Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει που ανοίγω το νέο laptop της δουλειά (αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος χθες το μεσημέρι) να φτιάξω ένα slide που έχω τάξει για Δευτέρα πρωί και διαπιστώνω ότι είμαι κλειδωμένος καθώς άφησα το νέο bitlocker drive encryption password στο γραφείο ......

Γιαυτό εγώ έχω soft token στο κινητό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει που ανοίγω το νέο laptop της δουλειά (αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος χθες το μεσημέρι) να φτιάξω ένα slide που έχω τάξει για Δευτέρα πρωί και διαπιστώνω ότι είμαι κλειδωμένος καθώς άφησα το νέο bitlocker drive encryption password στο γραφείο ......

Πηγαινε στο γραφειο και παρτο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#174750 Θα είχα πάει, αλλά δε γίνεται. βασικά δεν Το ξέχασα κάπου γραμμένο στο γραφείο μου, το έγραψα για γρήγορα έτσι πιο πάνω. Η τύπισσα του helpdesk δε μου το έδωσε καν, πρεπει να έβαλε κάνα default που έχουνε όσο σεταρε το μηχάνημα. Μετά το πήρα και έφυγα, ήταν ανοιχτό και δούλευε, δεν το σκέφτηκα και εγώ να ρωτήσω. Η πλάκα είναι ότι συνήθως κάνω sleep και δε το ζητάει, χθες με έπιασε η προκοπή και το έκλεισα κανονικά...
Άβαταρ μέλους
By markvag
funkyreverend έγραψε:Μ'αρέσει που ψάχνοντας στο LinkedIn, πέτυχα και αυτό το προφίλ υποψηφίου:
"HEAD OF ISIS EMEA UPGRADE TEAM"

Είπαμε... είναι πολύ οργανωμένοι στα social media!!! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#175931 Δεν μου αρέσει που τα αυτοκίνητά μου βγάζουν τις ίδιες βλάβες ταυτόχρονα, σαν να κολλάει το ένα από το άλλο :s_mad
Πριν 15 ημέρες έγραφα για τη λυχνία ABS στο ένα http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=77&t=106&start=420, σήμερα το ίδιο λαμπάκι στο άλλο! Τον Ιούλιο άλλαξα 2 δυναμό σε 7 ημέρες. Μου θύμισε παλιότερα που και στα δύο "έπεσε" ο πείρος του λεβιέ μέσα σε 3 μέρες (ζημιά σπάνια σε 1 αυτοκίνητο, πόσο μάλλον σε δύο μέσα σε 3 ημέρες).
Τώρα πρέπει να περιμένω και ζημιά στην εταζέρα του άλλου :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#176019 Μου άρεσε τρελά το σαββατοκύριακο. Είχε βουνό των θεών δηλαδή Όλυμπο. Σάββατο πριόνια γκορτσιά από άσφαλτο (4,5) χιλιόμετρα περπάτημα. Δεν με άρεσε καθόλου ότι έκανα φουσκάλες και στα δύο πόδια στο αχίλλειο. απο την αρχή..... Εβαλα δεύτερο ζευγάρι για να σώσω ότι μπορώ χωρίς ιδιαίτερο όφελος.
Μετά ακολούθησε διαδρομή για καταφύγιο Κάκαλος από ανάθεμα! Η διαδρομή με πόνο σε κάθε βήμα η εμπειρία αξεπέραστη. Διαμονή στο καταφύγιο και την Κυριακή ζωνάρια και βάση Μύτικα. Δυστυχώς 12 το μεσημέρι ήταν για μας αργά να δοκιμασουμε κ την κορφή... Κατέβασμα για καταφύγιο αγαπητό κ μετά πριόνια. Δυστυχώς η ζημιά στο κατέβασμα έγινε και μπροστά στο πόδι.... Φουσκάλες μικρές στα μεγάλα δάκτυλα και σε αλλά δύο κ αιματώματα σε 2 3 νύχια... Είχα 3 ζευγάρια κάλτσες και δεμένο το πόδι... Αλλά έφαγε πολύ ζόρι... Ο εικόνες ή αίσθηση και η ικανοποίηση μετριάζουν το ν πόνο. Την άλλη φορά πάμε για κορυφή!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
markvag έγραψε:Συγγένεια με επίτιμο Δρακουμέλ;;;; :lol:

Τυχερός είναι ο άνθρωπος ρε Μάρκο. Έχει την δυνατότητα να διαπραγματεύεται και να πετυχαίνει καλύτερες τιμές.

Για παράδειγμα, πάει στο συνεργείο και λέει:
- Έχω πρόβλημα στα δύο δυναμό. Πόσο το μαλλί για επισκευή και των δύο;
- Μα ένα δυναμό φοράει το αυτοκίνητο που φέρατε.
- Αύριο θα σας φέρω και το άλλο...

Μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
dekouk έγραψε:Μου άρεσε τρελά το σαββατοκύριακο. Είχε βουνό των θεών δηλαδή Όλυμπο. Σάββατο πριόνια γκορτσιά από άσφαλτο (4,5) χιλιόμετρα περπάτημα. Δεν με άρεσε καθόλου ότι έκανα φουσκάλες και στα δύο πόδια στο αχίλλειο. απο την αρχή..... Εβαλα δεύτερο ζευγάρι για να σώσω ότι μπορώ χωρίς ιδιαίτερο όφελος.
Μετά ακολούθησε διαδρομή για καταφύγιο Κάκαλος από ανάθεμα! Η διαδρομή με πόνο σε κάθε βήμα η εμπειρία αξεπέραστη. Διαμονή στο καταφύγιο και την Κυριακή ζωνάρια και βάση Μύτικα. Δυστυχώς 12 το μεσημέρι ήταν για μας αργά να δοκιμασουμε κ την κορφή... Κατέβασμα για καταφύγιο αγαπητό κ μετά πριόνια. Δυστυχώς η ζημιά στο κατέβασμα έγινε και μπροστά στο πόδι.... Φουσκάλες μικρές στα μεγάλα δάκτυλα και σε αλλά δύο κ αιματώματα σε 2 3 νύχια... Είχα 3 ζευγάρια κάλτσες και δεμένο το πόδι... Αλλά έφαγε πολύ ζόρι... Ο εικόνες ή αίσθηση και η ικανοποίηση μετριάζουν το ν πόνο. Την άλλη φορά πάμε για κορυφή!

Το κανα πριν δυο καλοκαίρια. Ωραία εμπειρία :)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
elvet έγραψε:Δεν μου αρέσει που τα αυτοκίνητά μου βγάζουν τις ίδιες βλάβες ταυτόχρονα, σαν να κολλάει το ένα από το άλλο :s_mad
Πριν 15 ημέρες έγραφα για τη λυχνία ABS στο ένα http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=77&t=106&start=420, σήμερα το ίδιο λαμπάκι στο άλλο! Τον Ιούλιο άλλαξα 2 δυναμό σε 7 ημέρες. Μου θύμισε παλιότερα που και στα δύο "έπεσε" ο πείρος του λεβιέ μέσα σε 3 μέρες (ζημιά σπάνια σε 1 αυτοκίνητο, πόσο μάλλον σε δύο μέσα σε 3 ημέρες).
Τώρα πρέπει να περιμένω και ζημιά στην εταζέρα του άλλου :s_sorry

Σε εκδικούνται γιατι δεν τα πλένεις :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Άβαταρ μέλους
By antonis_
bibendum έγραψε:παιχτον για παρτη της τοτε! Απλα παιχτον

Χαχαχαχα ...με κανες και γελασα, το χρειαζομούν

Δεν μου αρέσει η παράνοια,η οξεία σχιζοφρένεια που διαπιστώνω στην γυναικεία συμπεριφορά, καθότι προσφάτως χωρισμένος απο μεγααααάλη σχέση.

.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
dekouk έγραψε:Μου άρεσε τρελά το σαββατοκύριακο. Είχε βουνό των θεών δηλαδή Όλυμπο. Σάββατο πριόνια γκορτσιά από άσφαλτο (4,5) χιλιόμετρα περπάτημα. Δεν με άρεσε καθόλου ότι έκανα φουσκάλες και στα δύο πόδια στο αχίλλειο. απο την αρχή..... Εβαλα δεύτερο ζευγάρι για να σώσω ότι μπορώ χωρίς ιδιαίτερο όφελος.

Μηπως τα πεζοπορικα μποτακια σου ηταν καινουρια??
Να ξερεις οτι ποτε δε φοραμε καινουρια σε τετοιες εξορμησεις, πρεπει να τα εχεις "στρωσει" πρωτα.