Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Ξερουμε που πουλανε αυτο το στυλο σε συσκευασια βαρελακι (πρπ 20 τμχ);

Σαξονα;

Φέρνω το απλό (διάρκειας) , το gel είναι άφαντο. Μπορεί να καταργήθηκε , δεν είμαι σίγουρος όμως.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#431180 Αν ρωτήσω μια τράπεζα αν ο saxon από πάνω π.χ. έχει λογαριασμό σε αυτούς και κωδικό πελάτη,επιτρέπεται να μου πουν εφόσον δε δώσουν παραπάνω λεπτομέρειες;
Άβαταρ μέλους
By buzak
#431804 Ο πατέρας μου έχει ένα αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιεί εδώ και καιρό.
Δεν το είχε ασφαλίσει γι αυτό το λόγο.

Του ήρθε στο gsis στις 15/06/2017 μια ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.
Και εκδόθηκε κι ένα παράβολο:
Κατηγορία Παραβόλου Ανασφάλιστα Οχήματα
Τύπος Παραβόλου [ 8377 ] Διασταύρωση εντοπισμού ν. 4141/2013, άρθρο 21
Ποσό: 250,00 Ευρώ
Με Καταληκτική Ημερομηνία Πληρωμής : 14/08/2017

Δεν πληρώθηκε γιατί πριν λίγες μέρες το είδα στο gsis (αλήθεια...περιμένανε από τους ηλικιωμένους να...το δούνε στο...gsis;;)

Οπότε η διαδικασία ποια είναι;
1. Καταθέτει πινακίδες; Πού; Στη ΔΟΥ;
2. Κάνει ο πατέρας μου δήλωση ακινησίας για το αυτοκίνητό του; Πού;
Κάτι άλλο;
Γίνεται να γλιτώσει τα 250 του παραβόλου;
Άβαταρ μέλους
By bill33
buzak έγραψε:Ο πατέρας μου έχει ένα αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιεί εδώ και καιρό.
Δεν το είχε ασφαλίσει γι αυτό το λόγο.

Του ήρθε στο gsis στις 15/06/2017 μια ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.
Και εκδόθηκε κι ένα παράβολο:
Κατηγορία Παραβόλου Ανασφάλιστα Οχήματα
Τύπος Παραβόλου [ 8377 ] Διασταύρωση εντοπισμού ν. 4141/2013, άρθρο 21
Ποσό: 250,00 Ευρώ
Με Καταληκτική Ημερομηνία Πληρωμής : 14/08/2017

Δεν πληρώθηκε γιατί πριν λίγες μέρες το είδα στο gsis (αλήθεια...περιμένανε από τους ηλικιωμένους να...το δούνε στο...gsis;;)

Οπότε η διαδικασία ποια είναι;
Κάτι άλλο;

Δεν είχαν ακυρωθεί αυτά τα πρόστιμα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#431957 Τι σημαίνει "δεν το χρησιμοποιούσε και γι'αυτό το είχε ανασφάλιστο";
Αν τύχαινε κάτι επείγον δηλαδή και το έπαιρνε στη φούρια του και προκαλείτο ατύχημα (έστω και από άλλον) μετά θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν.
Τις φωνές πρέπει να του βάλεις, όχι να δεις πώς θα γλυτώσει. Με την ίδια νοοτροπία θα τον αφήνεις να οδηγάει και 90 ετών;

Δεν είναι προσωπική επίθεση το παραπάνω, μην το πάρεις έτσι, είναι κάτι που όλοι έχουμε δει λίγο-πολύ στους δρόμους στην καθημερινότητά μας αλλά δεν κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε :(
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
buzak έγραψε:Οπότε η διαδικασία ποια είναι;
Κάτι άλλο;

Να γλιτώσει το πρόστιμο χλωμό το βλέπω αν φαινόταν στην εφορία ότι κυκλοφορούσε το όχημα.
Από εκεί και πέρα αν θέλει να κάνει ακινησία το όχημα για να μην ξαναπιαστεί ανασφάλιστος πάει στη ΔΟΥ(πρωί-πρωί) που ανήκει με τα κάτωθι: http://www.kteohellas.gr/category/218/καταθεση-πινακιδων.html
Άβαταρ μέλους
By buzak
Dimitris_P έγραψε:Τι σημαίνει "δεν το χρησιμοποιούσε και γι'αυτό το είχε ανασφάλιστο";
Αν τύχαινε κάτι επείγον δηλαδή και το έπαιρνε στη φούρια του και προκαλείτο ατύχημα (έστω και από άλλον) μετά θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν.
Τις φωνές πρέπει να του βάλεις, όχι να δεις πώς θα γλυτώσει. Με την ίδια νοοτροπία θα τον αφήνεις να οδηγάει και 90 ετών;

Σημαίνει ότι νόμιζε πως ήταν οκ με τη διαδικασία που είχε ακολουθήσει, έτσι του 'χαν πει και άλλοι που δεν το κυκλοφορούσαν.
Πού να ξέρει για 'δήλωση ακινησίας' και ιστορίες γι αγρίους. Απ' ότι αποδεικνύεται, πολύ λίγοι ξέρουν.

Red Garland έγραψε:Να γλιτώσει το πρόστιμο χλωμό το βλέπω αν φαινόταν στην εφορία ότι κυκλοφορούσε το όχημα.
Από εκεί και πέρα αν θέλει να κάνει ακινησία το όχημα για να μην ξαναπιαστεί ανασφάλιστος πάει στη ΔΟΥ(πρωί-πρωί) που ανήκει με τα κάτωθι: http://www.kteohellas.gr/category/218/καταθεση-πινακιδων.html

Ευχαριστώ, αυτό έψαχνα!
Πήγε στο ΚΕΠ και του είπανε αυτά που λέει το λινκ σου πάνω - κάτω, αλλά και Ε9.
Ενώ στο λινκ λέει 'Η απαίτηση των Δ.Ο.Υ. για το έντυπο Ε9 δεν υφίσταται' κλπ κλπ.
Τέσπα, θα του πω να το πάει κι αυτό μην πηγαίνει ξανά.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#432726 Βρέθηκε ο παρακάτω vintage προβολέας του συχγωρεμενου πεθερου μου.

Έχει καμία αξία? Που μπορώ να τον δώσω στην Ελλάδα? Δε μπλέκω με ebay...

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#437083 Πόλη; στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα στη Γραβιάς (διασταύρωση με Αλεξανδρείας) που μέχρι πριν κάποια χρόνια έκανε τέτοιες δουλειές, είχα βρει τέτοια.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#437085 Στοα Καρασου

και σε ολες τις στοες περιξ της Ερμου και τις Βενιζελου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
ArrowsFA1 έγραψε:Πόλη; στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα στη Γραβιάς (διασταύρωση με Αλεξανδρείας) που μέχρι πριν κάποια χρόνια έκανε τέτοιες δουλειές, είχα βρει τέτοια.
Και πως τα λένε αυτά;
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:Πόλη; στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα στη Γραβιάς (διασταύρωση με Αλεξανδρείας) που μέχρι πριν κάποια χρόνια έκανε τέτοιες δουλειές, είχα βρει τέτοια.
Και πως τα λένε αυτά;

https://www.google.gr/search?tbs=sbi:AM ... caf6FsGyBw
replacement buckles
Άβαταρ μέλους
By drdino
#437116 Πόρπη είναι.