- 03 Αύγ 2023, 16:22
Κοίτα @Χρήστος Λάππας, σε όλο τον κόσμο, αυτά τα δάνεια χρησιμοποιούνται για να δικαιολογηθεί ένα επίπεδο ζωής, το οποίο προέρχεται από μαύρα λεφτά και δεν δικαιολογείται από τα νόμιμα. Και φυσικά ποτέ δεν αποπληρώνονται.
Τώρα, δεν λέω, μπορεί ο Μητσοτάκης και όλο το υπουργικό του συμβούλιο να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, απλά μου κάνει εντύπωση που είχε γίνει μέγιστο πολιτικό θέμα ένα δάνειο 100Κ του Πολάκη (το οποίο εξυπηρετούνταν και συνεχίζει να εξυπηρετείται κανονικά, τόκοι και δόσεις), αλλά όχι τα 1,3εκ του Μητσοτάκη για παράδειγμα (για να μην μιλήσουμε για κάτι εκατοντάδες χιλιάδες αδιευκρίνηστα ποσά του μπουμπούκου), το οποίο δεν εξυπηρετείται...

Αλλά αφού δεν ανησυχεί ο Κος. Στουρνάρας, γνωστός για την αντικειμενική του στάση, δεν ανησυχώ κι εγώ. Είμαι βέβαιος πως όλα είναι νόμιμα και ηθικά!
Προσωπικά πάντως θα αγχωνόμουν εάν έβλεπα πως ένα δάνειο του πρωθυπουργού δεν μειώνεται, σημαίνει πως του ανθρώπου δεν του φτάνουν, οπότε μπορεί να είναι ευάλωτος σε πιέσεις... Βέβαια, ο Μητσοτάκης είναι γνωστός για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του

George_Prix έγραψε:
Ή απλα σημαινει οτι δεν επιτρεπει ο νομος το περαιτερω ψαξιμο. Οπως δεν θα επιτρεψει ο νομος να μαθουμε ΓΙΑΤΙ παρακολουθουσε ο Κουλης τη μιση Ελλαδα.
Εσενα μπορει να σε βολευουν οι νομοι που αφηνουν τις λαμογιες στο σκοταδι. Εμενα με ενοχλουν αφανταστα.
Μα, γιατί;; Αφού είναι νόμιμο! Είναι πολύ βολικό αυτό το επιχείρημα, ιδίως όταν εσύ ο ίδιος γράφεις τους νόμους και είσαι και υπεύθυνος για την εφαρμογή τους!

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει, πότε δεν πήγε καλά αυτό;;
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>