Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#172996 οι έλληνες αν και είμαστε των καταχρήσεων δεν έχουμε υψηλά επίπεδα αλκοολισμού αν δε κάνω λάθος

και δεν είναι ότι δεν πίνουμε κιόλας :hmmm:

αλλά κι εδώ όσο αρχίζει και μπαίνει κρύο αρχίζουμε τα πιο βαριά
Άβαταρ μέλους
By DAP
QsisVTS έγραψε:
DAP έγραψε:
QsisVTS έγραψε:η λύση είναι απλή, αλκοόλ

τώρα που θα κρυώσει ο καιρός κι εδώ θα αυξήσω τη κατανάλωση πιο βαριών ποτών και θα περιορίσω τη μπύρα

Γιατι η λυση που δινεις μου φαινεται στραβη; Ισως που δεν αγαπαω το αλκοολ; ισως που βλαπτει το αλκοολ; ισως που εχει και καποιες ασχημες εξελιξεις η χρηση του σε συνδυασμο με αλλες ενεργειες;

οι βόρειοι λαοί διαφωνούν μαζί σου

Και θελεις να στρεψεις και τους νοτιους εναντιον μου; :lol: :lol:
Αυτοι εκει πανω πινουν ακομη και τις ηλιολουστες μερες ...Οποτε δεν το βλεπω να το εχουν εναντιον του κρυου οπως εσυ πρεσβευεις.....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
kovathe έγραψε:Κρύο και ηλιος,= ιδανικός συνδυασμός.
Κανεις και τις δραστηριότητες σου στη φύση χωρίς να ζεσταινεσαι κ παίρνεις και τη λιακάδα σου...
Υπνος παντα με τέρμα σκοτάδι, ερμητικά κλειστά πατζουρια και όλα τα φωτα , λαμπάκια, διακοπτακια κλπ.
Κοιμάσαι καλυτερα και πιο βαθιά και ξεκουραστα.

Εγω αφηνω ενα λαμπακι.. :oops:
Στον διαδρομο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Οι Βόρειοι λαοί χρησιμοποιούν το αλκοόλ για να αντέξουν την κατάθλιψη! :lol:
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σύνδεση μουντάδας/κακού καιρού με διάφορες ψυχικές ασθένειες.

Τι να την κάνεις την οργάνωση, την αξιοκρατία, την ευημερία και την ανάπτυξη αν δεν έχεις ήλιο 10 κονταρόξυλα; Εμείς εδώ δεν έχουμε τίποτα από αυτά, αλλά με μπόλικο καυτό ήλιο (+ φραπεδούμπες και γκομενάκια στην παραλία που αυτό συνεπάγεται) είμαστε άρχοντες :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Οι Βόρειοι λαοί χρησιμοποιούν το αλκοόλ για να αντέξουν την κατάθλιψη! :lol:
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σύνδεση μουντάδας/κακού καιρού με διάφορες ψυχικές ασθένειες.

Τι να την κάνεις την οργάνωση, την αξιοκρατία, την ευημερία και την ανάπτυξη αν δεν έχεις ήλιο 10 κονταρόξυλα; Εμείς εδώ δεν έχουμε τίποτα από αυτά, αλλά με μπόλικο καυτό ήλιο (+ φραπεδούμπες και γκομενάκια στην παραλία που αυτό συνεπάγεται) είμαστε άρχοντες :yahoo:

To ιδανικό είναι να υπάρχουν και τα δύο. Αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ του ενός και του άλλου, θα διάλεγα τον ήλιο και τα γκομενάκια εννοείται! :lol: :inlove:
Φυσικά, και εξελικτικά να το δεις, οι λαοί που τα βρήκα πιο σκούρα και δύσκολα λόγω κλίματος, ανέπτυξαν και καλύτερη οργάνωση για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
Η κατάθλιψη στους βόρειους δεν είναι στην κεφάλα μου, είναι απολύτως υπαρκτή κατάσταση. Το ίδιο και οι αυξημένες αυτοκτονίες. Βέβαια, το τελευταίο αφορά κυρίως τους Σκανδιναβούς, αλλά δεν είναι αμελητέο γεγονός όπως και να το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#173076 ας μη μιλήσουμε όμως για αυτοκτονίες στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια και γενικά για ψυχολογία γιατί θα βούμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ off topic :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#173101 Δεν μ'αρέσει που ξυπνάω στις 5 για δουλειά.
Δεν μ'αρέσει που αυτό είναι το λιγότερο!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
QsisVTS έγραψε:ας μη μιλήσουμε όμως για αυτοκτονίες στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια και γενικά για ψυχολογία γιατί θα βούμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ off topic :whistlink:

Καλά, μην πάμε πάλι στις αυτοκτονίες, γιατί κάποιοι δεν δέχονται πως αυξήθηκαν λόγω αυτών που συνέβησαν στην χώρα τα τελευταία χρόνια και ήταν κάτι που προϋπήρχε και απλώς... εκδηλώθηκε τώρα! :s_crazy :s_hang
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#173111 Λόγω της κρίσης όμως έχουν μειωθεί τα αυτοκίνητα στους δρόμους και οι μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα από τους 2000 νεκρούς το χρόνο να πέσουμε στους 700 .
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mousatos έγραψε:Λόγω της κρίσης όμως έχουν μειωθεί τα αυτοκίνητα στους δρόμους και οι μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα από τους 2000 νεκρούς το χρόνο να πέσουμε στους 700 .

με 1.37-1.39 τη βενζίνη γίνεται πάλι χαμός από κίνηση

δε λέω όμως, έχουν πέσει γενικά οι ταχύτητες, το οποίο είναι και αυτό σημάδι κατάθλιψης :rtfm: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 13 Οκτ 2015, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#173128 ναι γιατί είσαι χαρούμενος, κι εγώ χθες που σχόλασα 9+ το βράδυ επειδή ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος πήγα σπίτι σε 12 λεπτά :superman:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#173130 Εχμ, τα στατιστικά ήταν για το 2014 αλλά ναι μετά την πτώση της τιμής αρχίσαμε όλοι να ξεθαρρεύουμε σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
By Serf
QsisVTS έγραψε:ναι γιατί είσαι χαρούμενος, κι εγώ χθες που σχόλασα 9+ το βράδυ επειδή ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος πήγα σπίτι σε 12 λεπτά :superman:

Από πού πού; :lol: