και δεν είναι ότι δεν πίνουμε κιόλας

αλλά κι εδώ όσο αρχίζει και μπαίνει κρύο αρχίζουμε τα πιο βαριά

QsisVTS έγραψε:DAP έγραψε:QsisVTS έγραψε:η λύση είναι απλή, αλκοόλ
τώρα που θα κρυώσει ο καιρός κι εδώ θα αυξήσω τη κατανάλωση πιο βαριών ποτών και θα περιορίσω τη μπύρα
Γιατι η λυση που δινεις μου φαινεται στραβη; Ισως που δεν αγαπαω το αλκοολ; ισως που βλαπτει το αλκοολ; ισως που εχει και καποιες ασχημες εξελιξεις η χρηση του σε συνδυασμο με αλλες ενεργειες;
οι βόρειοι λαοί διαφωνούν μαζί σου
kovathe έγραψε:Κρύο και ηλιος,= ιδανικός συνδυασμός.
Κανεις και τις δραστηριότητες σου στη φύση χωρίς να ζεσταινεσαι κ παίρνεις και τη λιακάδα σου...
Υπνος παντα με τέρμα σκοτάδι, ερμητικά κλειστά πατζουρια και όλα τα φωτα , λαμπάκια, διακοπτακια κλπ.
Κοιμάσαι καλυτερα και πιο βαθιά και ξεκουραστα.
Anonymous Founder έγραψε:Οι Βόρειοι λαοί χρησιμοποιούν το αλκοόλ για να αντέξουν την κατάθλιψη!![]()
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σύνδεση μουντάδας/κακού καιρού με διάφορες ψυχικές ασθένειες.
Scotch έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Οι Βόρειοι λαοί χρησιμοποιούν το αλκοόλ για να αντέξουν την κατάθλιψη!![]()
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σύνδεση μουντάδας/κακού καιρού με διάφορες ψυχικές ασθένειες.
Τι να την κάνεις την οργάνωση, την αξιοκρατία, την ευημερία και την ανάπτυξη αν δεν έχεις ήλιο 10 κονταρόξυλα; Εμείς εδώ δεν έχουμε τίποτα από αυτά, αλλά με μπόλικο καυτό ήλιο (+ φραπεδούμπες και γκομενάκια στην παραλία που αυτό συνεπάγεται) είμαστε άρχοντες
QsisVTS έγραψε:ας μη μιλήσουμε όμως για αυτοκτονίες στην ελλάδα τα τελευταία χρόνια και γενικά για ψυχολογία γιατί θα βούμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ off topic
mousatos έγραψε:Λόγω της κρίσης όμως έχουν μειωθεί τα αυτοκίνητα στους δρόμους και οι μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα από τους 2000 νεκρούς το χρόνο να πέσουμε στους 700 .
QsisVTS έγραψε:ναι γιατί είσαι χαρούμενος, κι εγώ χθες που σχόλασα 9+ το βράδυ επειδή ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος πήγα σπίτι σε 12 λεπτά
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]