Προφανώς και ο Άρειος Πάγος γι' αυτό παρενέβη. :shifty:

Χωρίς όλα αυτά θα γινόταν πρόεδρος οργανισμού; Όχι. Οπότε;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:Το ότι συνεχίζεις να αποκαλείς κάποιον άσχετο επειδή δεν είναι μέλος του ΤΕΕ, ενώ έχει αποδειχθεί ότι αυτό δεν ισχύει σημαίνει ότι είσαι είτε βλάκας είτε τρολάρεις πράγμα το οποίο απαγορεύεται ρητά από κάθε κανονισμό κάθε φόρουμ παγκοσμίως. Βλάκας δεν είσαι, απλά επισημαίνω ότι το ότι τα κομματόσκυλα της ΝΔ δε χρησιμοποιείτε "κακιές" λέξεις που δεν επιτρέπονται από την μικροαστική σας καταγωγή και θέση, δε σημαίνει ότι δεν παραβιάζετε κανονισμούς

Κορτο δε χρειάζεται ένταση. :)

Ο συγκεκριμένος:
1. Ζωγράφιζε δεξαμενές
2. Έκανε υποθέσεις για το μέγεθος τους
3. Έκανε υποθέσεις για το περιεχόμενο
4. Έκανε μια μελέτη cfd και δε ξέρω ‘‘γώ τι για να αποδείξει τη πυροσφαιρα
5. Κατέθεσε μελέτη στην οποία απ ότι φαίνεται βασίστηκε το πόρισμα ενός οργανισμού για να βγούνε συμπεράσματα για εάν υπήρχε παράνομο φορτίο το οποίο συγκάλυψε η κυβέρνηση

…και τελικά:
1. Όλα τα από πάνω αποδέχθηκαν εντελώς λάθος
2. Είναι επι της ουσίας δημοσιογράφος

Λυπάμαι αλλα τον θεωρώ άσχετο αλλά και θύμα της υπόθεσης.

Η άποψη μου για το ΤΕΕ σοβαρά τώρα, ειναι ότι δεν έχει πάρει καν το πτυχίο αλλά θα φανεί στη πορεία. Τον θυμάμαι από μικρό στους 4τ και στα κανάλια.

Αυτά.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:Μισό λοιπόν να το καταλάβω.

Καταθέτω μια μελέτη λοιπόν την οποία υιοθετεί ένας οργανισμός και βγάζει ένα πόρισμα.
Η μελέτη μου ήταν λάθος και οδήγησε τον οργανισμό σε λάθος συμπέρασμα.

Μου λες λοιπόν ότι την ευθύνη δε την έχω εγώ, ούτε ο οργανισμός αλλά η κυβέρνηση;;

< >

Αν δεν κατάλαβες ήδη, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω - μάλλον τρολάρεις ή παίζει κάτι άλλο.

Παρόλα αυτά, ας κάνω μια τελευταία προσπάθεια:

1. Ο Λακαφώσης (βασικά η ΕΔΑΚΟ - μέλος της οποίας είναι ο Λακαφώσης) έκανε μια μελέτη για λογαριασμό των πελατών του. Στην πραγματικότητα δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Ας γράψει ότι η γη είναι επίπεδη. Κακό στους πελάτες του θα κάνει. :s_no

2. Αυτή τη μελέτη υιοθέτησε ο (επίσημος) ΕΟΔΑΣΣΑΑΜ, χωρίς να το ψάξει παραπάνω. Έτσι απλά, πείστηκε ότι η γη είναι επίπεδη. Αυτό σημαίνει είτε οτι ο Λακαφώσης έχει τεκμηριώσει επαρκώς την άποψή του, είτε ότι οι άλλοι είναι ηλίθιοι. Τόσοι επιστήμονες με σφραγίδες και μέλη ΤΕΕ εκεί στον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν οτι ο Λακαφώσης (που δεν έχει και σφραγίδα), λέει αρλούμπες; :hmmm: δλδ, μπορείς εσύ να καταλάβεις οτι ο Λακαφώσης λέει παπαριές αλλά τα μέλη του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, οχι. :lol:

3. Άρα τίθεται θέμα επάρκειας γνώσεων και ικανότητας των στελεχών του ΕΟΔΑΣΑΑΜ αλλά και άλλα ζητήματα.

4. Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ παρόλα αυτά, δε φύτρωσε. Κάποιος συνέστησε τον οργανισμό, κάποιος διόρισε τα μέλη του. Μάλιστα, η στελέχωση του κόστισε 4,5εκ. €.

Σύμφωνα δε με τον Σταϊκούρα, ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ έιναι "κατάκτηση" ενώ ο Σκέρτσος μέχρι προχθέςεκθείαζε το πόρισμα "για τις διαχρονικές συστημικές αστοχίες και ελλείψεις που σε συνδυασμό με ανθρώπινα λάθη οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και πώς όλα αυτά δεν θα επαναληφθούν ποτέ».
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887769 Ο Κυριάκος όμως; Μήπως δεν ήξερε; Μήπως τον ξεγέλασαν ( ξανά) ; Τί έλεγε για το πόρισμα;

Να μας πει ο Λαλfamas .
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
g8777 έγραψε:Ο Κυριάκος όμως; Μήπως δεν ήξερε; Μήπως τον ξεγέλασαν ( ξανά) ; Τί έλεγε για το πόρισμα;

Να μας πει ο Λαλfamas .

Εικόνα

Ναι τι;
Περιμένουμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του βίντεο με την συνέντευξη στον Σρόιτερ.
O Λακαφώσης υποστηρίζει ότι το βίντεο είναι πλαστό και το γνήσιο είναι αυτό.
Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι ο Σρόιτερ δεν είναι γραμμένος στην ΕΣΗΕΑ, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή και ας ψάξουν από τώρα λαγούμι να κρυφτούν η καριόλα με τη Ζωζώ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#887793 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 25/2025 Ενημέρωση για επιστολή πανεπιστημίου Πίζα

https://www.harsia.gr/index.php/2025/04 ... mioy-piza/

Η επιστολή:

Απρ 2025, 1:34 μμ, ο χρήστης «Gabriele Landucci <[email protected]>» έγραψε:

Good morning

the following text:

“47 External expertise was sought, in particular in relation to the possible causes and consequences of the fire that occurred immediately after the collision. This included: an expertise from RI.SE Research Institutes of Sweden, University of Ghent (BE), University of Pisa (IT), RST Labs (DE), and Professor of Chemical Engineering Mr. Konstandopoulos.”

is part of the section describing “Team of investigators and resources”. University of Pisa and related anonymous experts did not sign any agreement on that.

The document issued was not reviewed nor authorized by University of Pisa.

I need that the following actions are taken:

Modify the report, excluding University of Pisa from Section 2.4

Edit the remaining text, in order to cancel the two other occurrences of the report where explicit reference to University of Pisa is made (478, 488);

Exclude any further reference to University of Pisa involvement in this matter before and from now on

You cannot report any reference to University of Pisa without any signed agreement. My former communication is an informal and individual e-mail to Mr. Accou on January 9th 2025 in order for him to be aware about a scientific generic problem, in generic conditions, and totally out of the Tempi case or any possible case history.

Please let me know,

Regards,

Gabriele Landucci

Prof. Gabriele Landucci, PhD

Associate professor of chemical engineering

Department of Civil and Industrial Engineering, University of Pisa

Largo Lucio Lazzarino, 1, 56126, Pisa, Italy

Tel. +39-0502217907; e-mail: [email protected]

Από ότι καταλαβαίνω, τον πανεπιστήμιο της Πίζας, δεν καταργεί το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, απλά δεν πληρώθηκαν για να το επιβεβαιώσουν ή οχι. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και τους ζητάνε να αφαιρεθούν τα references στο πανεπιστήμιο.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση τα όσα συμβαίνουν τελευταία, αλλα εδώ και 4 μέρες η ανάκριση έχει προχωρήσει στους κατηγορουμένους του υπουργείου.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
saxon_747 έγραψε:ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 25/2025 Ενημέρωση για επιστολή πανεπιστημίου Πίζα

Η επιστολή:

Good morning

the following text:

“47 External expertise was sought, in particular in relation to the possible causes and consequences of the fire that occurred immediately after the collision. This included: an expertise from RI.SE Research Institutes of Sweden, University of Ghent (BE), University of Pisa (IT), RST Labs (DE), and Professor of Chemical Engineering Mr. Konstandopoulos.”

is part of the section describing “Team of investigators and resources”. University of Pisa and related anonymous experts did not sign any agreement on that.

Edit the remaining text, in order to cancel the two other occurrences of the report where explicit reference to University of Pisa is made (478, 488);

Exclude any further reference to University of Pisa involvement in this matter before and from now on

You cannot report any reference to University of Pisa without any signed agreement. My former communication is an informal and individual e-mail to Mr. Accou on January 9th 2025 in order for him to be aware about a scientific generic problem, in generic conditions, and totally out of the Tempi case or any possible case history.

Please let me know,

Regards,

Gabriele Landucci

Από ότι καταλαβαίνω, τον πανεπιστήμιο της Πίζας, δεν καταργεί το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, απλά δεν πληρώθηκαν για να το επιβεβαιώσουν ή οχι. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και τους ζητάνε να αφαιρεθούν τα references στο πανεπιστήμιο.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση τα όσα συμβαίνουν τελευταία, αλλα εδώ και 4 μέρες η ανάκριση έχει προχωρήσει στους κατηγορουμένους του υπουργείου.

Το ότι δε «πληρώθηκε» είναι δική σου εικασία και δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.

Το πανεπιστήμιο ζητάει να εξαιρεθεί η αναφορά γιατί το κείμενο που προφανώς δημοσιεύτηκε δεν έχει πάρει την έγκριση του = προφανώς διαφωνεί.

Δε μπορεί να συμπεριληφθεί χωρίς υπογεγραμμένη συμφωνία.

Συμφωνία δεν εννοεί χρηματική. Εννοεί να είναι σύμφωνο το πανεπιστήμιο με το συμπέρασμα γιατί γίνεται αναφορά σε αυτό.

Δηλαδή αναφέρθηκε το πανεπιστήμιο ότι και καλά συμφωνεί με τα ευρήματα και αυτό λέει, ούτε καν…βγάλτε μας γιατί εμείς δε συμφωνήσαμε σε κάτι τέτοιο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Nikos! έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Το ότι συνεχίζεις να αποκαλείς κάποιον άσχετο επειδή δεν είναι μέλος του ΤΕΕ, ενώ έχει αποδειχθεί ότι αυτό δεν ισχύει σημαίνει ότι είσαι είτε βλάκας είτε τρολάρεις πράγμα το οποίο απαγορεύεται ρητά από κάθε κανονισμό κάθε φόρουμ παγκοσμίως. Βλάκας δεν είσαι, απλά επισημαίνω ότι το ότι τα κομματόσκυλα της ΝΔ δε χρησιμοποιείτε "κακιές" λέξεις που δεν επιτρέπονται από την μικροαστική σας καταγωγή και θέση, δε σημαίνει ότι δεν παραβιάζετε κανονισμούς

Ο συγκεκριμένος:
1. Ζωγράφιζε δεξαμενές
5. Κατέθεσε μελέτη στην οποία απ ότι φαίνεται βασίστηκε το πόρισμα ενός οργανισμού για να βγούνε συμπεράσματα για εάν υπήρχε παράνομο φορτίο το οποίο συγκάλυψε η κυβέρνηση

…και τελικά:

Η άποψη μου για το ΤΕΕ σοβαρά τώρα, ειναι ότι δεν έχει πάρει καν το πτυχίο αλλά θα φανεί στη πορεία. Τον θυμάμαι από μικρό στους 4τ και στα κανάλια.

Αυτά.

< >

Νίκο απαντάω απλά και επί προσωπικού. Πτυχία δίνω εγώ και οι συνάδελφοί μου. Όχι κάποιο επιμελητήριο με εξετάσεις της πλάκας. Να θεωρούμε τα επιμελητήρια ανώτερα από τα ΑΕΙ, με προσβάλει. Δε λέω ότι το κάνετε επίτηδες, αλλά έτσι είναι. Για τον Λακαφώση ουδέποτε εξέφρασα γνώμη, δεν έχω άποψη μπορεί να είναι άσχετος, μπορεί και να μην είναι. Δεν εξαρτάται από το ΤΕΕ όμως η επάρκειά του. Και για το ζήτημα επίσης δεν έχω άποψη, ίσα ίσα θεωρώ ότι το ζήτημα της πυρόσφαιρας είναι δευτερεύον, το έχω γράψει αρκετές φορές.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Nikos! έγραψε:
saxon_747 έγραψε:ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 25/2025 Ενημέρωση για επιστολή πανεπιστημίου Πίζα

Η επιστολή:

Good morning

the following text:

Please let me know,

Regards,

Gabriele Landucci

Το ότι δε «πληρώθηκε» είναι δική σου εικασία και δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.

Το πανεπιστήμιο ζητάει να εξαιρεθεί η αναφορά γιατί το κείμενο που προφανώς δημοσιεύτηκε δεν έχει πάρει την έγκριση του = προφανώς διαφωνεί.

Δε μπορεί να συμπεριληφθεί χωρίς υπογεγραμμένη συμφωνία.

Συμφωνία δεν εννοεί χρηματική. Εννοεί να είναι σύμφωνο το πανεπιστήμιο με το συμπέρασμα γιατί γίνεται αναφορά σε αυτό.

Δηλαδή αναφέρθηκε το πανεπιστήμιο ότι και καλά συμφωνεί με τα ευρήματα και αυτό λέει, ούτε καν…βγάλτε μας γιατί εμείς δε συμφωνήσαμε σε κάτι τέτοιο.

< >

Καταλαβαίνεις ( ;) φυσικά ότι επιβεβαιώνεις τον Σαξονα με αυτά που γράφεις. :lol: Η Πίζα απλά προστατεύει τα πνευματικά της δικαιώματα, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Μιλάμε για κατανόηση κειμένου από τα Λιντλ τώρα, όχι αστεία.
Φορ εξαμπλ. :shifty:

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκτενώς στο πόρισμα του Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων, τονίζοντας πως «πρώτον, εντοπίζει τις αιτίες του δυστυχήματος στους λάθος χειρισμούς ενός τοπικού σταθμάρχη και στην αδράνεια ενός μηχανοδηγού. Δεύτερον, περιγράφει τις χρόνιες ελλείψεις των σιδηροδρόμων, οι οποίες συνέβαλαν στο μοιραίο».

Απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης, τους κάλεσε να τοποθετηθούν αν αποδέχονται το πόρισμα, τονίζοντας πως «θα ήθελα να ακούσω από τους αρχηγούς των κομμάτων αν δέχονται επί της αρχής το κείμενο αυτό, αν συμφωνούν ότι είναι ένα αντικειμενικό κείμενο το οποίο πρέπει να το δεχτούμε στην ολότητά του».

https://www.ethnos.gr/Politics/article/ ... dhgoynayta

Άκου τώρα κάτι πράγματα Νίκο. Να σας έχουνε οι Σιλες και οι Ζουκωφ εγια μολα εγια λεσα μέσα σε έναν μήνα. :shifty:

@ Κόρτο

Φυσικά και δεν είναι η πυροσφαιρα το ζητούμενο, αυτά τα ζορικα κόλπα του Μαξίμου είναι πανάρχαια τακτική. Οποιοσδήποτε έχει απομείνει με ραχοκοκαλιά και διαβάζει αυτό

απλά ασφυκτιά από την έλλειψη οξυγόνου.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:Το πανεπιστήμιο ζητάει να εξαιρεθεί η αναφορά γιατί το κείμενο που προφανώς δημοσιεύτηκε δεν έχει πάρει την έγκριση του = προφανώς διαφωνεί.

Ούτε συμφωνεί, ούτε διαφωνεί και το γράφει ξεκάθαρα: ΅The document issued was not reviewed nor authorized by University of Pisa.". :rtfm:

Nikos! έγραψε:Δε μπορεί να συμπεριληφθεί χωρίς υπογεγραμμένη συμφωνία.

Σωστά, γιαυτό ζητάνε να αφαιρεθεί κάθε αναφορά στο πανεπιστήμιο από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Nikos! έγραψε:Συμφωνία δεν εννοεί χρηματική. Εννοεί να είναι σύμφωνο το πανεπιστήμιο με το συμπέρασμα γιατί γίνεται αναφορά σε αυτό.

Το (όποιο) πανεπιστήμιο ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί με τα συμπεράσματα. Πιστοποιεί την μέθοδο που ακολουθήθηκέ για να βγεί το συμπέρασμα. Εννοείται οτι πληρώνονται γι'αυτό. Το πανεπιστήμιο της Γάνδης π.χ. έλαβε 15000€.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Ο συγκεκριμένος:
1. Ζωγράφιζε δεξαμενές

…και τελικά:

Αυτά.

< >

Νίκο απαντάω απλά και επί προσωπικού. Πτυχία δίνω εγώ και οι συνάδελφοί μου. Όχι κάποιο επιμελητήριο με εξετάσεις της πλάκας. Να θεωρούμε τα επιμελητήρια ανώτερα από τα ΑΕΙ, με προσβάλει. Δε λέω ότι το κάνετε επίτηδες, αλλά έτσι είναι. Για τον Λακαφώση ουδέποτε εξέφρασα γνώμη, δεν έχω άποψη μπορεί να είναι άσχετος, μπορεί και να μην είναι. Δεν εξαρτάται από το ΤΕΕ όμως η επάρκειά του. Και για το ζήτημα επίσης δεν έχω άποψη, ίσα ίσα θεωρώ ότι το ζήτημα της πυρόσφαιρας είναι δευτερεύον, το έχω γράψει αρκετές φορές.

Θα το εξηγήσω διαφορετικά λοιπόν.

Θεωρώ ότι ο λόγος που δεν είναι στο ΤΕΕ δεν είναι το ταμείο. Πιστεύω ότι είναι τεράστιο προσόν να έχεις τη δυνατότητα να υπογράφεις τεχνικά έργα.

Θεωρώ ότι απλά δε πήρε ποτέ το πτυχίο και τότε θα μιλάμε για τεράστια κοροϊδία. Μένει να αποδειχθεί μέσα από τον έλεγχο που θα κάνει η δικαιοσύνη.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:
Η επιστολή:

Good morning

the following text:

Please let me know,

Regards,

Gabriele Landucci

Εντωμεταξύ το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι το πανεπιστήμιο της Πίζας ζητάει να αφαιρεθεί η αναφορά στο όνομά του, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

Δεν αναφέρει πουθενά αν συμφωνεί ή αν διαφωνεί, απλά ότι δεν έχει εξετάσει το έγγραφο.

Επίσης, ο Ιταλός καθηγητής αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι το όποιο σχόλιό του ήταν μία γενική αναφορά και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! Φαντάζομαι γιατί δεν την έχει εξετάσει.

Πιο καθαρά δεν μπορούσε να τα γράψει ο άνθρωπος.

Η ΝΔ κατάλαβε:

Nikos! έγραψε:

< >

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

Αυτή η τόσο ανόητη προσπάθεια διαστρέβλωσης γεγονότων και δηλώσεων θα ήταν αστεία, αν το θέμα δεν αφορούσε την ασφάλεια των μεταφορών στη χώρα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
saxon_747 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Το πανεπιστήμιο ζητάει να εξαιρεθεί η αναφορά γιατί το κείμενο που προφανώς δημοσιεύτηκε δεν έχει πάρει την έγκριση του = προφανώς διαφωνεί.

Ούτε συμφωνεί, ούτε διαφωνεί και το γράφει ξεκάθαρα: ΅The document issued was not reviewed nor authorized by University of Pisa.". :rtfm:

Nikos! έγραψε:Δε μπορεί να συμπεριληφθεί χωρίς υπογεγραμμένη συμφωνία.

Σωστά, γιαυτό ζητάνε να αφαιρεθεί κάθε αναφορά στο πανεπιστήμιο από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Nikos! έγραψε:Συμφωνία δεν εννοεί χρηματική. Εννοεί να είναι σύμφωνο το πανεπιστήμιο με το συμπέρασμα γιατί γίνεται αναφορά σε αυτό.

Το (όποιο) πανεπιστήμιο ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί με τα συμπεράσματα. Πιστοποιεί την μέθοδο που ακολουθήθηκέ για να βγεί το συμπέρασμα. Εννοείται οτι πληρώνονται γι'αυτό. Το πανεπιστήμιο της Γάνδης π.χ. έλαβε 15000€.

Νομίζω δε μπορεί να το γράψει πιο ξεκάθαρα.

Δεν είναι ζήτημα πνευματικών δικαιωμάτων. Θα υπήρχε τέτοιο ζήτημα αν ΔΕΝ είχε αναφερθεί.

Εϊναι το ακριβώς αντίθετο. Αναφέρθηκε σε ένα συμπέρασμα ως citation επάνω σε ένα έγγραφο για το οποίο was not reviewed NOR authorized. Αυτό δε μεταφράζεται ως «ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί». Είναι ξεκάθαρο ότι δεν εγκρίνει τη δημοσίευση.

Αν διαβάζοντας αυτό καταλαβαίνεις ότι με μια απλή Υ/Δ θα είχε λυθεί το ζήτημα, λυπάμαι δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

< >